Πολύ ωραίο παιχνίδι το χθεσινό. Παίξανε πάρα πολύ καλά - αλλά όχι και να κερδίσουν Έπρεπε όμως να το φέρουνε ένα χ. Αυτοί που πραγματικά ήθελα να κερδίσουν ήταν το Trinidad! ¶ντε να δούμε τι θα κάνουν και οι Ολλανδοί σήμερα, τους οποίους και υποστηρίζω εδώ και χρόνια. Όχι ότι είμαι και πολύ με τη μπάλα, αλλά λέμε τώραυποστηριζω και την Ακτη Ελεφαντοστου που παιζουν απιστευτα! χθες ηταν αδικια που δεν κερδισαν :evil:
Διαφωνω καθετα. Χωρις να την υποστηριζω, εχω να δω τετοια Ιταλια απο το 1982. Αφου παρακαλαω να βγει δευτερη στον ομιλο της για να παιξει στους 16 με την Βραζιλια, να δουμε πως θα καθαρισουν οι κιτρινοπρασινομπλε....η Ιταλία ψάχνεται...
Μπα, έχει ξαναπάει μουντιάλ, το '74. :wink:η πρωτοεμφανιζόμενη Αυστραλία
Ποιά;;ποια ειναι η μοναδικη ομαδα σε ολη τη ν ιστορια του θεσμου η οποια κατεκτησε το μουντιαλ χωρις να εχει κανει ΚΑΜΜΙΑ νικη στη πρωτη φαση???
Μετράει, αν το βρούμε με σκονάκι? :lol:ποια ειναι η μοναδικη ομαδα σε ολη τη ν ιστορια του θεσμου η οποια κατεκτησε το μουντιαλ χωρις να εχει κανει ΚΑΜΜΙΑ νικη στη πρωτη φαση???
Μάλλον επειδή είναι αλητάμπουρες (με την καλή έννοια), όπως και όλοι οι πρώην Γιουγκοσλάβοι.Αργεντινή forever 8) (αν και δεν ξέρω γιατί)