λοιπών έχω μια dime washburn (η αγαπημένη μου κιθάρα) είναι ένα limited edition που είχε βγει και μπορώ να πω ότι μάτωσα για να την πάρω στα 14 μου δουλεύοντας ένα ολόκληρο καλοκαίρι.
μετά έχω μια
gibson les paul studio του 93' (μπορώ να πω ότι δη έχει καμια σχέση με τις σημερινές studio καθώς έχουν μαγνήτες που σήμερα χρησιμοποιούνται για το custom shop τις
gibson (αυτό το έμαθα στον "καγμακι" όταν την πήγα για το κλασσικό headstock)
μετά έχω μια double neck wolf (το μονο που μπορώ να πω για αυτήν είναι ότι κάτι δεν πάει καλά... όσα distortion και να τις βάλεις δη βγάζει metal ήχο... μονο classic rock! την απεχθάνομαι gt σε live μετά το δεύτερο κομμάτι σερί με πιάνει λουμπάγκο)
και τέλος μια ibanez που μου ήρθε μετά από ανταλλαγή η οποια έχει τρελα μπλιμπλίκια... push pull μαγνήτες... (ναι μπορώ να σκουπίζω την σκόνη κάτω από το "ποντεσιομετρο"!!!!

)
είναι το μοντέλο ξίφος αλλα ο τυράς τις έξαλλε tune ο μάτιτς γέφυρα! kari πολύ ωραία κλειδιά με κάτι σαν lock, duncan μαγνήτες dime set! και εγώ την αποτέλειωσα βάφοντας την van halen frankenstein! αποτυχημένα μεν αλλα εγώ την γουστάρω δε!
από ενισχυτή έχω έναν randall κεφάλι καμπίνα τον rh200sc δεν είναι λάμπα αλλα για το σπίτι αν είχε λάμπα εγώ δεν θα είχα σπίτι... και από πετάλια έχω κάμποσα αλλα ας σημειώσουμε ως αγαπημένο μου το blackstar dual