Monte Allums mods

elavd

Googlelavd
Πόντοι
48
Γνωρίζει κανείς πού μπορώ να βρω τα σχηματικά από τα Monte Allums mods (κυρίως για το SD-1)...??

Βρε μανία με αυτό το SD-1. Αντί να ψάχνεις μετατροπές άλλων δεν κοιτάς να μαζέψεις κάμποσες πληροφορίες και να κάνεις δικές σου μετατροπές;

Μονάχα εσύ ξέρεις πως θες τον ήχο σου...

Πάντως μπορείς πολύ εύκολα να κάνεις το SD-1 σου, Tubescreamer TS-9 ή 808 ...(απλά αλλάζοντας τα υλικά πάνω στην ίδια πλακέτα)

Αν σε ενδιαφέρει πες μου να σου πω πως...

Είναι εύκολο να γίνει η αλλαγή των τσιπ ? Γενικά το mod είναι εύκολο αν ξέρεις τα βασικά ?

Χρειάζεσαι κολλητήρι (20-30watt), κάποιο τρόπο να αφαιρέσεις το παλιό καλάι (τρόμπα ή desoldering braid) και info για ποια υλικά θα αποσυνδέσεις / αντικαταστήσεις.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Αλλάζεις απλά το chip και κάποιες τιμές αντιστάσεων και πυκνωτών...αν έχεις εξοικιωθεί λίγο με το κολλητήρι, δεν θα έχεις πρόβλημα.

Αυτό θα πει συγχρονισμός...απαντήσαμε ακριβώς ταυτόχρονα... :wink:

Όπως καταλάβατε είμαι ψιλοσχετικός . Με το φύσημα τι γίνετε ? Υπάρχει λύση ?

Όπως καταλάβατε είμαι ψιλοσχετικός . Με το φύσημα τι γίνετε ? Υπάρχει λύση ?
Αυτό είναι συνδιασμός απο πολλά μέρη του ήχου σου και όχι αποκλειστικά απο το πετάλι. Πάντος, μπορείς να αφαιρέσεις λίγο φύσημα με αλλαγή όλων των αντιστάσεων της συσκευής απο carbon σε metal films. Ίσως ενα καλύτερο φιλτράρισμα της τροφοδοσίας να βοηθήσει αλλά μπορεί και το υπάρχον να είναι ήδη αρκετά καλό.

Έχω βάλει τα πετάλια στην σειρά και αφαιρώ ένα ένα έχω καταλήξει ότι όλο το φύσημα το κάνει ένα πετάλι . Τί κάνω ? έτσι απο περιέργεια , η αλήθεια είναι πως δεν το πολυχρησιμοποιώ .

Δοκίμασε τα απλά πρώτα. Καλά φιλτραρισμένο μετασχηματιστή ή μπαταρία.

Αν και π.χ μπορεί ενας μαγνήτης να μην βγάζει θόρυβο απο μόνος του, ο συνδιασμός με "κάτι άλλο" να βγάζει ...βαβούρα.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back