μουσική απο ikon

• Thread starter Thread starter ikon
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 17
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 4K
Πας για καριέρα στο χώρο των διαφημιστικών jingles (και απ' ότι ακούω έχει καλή κονόμα). Μπράβο, πολύ ωραίο.

Δεν έχει καλή κονόμα...έχει τρελή κονόμα.. αλλά δεν νομίζω να το ακολουθήσω γιατί δεν το θεωρώ και πολύ "σωστό"... καταλαβαίνετε τι εννοώ..

Σας ευχαριστώ πάντως για τα καλά σας λόγια. :wink:

δεν το θεωρώ και πολύ "σωστό"...
Χμμμ' date=' έχεις δίκιο, τα λεφτά είναι η αρχή του κακού σε αυτό το κόσμο... άρα προτείνω το εξής: να κάνεις τα jingles στον ελεύθερο χρόνο σου, να μου δίνεις εμένα τα λεφτά να παώ μαζί με τον whitenoise στη κόλαση, και εσύ να πήζεις μπροστά στην οθόνη αναρρωτόμενος αν θα πάρεις αύξηση στα επόμενα χριστούγεννα... ε, τι λες; :) :) :) :) :)
(σημ: στο έχω ξαναπεί ότι θες [i']επειγόντως[/i] διακοπές)

:lol: :lol: :lol:

Τα λεφτά είναι μια χαρά, αλλού είναι το θέμα.

Για να τα κονομήσεις και να το κάνεις επάγγελμα δεν φτάνει να γράφεις ωραία μουσική, πρέπει να νταραβερίζεσαι συνέχεια με τους πελάτες, με διαφημιστές με εταιρίες, να τους κυνηγάς συνέχεια απο πίσω, να συμβιβάζεσαι και να προσποιείσαι ότι μιλάς σοβαρά με όλους αυτούς τους άσχετους. Αυτά τα τυχοδιωκτικά δεν τα μπορώ γιατί είμαι εντελώς μισάνθρωπος και ακοινώνητος με όσους μου τη σπάνε. Είμαι στραβόξυλο βρε παιδί μου, τι να κάνουμε??? ¶σε που όταν δίνω κάποιο κομμάτι μου για κάποια διαφήμιση(σπάνια) ή συνήθως site, νιώθω σαν να πουλάω τα παιδιά μου...γι'αυτό μίλησα περί "σωστού"...Θα την ψάξω αλλιώς τη δουλειά...

ps: eye φεύγω τη δευτέρα για κεφαλλονιά..!! ο γιατρός είπε ότι θα μου κάνει καλό λίγη ξεκούραση.... :lol:

Μόλις επέστρεψα από Μήλο (μαυρισμένος & ανανεωμένος) και άκουσα το κομμάτι σου ikon!

M Π Ρ Α Β Ο!!!!

Μόνο αυτό έχω να πω...Με εντυπωσίασε ειλικρινά!

Αλήθεια, όλα τα όργανα εσύ τα παίζεις? Τους MIDI ήχους τους παίζεις μέσω Reason?

άρα προτείνω το εξής: να κάνεις τα jingles στον ελεύθερο χρόνο σου' date=' να μου δίνεις εμένα τα λεφτά να παώ μαζί με τον whitenoise στη κόλαση[/quote']ετσι ετσι...χαχα 8) :D

Αλήθεια' date=' όλα τα όργανα εσύ τα παίζεις? Τους MIDI ήχους τους παίζεις μέσω Reason?[/quote']

Σε ευχαριστώ πολύ elavd. :wink:

Το μόνο φυσικό όργανο που υπάρχει μέσα είναι η ακουστική. Τα υπόλοιπα είναι:

atmosphere

sampletank

ethnosphere

και λίγο reason

και όλα αυτά μέσα στο cubase.

Tα μισά γραμμένα με ενα midi κλαβιέ και τα άλλα μισά με το μολυβάκι του cubase.

πολύ καλή δουλειά μπράβο, συνέχισε και δεν ξέρεις που μπορεί να σε βγάλει, κάθε αρχή και δύσκολη, μπορεί να έχεις και προτάσεις στο μέλον ακόμα πιο δημιουργικές.

&

η γνωριμια με τον χορο πως εγινε ikon??
Δουλεύω σε διαφημιστική εταιρία, έτσι έγινε η φάση...Τι τα θές όμως που χθές το βράδυ έφυγα στις 3 το πρωί και σήμερα τα ίδια προβλέπω... :(

Αν πάλι εννοείς τον "χορό".... από μικρός μου άρεσε να χορεύω τσάμικο και καλαματιανό... Συνήθιζα να χορεύω παρέα με αρκούδες πάνω σε κάρβουνα με συνοδεία βιολιού και κλαρίνου... :lol: :x :( ...μάγκες τα έχω παίξει....κάτσε να βάλω κάτι να πιώ.... 8)

... δεν πάει άλλο... whitenoise έχεις καμιά καλή ιδέα για καμιά κομπίνα?

τι λες να πουλάμε μεταχειρισμένες χορδές για καινούργιες... :lol:

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Καταρχην η δουλειά σου ειναι ΑΨΟΓΗ!

Κατα δευτερον μαλλον θα πρεπει να κανεις την καρδια σου πετρα (αφου εχεις & τις γνωριμιες) & να ασχοληθεις σοβαροτερα με το αθλημα γιατι οντως εχει ΠΑΛΑΒΗ κονόμα!!

Ετσι κι αλλοιως & στη δουλεια σου δεν κανεις ολα αυτα τα κακα που αναφερεις σαν παρελκομενα της ενασχολησης με jingles? :wink:

Τραβα μπρος γιατι εχεις ΠΟΛΥ ταλεντο & ειναι κριμα να παει στραφι...

Πολύ καλή δουλειά ikon! :wink:

Το αν θα συνεχίσεις να κάνεις spots είναι σίγουρα προσωπική σου απόφαση, αν και θα σου πρότεινα αφού είσαι ήδη στο παιχνίδι και έχεις τις άκρες, παίζουν και καλά λεφτά να μη το αφήσεις.

Και περιστασιακά δεν είναι άσχημα! :wink:

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά, πραγματικά χαίρομαι πολύ που ακούω καλά λόγια (ειδικά απο εσάς). :wink:

Να σας πω την αλήθεια, κάτι μου είπαν χθές για μια νέα δουλειά και ξέχασα τα πάντα περί "σωστού" και "λάθους".... στα μάτια μου βγήκαν αμέσως δολάρια $$$ :lol: :lol:

Πάντως η μουσική που χρησημοποιείται για τέτοιου είδους εμπορικούς σκοπούς πάντα θα έχει ένα ηθικό ψεγάδι κατά τη γνώμη μου...αλλά μάλλον θα το συνεχίσω μέχρι να βρώ κάτι καλλίτερο.

Μη μας ξεχάσεις τώρα με την κονόμα, εμάς (κυρίως εμένα ;);) ) που σε παρακινήσαμε και σε στηρίξαμε στα πρώτα σου βήματα!!!

Εντάξει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕ μου φίλε ikon :lol: :lol: :lol: ????????

Δε ζητάω πολλά... To rig του Gilmour σαν δωράκι....!!!!:D:D:D

:lol: :lol: :lol:

Ειδικά εσένα elavd εκτός από τo rig του Gilmour θα σου αγοράσω και 5-6 πληκτράδες να έχεις! :lol:

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά' date=' πραγματικά χαίρομαι πολύ που ακούω καλά λόγια (ειδικά απο εσάς). :wink: Να σας πω την αλήθεια, κάτι μου είπαν χθές για μια νέα δουλειά και ξέχασα τα πάντα περί "σωστού" και "λάθους".... στα μάτια μου βγήκαν αμέσως δολάρια $$$ :lol: :lol:

Πάντως η μουσική που χρησημοποιείται για τέτοιου είδους εμπορικούς σκοπούς πάντα θα έχει ένα ηθικό ψεγάδι κατά τη γνώμη μου...αλλά μάλλον θα το συνεχίσω μέχρι να βρώ κάτι καλλίτερο.[/quote']

Βρε συ ikon,τι σωστό και λάθος μου λες;Εδώ άλλοι είναι μεγαλοαπατεώνες-δολοφόνοι-εκμεταλλευτές και τους αποκαλούν "πετυχημένους επιχειρηματίες"

Εσύ θα κάνεις μια τίμια δουλειά και θα το κονομήσεις.Σύμφωνοι,δεν είναι και τόσο "καλλιτεχνικό" ,αλλά άποψη είναι ότι αν ξεπουλιέσαι να ξεπουλιέσαι για ένα καλό αντίτιμο.Και αφού τα μπικικίνια είναι πολλά,προχώρα...

¶ντε,με το καλό και μουσική για σειρές,ταινίες κλπ... :D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back