• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Μουσικά είδη στο LIDL

bihlas87 είπε:
Αν ηταν μικρο και χωρουσε να το στηριζεις στα γονατα την ωρα που εισαι στο wc

κατι θα ελεγε...
Επίσης αν είχε usb θύρα πάλι κάτι θα έλεγε για όσους ξεκινάνε τώρα με το αντικείμενο. Μόνο midi in/out έχει.

Ρε παιδιά αυτό περιλαμβάνει ΚΑΙ κλασσική κιθάρα;

"Περιλαμβάνονται ψηφιακός τονοδότης, πένα, θήκη κιθάρας με ιμάντα ώμου, λαβή μεταφοράς και επιπλέον θήκη"

tassos1978 είπε:
Ρε παιδιά αυτό περιλαμβάνει ΚΑΙ κλασσική κιθάρα;
Αν κ δεν το λέει ξεκάθαρα έχω ξαναδεί την προσφορά κ είχε κιθάρα.

OXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

I...

IraklisZS είπε:
μου έκαναν μεγάλη εντύπωση το σετ απο τα ηλεκτρονικα κρουστά και το αρμόνιο, δε περίμενα το lidl να φερει τετοια προιοντα. λετε να αξιζουν?
Ειναι ιδανικά προιόντα για πιτσιρίκια ή για ευφάνταστους μουσικούς. Έχει και καταπληκτικά γυναικεία καλτσάκια όμως.

Imaginator είπε:
Αληθεύει οτι το thomman θα φερει μαναβική?
ναι με φρουτα του δασους

παντος στα λιντλ αγοραζεις μια κιθαρα παιρνεις και τσαμπα ντοματες μαρουλια λαχανα

(αναλογος την εποχη) αυτη θα ηταν καλη προσφορα

για να σου τις πεταξουν αυτοι που θα σε ακουσουν

εγω λεω να παρω bongo για το παιδι μου

Δουλευεις σε καποιον Νακα να φανταστω. Τα ιδια λενε κι εκει :P

bihlas87 είπε:
Στη σελιδα του lidl γραφει yamaha eg012 αλλα μαλλον ειναι τυπογραφικο λαθος

αφου μονο η 112 διατιθεται σαν πακετο. Μιλαμε για τιμη χωμανν (χαμηλοτερη

απο θωμανν).Αν ηταν μικρο και χωρουσε να το στηριζεις στα γονατα την ωρα που εισαι στο wc

κατι θα ελεγε...
Κι όμως. Σημερα προμηθευτικα φυλλαδιο Lidl A4 & στην φωτο φαινόταν καθαρα οτι το headstock γραφει eg012. Και οντως η eg012 ειναι το απολυτο practice package της Yamaha. Σε αυτη την περίπτωση, η τιμη Lidl δεν αποτελεί ιδιαίτερη πρόκληση. Εχει καταπληκτικά ρολλά χαρτί υγείας όμως.

Evilnye είπε:
Ε τώρα μην είσαι πλεονέκτης! Έχει πλήκτρα ; Τέλος.
Ρε αστους να λενε. Το πρωτο αρμονιο της μικρης μου. Μια χαρα τηςφανηκε και σιγα και μην εξαντλησε ολες του τις δυνατοτητες, τα προγρ/τα εκμαθησης, τα ετοιμα τραγουδια, ρυθμους, μετρονομους, MIDI I/O, ηχους.... Μακαρι και εγω στα 7 μου να ειχα τετοιο να επαιζα...

evris είπε:
Ρε αστους να λενε. Το πρωτο αρμονιο της μικρης μου. Μια χαρα της ηταν. Μακαρι και εγω στα 7 μου να ειχα τετοιο να επαιζα...
Μη γελάς καθόλου έχω κάτι τέτοιο σπίτι μου ;D

Δουλευεις σε καποιον Νακα να φανταστω. Τα ιδια λενε κι εκει :P
Προσβολή!!

Ναι αλλα για πληκτραδες δεν ειναι επιτρεψτε μου να επιμεινω. :P Ισως για πληκτραδες να ηταν μια ηλεκτρικη κιθαρα με καποιο delay πακετο. Γιατι σκετη τι να την κανουμε? ???

neeq είπε:
Ναι αλλα για πληκτραδες δεν ειναι επιτρεψτε μου να επιμεινω. :P Ισως για πληκτραδες να ηταν μια ηλεκτρικη κιθαρα με καποιο delay πακετο. Γιατι σκετη τι να την κανουμε? ???
Ε δε νομιζω οτι οι πληκτραδες ειναι το target group του LIDL. Ο Νικολας ας πουμε, παω στοιχημα οτι γενικως ψωνιζει πιανα και απο αλλου.

Να κορδωθω και εγω ως πρωτος διδαξας ;D ;D

http://www.noiz.gr/index.php?topic=152160.0

Ρε παιδια ομως, ετοιματζιδικα λαζανια? Μιλαμε για το φαι lego, χαρα της δημιουργιας! Το χτιζεις, το διαλυεις ΚΑΙ το τρως! Και κανεις και custoμιες οπως εγω καλη ωρα ;D ;D Mε τα ετοιματζιδικα αυτα πανε περιπατο, μη πω για τη γευση.

neeq είπε:
Άκου. Έχει πλήκτρα; για έναν πιτσιρικά άσχετο που ξεκινάει μια χαρά είναι.

Βλέπεις εσύ πουθενά ένα μπάσο; χορδές; Αν είχε shortscale θα το χε πάρει κ ο audioκωστας ήδη. Αλλά ούτε καν.

odis13 είπε:
Να κορδωθω και εγω ως πρωτος διδαξας ;D ;D

http://www.noiz.gr/index.php?topic=152160.0

Ρε παιδια ομως, ετοιματζιδικα λαζανια?

μη πω για τη γευση.
Το ίδιο πακετάκι ήταν, τουλάχιστον αυτοί κάνουν εκπτώσεις.

Ναι αλλα 3.50 ευρώ, 1.75 η μερίδα (κάποιοι μπορεί να το τρώνε και σε τρείς δόσεις)

για κάτι που περιλαμβάνει ζυμαρικά, κρέας, σάλτσα κλπ και τρώγεται μια χαρά.

Αν είχε shortscale θα το χε πάρει κ ο audioκωστας ήδη.
Εγώ θα το έπαιρνα, να δω τι διάολο τους βρίσκει.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα