G
Πρώτα απ' όλα να αναφέρω πως ΟΛΑ τα σχόλια σε ότι έχω ποστάρει μέχρι στιγμής, είναι "to the point" που λένε και στο χωριό μου. Δεν είδα κανένα "αρνητικό" και ΜΗ επικοκοδομητικό σχόλιο μέχρι τώρα. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο μου έχει λείψει αυτό και πόσο με βοηθάει να "τσιμπήσω" κάτι παραπάνω σ' αυτά που κάνω. Επειδή δεν την ειχα, δεν την έχω και δεν πρόκειται να την ψωνίσω ποτέ (ξέρω τι μπορώ κάθε φορά που γράφω κάτι και το επίπεδό του), για μένα είναι ΜΕΓΑΛΟ κέρδος να σχολιάζετε. Για μια ακόμα φορά, ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.Είσαι, οντως, σε καλό δρόμο. Από τη μια θέλεις λίγη δουλίτσα για να ακουστεί ενδιαφέρων ο τρόπος που παιζεις, αλλά από την άλλη διαθέτεις αξιοσημείωτη ικανότητα δημιουργίας και ανάπτυξης μελωδιών. Κάνει μπαμ ότι αυτό που "σιγοτραγουδας" μέσα στο κεφάλι σου, περνάει στα δάκτυλα σου αυτούσιο, αλλά προσεκτικά δομημένο. Σα να σε ακούω να τραγουδάς, χωρίς στίχο.
Δούλεψε περισσοτερο την τεχνική σου, ώστε να ακουγεσαι καλύτερα. Και λίγο βελτίωσε τον ήχο στην παραγωγή, ώστε να καθαρίσει ο ηχος. Τα υπόλοιπα τα "κατέχεις".
Αντε παλι....
Έριξα κάποιες πενιές (δες προηγούμενο) αλλά δεν είμαι και μονοφαγάς...κατά 99% θα βρεθεί κάποιος να "ντύσει" καλύτερα από μένα...Αντε παλι....
Παιξε βρε