μοναξια στο ...utube

μερικοι πορωνονται και βαζουν στοχους και μερικοι τα παρατανε ακουγοντας τοσο ομορφα παιξιματα...

πραγματικα δεν ξερω τι να πω . το "συγχαρητηρια" και το "μπραβο" ειναι πολυ μικρες λεξεις για να εκφρασω αυτο που αισθανθηκα οταν ακουσα αυτα τα πραγματα.

...την κρεμαω την κιθαρα....

παντα τετοια φιλε μου!! ;)

spimav_z είπε:
μερικοι πορωνονται και βαζουν στοχους και μερικοι τα παρατανε ακουγοντας τοσο ομορφα παιξιματα...
νομιζω οτι ολοι οι μουσικοι το εχουν νιωσει αυτο ,εννοειται και γω συνεχως,αλλα ας διαλεγουμε παντα το πρωτο..

σημερα ανεβηκε και ενα μερος του spain improv. (Τακη περιμενω..εντυπωσεις για boogie kai t. electr.)

μπραβο ρε σακη το επαιξες φοβερα!!(θα το δοκιμασω και εγω στο band in a box αν υπαρχει να δω αν μπορω να σε αντιμετωπισω.. ;D)

καλα για τον τονο που βγαζεις ειδικα στα Live(αλλα και τωρα στο clip),δεν χρειαζεται να μιλησω...ειδικα το g system ειναι ολα τα λεφτα..

ωραια ιδεα ..band in abox contest  ;D

παντως το g system kai o boogie ειναι εγγυηση...Αλλα και πολυ βαρια ρε γ..ο :  :P

το σκεφτεσαι διπλα το κουβαλημα στα gigs......

οποιος επιθυμει μπορει να ριξει μια ματια σε μερικα διαμαντια favourite videos που ψαρεψα στο utube..

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
είμαι Αδικαιολόγητος που καθυστέρησα να εκφράσω το θαυμασμό μου στο saki  (less40) εδώ δεν χρειάζονται πολλά λόγια μιλάμε για επίπεδο

μουσικού και  guitar player δηλώνω θαυμαστής του ...........!!!     

Ευχαριστω ..(τα trax παυ ακουσα στο myspace σου ειναι πολυ ομορφα!!)

γεια σου ρε σακη μου θυμισες τη σαλονικη και τα παλια! παντα τετοια ωραια παιξιματα..!

Σάκη σου έλεγα εγώ ''βγάλε κανα βιντεάκι στο youtube,γράψου στο noiz...'' Ειδες?

Να φέρεις το live απο το υπόγειο του Νακα να το προωθήσουμε.

Γιατί όλα τα κλιπάκια με τη fender?Θα κλαει η άλλη .

Υ.Γ οι λάμπες δε γίνονται NOS με το να κάθονται στον boogie...άλλαξε τες

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
odis13 είπε:
;D ;D ;D

ααα εσυ ξερεις πολλα... 8)

takis είπε:
;D ;D ;D

ααα εσυ ξερεις πολλα... 8)

Θα τους σβήσσουμε κεράκια σε λίγο...αλλά θα πρέπει να πάρουμε μεγάλη τουρτα για να τα χωρεσει όλα!

;D ;D ;D

πρεπει να κλεινουν δεκαπενταετια... ;D ;D

takis είπε:
;D ;D ;D

πρεπει να κλεινουν δεκαπενταετια... ;D ;D

Μη το πετάς έτσι ρε...χαλάς την έκπληξη.

Ωρε και θα φαω καμια φάπα,έχω και μάθημα σήμερα...

odis13 είπε:
Ωρε και θα φαω καμια φάπα,έχω και μάθημα σήμερα...
α πας ακομα;εγω εχω να παω 7 μηνες λογω δουλειας... :'(

very very good Sakis!!.....αν εχεις καποια fusion συνθεση δικη σου παντως, πολυ θα ηθελα να την ακουσω...(ολοι θα ηθελαν πιστευω).. ;)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα