- Πόντοι
- 36
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
http://www.thomann.de/gr/harley_benton_mt50_metronom_tuner.htm ;D Το πηρα πριν λιγες μερες και ειναι μια χαρα, ειναι σαν του lidl αν δεν κανω λαθος. Προφανως θα εχει βγει σε πολλες διαφορετικες ονομασιες
Επίσης αν είχε usb θύρα πάλι κάτι θα έλεγε για όσους ξεκινάνε τώρα με το αντικείμενο. Μόνο midi in/out έχει.bihlas87 είπε:Αν ηταν μικρο και χωρουσε να το στηριζεις στα γονατα την ωρα που εισαι στο wc
κατι θα ελεγε...
Ρε παιδιά αυτό περιλαμβάνει ΚΑΙ κλασσική κιθάρα;
Αν κ δεν το λέει ξεκάθαρα έχω ξαναδεί την προσφορά κ είχε κιθάρα.tassos1978 είπε:Ρε παιδιά αυτό περιλαμβάνει ΚΑΙ κλασσική κιθάρα;
Ειναι ιδανικά προιόντα για πιτσιρίκια ή για ευφάνταστους μουσικούς. Έχει και καταπληκτικά γυναικεία καλτσάκια όμως.IraklisZS είπε:μου έκαναν μεγάλη εντύπωση το σετ απο τα ηλεκτρονικα κρουστά και το αρμόνιο, δε περίμενα το lidl να φερει τετοια προιοντα. λετε να αξιζουν?
ναι με φρουτα του δασουςImaginator είπε:Αληθεύει οτι το thomman θα φερει μαναβική?
Το οποιο κανει μονο για κιθαριστεςEvilnye είπε:
Ε τώρα μην είσαι πλεονέκτης! Έχει πλήκτρα ; Τέλος.neeq είπε:Το οποιο κανει μονο για κιθαριστες
Κι όμως. Σημερα προμηθευτικα φυλλαδιο Lidl A4 & στην φωτο φαινόταν καθαρα οτι το headstock γραφει eg012. Και οντως η eg012 ειναι το απολυτο practice package της Yamaha. Σε αυτη την περίπτωση, η τιμη Lidl δεν αποτελεί ιδιαίτερη πρόκληση. Εχει καταπληκτικά ρολλά χαρτί υγείας όμως.bihlas87 είπε:Στη σελιδα του lidl γραφει yamaha eg012 αλλα μαλλον ειναι τυπογραφικο λαθος
αφου μονο η 112 διατιθεται σαν πακετο. Μιλαμε για τιμη χωμανν (χαμηλοτερη
απο θωμανν).Αν ηταν μικρο και χωρουσε να το στηριζεις στα γονατα την ωρα που εισαι στο wc
κατι θα ελεγε...
Ρε αστους να λενε. Το πρωτο αρμονιο της μικρης μου. Μια χαρα τηςφανηκε και σιγα και μην εξαντλησε ολες του τις δυνατοτητες, τα προγρ/τα εκμαθησης, τα ετοιμα τραγουδια, ρυθμους, μετρονομους, MIDI I/O, ηχους.... Μακαρι και εγω στα 7 μου να ειχα τετοιο να επαιζα...Evilnye είπε:Ε τώρα μην είσαι πλεονέκτης! Έχει πλήκτρα ; Τέλος.
Μη γελάς καθόλου έχω κάτι τέτοιο σπίτι μου ;Devris είπε:Ρε αστους να λενε. Το πρωτο αρμονιο της μικρης μου. Μια χαρα της ηταν. Μακαρι και εγω στα 7 μου να ειχα τετοιο να επαιζα...
Προσβολή!!Δουλευεις σε καποιον Νακα να φανταστω. Τα ιδια λενε κι εκει
Ε δε νομιζω οτι οι πληκτραδες ειναι το target group του LIDL. Ο Νικολας ας πουμε, παω στοιχημα οτι γενικως ψωνιζει πιανα και απο αλλου.neeq είπε:Ναι αλλα για πληκτραδες δεν ειναι επιτρεψτε μου να επιμεινω. Ισως για πληκτραδες να ηταν μια ηλεκτρικη κιθαρα με καποιο delay πακετο. Γιατι σκετη τι να την κανουμε? ???
Άκου. Έχει πλήκτρα; για έναν πιτσιρικά άσχετο που ξεκινάει μια χαρά είναι.neeq είπε:Ναι αλλα για πληκτραδες δεν ειναι επιτρεψτε μου να επιμεινω. Ισως για πληκτραδες να ηταν μια ηλεκτρικη κιθαρα με καποιο delay πακετο. Γιατι σκετη τι να την κανουμε? ???
Το ίδιο πακετάκι ήταν, τουλάχιστον αυτοί κάνουν εκπτώσεις.odis13 είπε:Να κορδωθω και εγω ως πρωτος διδαξας ;D ;D
http://www.noiz.gr/index.php?topic=152160.0
Ρε παιδια ομως, ετοιματζιδικα λαζανια?
μη πω για τη γευση.
Εγώ θα το έπαιρνα, να δω τι διάολο τους βρίσκει.Αν είχε shortscale θα το χε πάρει κ ο audioκωστας ήδη.