Πρόσεξε να κουρδίζει σε Dminor ;Dparanoid_gr είπε:το κουρδηστηρι λετε να ειναι καλο??
Δεν ξερω εγω θα εψαχνα στο ιμπεοι για καποιο μεταχειρισμενοτο κουρδηστηρι λετε να ειναι καλο??
Μα τι λές τώρα!Evilnye είπε:Πρόσεξε να κουρδίζει σε Dminor ;D
IraklisZS είπε:πλάκα πλάκα ενα αναλόγιο το θέλω για να βάζω πεταλάκια πάνω για ψάξιμο χωρις να κοψομεσιάζομαι και το κυριότερο να μην αλλάζει θέση το κεφάλι μου και μπερδεύω/ξεχναω τις μικροδιαφορές στους ήχους (αλλιώς ακούγεται σκυμενος πάνω απο το πετάλι, αλλιως στην κανονική μου θέση)
Λες να κάνει γι'αυτη τη δουλειά?
Ουτε για πληκτραδες εχει κατιEvilnye είπε:Εν τω μεταξύ παρατηρώ ότι λείπει παραδειγματικά οτιδήποτε για άπορους μπασίστες.
Έστω βιβλίο με συνταγές για βραστές χορδές (με σαλαμάκι lidl)
Τι να το κανεις το thomann αμα δεσου πρσφέρει και ενα βραστο λουκανικακι δώρο?watchmen είπε:
Έχει αρμόνιο!!neeq είπε:Ουτε για πληκτραδες εχει κατι
Στη σελιδα του lidl γραφει yamaha eg012 αλλα μαλλον ειναι τυπογραφικο λαθοςwatchmen είπε:
Αν ηταν μικρο και χωρουσε να το στηριζεις στα γονατα την ωρα που εισαι στο wc
Να σου προτείνω,bihlas87 είπε:Αν ηταν μικρο και χωρουσε να το στηριζεις στα γονατα την ωρα που εισαι στο wc
κατι θα ελεγε...
Να το πάρεις με κλειστά μάτια.Το έχω δουλέψει κ είναι αξιοπρεπέστατο.Ασε που χρωματικό κουρδιστήρι κ μετρονόμο με ακουστικά κ μικρόφωνο(το mic δεν το έχω χρησιμοποιήσει) δεν νομίζω πως θα πετύχεις αλλού σε τέτοια τιμή.paranoid_gr είπε:Ρε σεις το κουρδηστηρι δεν το θελω για μενα....
Για τον αδερφο μ και τον ξαδερφο μ τα θελω που ξεκινησαν τωρα και κουρδιζουν τις κιθαρες τους καθε φορα που παω εγω στο σπιτι για σ/κ!!!Δεν το θελω για τπτ τρελα κουριδσματα το standard...