Μουντιάλ 2006

Κρίμα γαμώτο για το καμερούν....

Τώρα υποστηρίζω μόνο Ακτή Ελεφαντοστού...:lol:

Εγω ειμαι φανατικος Βραζιλιανος αλλα εκτος απο την Βραζιλια που δεν χορταινω να την βλεπω να παιζει μπαλα υποστηριζω και την Ακτη Ελεφαντοστου που παιζουν απιστευτα! χθες ηταν αδικια που δεν κερδισαν :evil:

υποστηριζω και την Ακτη Ελεφαντοστου που παιζουν απιστευτα! χθες ηταν αδικια που δεν κερδισαν :evil:
Πολύ ωραίο παιχνίδι το χθεσινό. Παίξανε πάρα πολύ καλά - αλλά όχι και να κερδίσουν :) Έπρεπε όμως να το φέρουνε ένα χ. Αυτοί που πραγματικά ήθελα να κερδίσουν ήταν το Trinidad! ¶ντε να δούμε τι θα κάνουν και οι Ολλανδοί σήμερα, τους οποίους και υποστηρίζω εδώ και χρόνια. Όχι ότι είμαι και πολύ με τη μπάλα, αλλά λέμε τώρα ;)

Edit: καλά πήγαμε ;)

Japan, που ξέρουν και τζούνο... Μέχρι και αυτοί κατάφεραν να εδραιωθούν στο παγκόσμιο την τελευταία δεκαετία...Οι Έλληνες βγήκαμε πρώτοι στο τζούντο πάλι στην Ολυμπιάδα... μήπως να μετακομίσουμε για τέρμα ανατολή και να το ρίξουμε στο karate αντί για ποδόσφαιρο; :roll:

Πάντως ρε παιδιά μέχρι τώρα κανείς δεν παίζει μπάλα!

Και Αγγλία σέρνεται, και η Γαλλία σήμερα ήταν χάλια, το Τονγκο παίζει ξύλο, οι Αργεντινή ψιλοκοιμάτε, η Ιταλία ψάχνεται...

Αναπολώ παλαιότερες εποχές :roll:

Μόνο η Τσεχία και η πρωτοεμφανιζόμενη Αυστραλία μου άφησαν καλές εντυπώσεις μέχρι τώρα...

Ολλανδια εδω και χιλιαδες χρονια για λογους συγκεκριμενους τους οποιους δεν θα αναλυσω τωρα.

Ειμαι κατα της Βραζιλιας,της Αργεντινης,της Γερμανιας,της Ιταλιας,της Ισπανιας,της Πορτογαλλιας και συμπαθω τους Αγγλους και την παλαι ποτε Σοβιετικη Ενωση.

Παντως ΟΡΑΝΙΕ for ever.

Δεν θελω να επεκταθω στο οτι οι πιο πολλοι, Ελληνες ειδικα, υποστηριζουν την Βραζιλια. Οσοι το κανουν συνηδητα ΟΚ αλλα παιδια οι πιο πολοι ασχετοι υποστηριζουν την Βραζιλια για να ειναι απλα in.

η Ιταλία ψάχνεται...
Διαφωνω καθετα. Χωρις να την υποστηριζω, εχω να δω τετοια Ιταλια απο το 1982. Αφου παρακαλαω να βγει δευτερη στον ομιλο της για να παιξει στους 16 με την Βραζιλια, να δουμε πως θα καθαρισουν οι κιτρινοπρασινομπλε....

Βραζιλια........ειναι η μονη ομαδα απο την οποια εχουμε ελπιδες να δουμε καλο και θεαματικο ποδοσφαιρο χωρις να χασμουριομαστε απο τον τακτικισμο των αλλων ομαδων...............

Ειμαι επισης Φανατικα κατα της Ιταλιας (παροτι εζησα εκει 8 χρονια).....ο τροπος που παιζουν ποδοσφαιρο ειναι ο ιδιος με τον χαρακτηρα των περισσοτερων Ιταλων......κανουn τους μ....ες και παιζουν φουλ αμυνα μεχρι να στη φερουν πισωπλατα μολις ο αντιπαλος κανει ενα λαθος η αν η τυχη ειναι τοσο πολυ με υο μερος τους ωστε μετα απο 99 καραμπολες η μπαλα μπει στα διχτυα(μεγιστος εκπροσωπος αυτης της τακτικης P.Inzaghi).....Και ενα στατιστικο( αλα Σωτηρακοπουλος....).....ποια ειναι η μοναδικη ομαδα σε ολη τη ν ιστορια του θεσμου η οποια κατεκτησε το μουντιαλ χωρις να εχει κανει ΚΑΜΜΙΑ νικη στη πρωτη φαση???

η πρωτοεμφανιζόμενη Αυστραλία
Μπα, έχει ξαναπάει μουντιάλ, το '74. :wink:

Πάντως, όντως, από μπάλα τίποτα ακόμα. Μόνο Τσεχία, Αυστραλία και κάτι βλέπω να κάνει και η Ισπανία....

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
ποια ειναι η μοναδικη ομαδα σε ολη τη ν ιστορια του θεσμου η οποια κατεκτησε το μουντιαλ χωρις να εχει κανει ΚΑΜΜΙΑ νικη στη πρωτη φαση???
Ποιά;;

Μπράβο συμπάθεια η ολλανδία... :wink: Παρασκευή που παίζει με ακτή ελεφαντοστού έχει να πέσει πολύ ζόρι..

ποια ειναι η μοναδικη ομαδα σε ολη τη ν ιστορια του θεσμου η οποια κατεκτησε το μουντιαλ χωρις να εχει κανει ΚΑΜΜΙΑ νικη στη πρωτη φαση???
Μετράει, αν το βρούμε με σκονάκι? :lol:

Αργεντινή forever 8) (αν και δεν ξέρω γιατί)
Μάλλον επειδή είναι αλητάμπουρες (με την καλή έννοια), όπως και όλοι οι πρώην Γιουγκοσλάβοι.

Εδώ η Αργεντινή το 94 ήταν φαβορί για το μουντιάλ και αυτοί κάνανε την ομάδα μπάχαλο γιατί ο προπονητής δεν γούσταρε τους μακρυμάλληδες. Τα 3/4 της ομάδας δηλαδή!

Οι Γιουκοσλαβοι κερδιζουν και κερδιζονται δυσκολα λογω της σφιχτης ομαδας που εχουν ενω αντιθετα οι ελεφαντες κερδιζονται αλλα και κερδιζουν πιο ευκολα. Αρα το ματς με τους Ολλανδους θα κριθει στο ποιος θα βαλει πρωτος γκολ. Εαν το βαλει η Ολλανδια,τοτε ειναι κοντα στην νικη αντιθετως τα πραγματα θα ειναι υπερ της Ακτης.

Στο αλλο ματς του ομιλου η Αργεντινη θα δυσκολευτει πολυ περισσοτερο να βαλει γκολ απο το ματς με την Ακτη γιατι οι Γιουκοσλαβοι εχουν πραγματικα καλη αμυνα.

Πιστευω οτι και τα δυο ματς θα ληξουν ισοπαλα(ανεξαρτητα εαν θελω την νικη της Ορανιε...).

Παιδιά εγώ πάω τη Γερμανία για το πάθος της ακόμα και στο τελευταίο λεπτό που άλλοι κλαίνε τη μοίρα τους αυτα τα σκυλιά ακόμα τρέχουν(για παράδειγμα ο χθεσινός αγωνας με την Ρουμανία) 1-0 υπέρ της Γερμανίας στο 90'. :)

Πάντως το φετινό μουντιάλ θεωρώ δεν έχει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον όσο τα προϊγούμενα όχι ομως οτι ξέρω και πολλά δεν είμαι φαν αλλά ούτε και θα γίνω . 8)

Trending...

Νέα θέματα

Back