Κάτι ήξερα όταν έγραφα περί "low profile".DanAgg είπε:Συμβουλες δεκτες ιδιως πχ για καλυτερη ποιοτητα ηχητικα. Το "δεν ειναι καλος ο ηχος της κιθαρας" απο ειδημονες δεν βοηθαει!
Τωρα αν δεν αρεσει σε καποιον, θα του πω ενα μυστικο: το ανεβασα για να το ακουσουνε καποιοι και κυριως για να το ξανακουσουνε καποιοι που τους αρεσε!
Τα σχολια εχουνε την πλακα τους, αλλα μερικοι μην περιμενουνε να τους παρουν και στα σοβαρα..
Να σου πω κι εγώ ένα μυστικό: Δεν με ενδιαφέρει γιατί το ανέβασες. Από τη στιγμή που επιλέγεις να εκτεθείς δημόσια θα εισπράξεις κριτική θέλεις δεν θέλεις, οπότεDanAgg είπε:Τωρα αν δεν αρεσει σε καποιον, θα του πω ενα μυστικο: το ανεβασα για να το ακουσουνε καποιοι και κυριως για να το ξανακουσουνε καποιοι που τους αρεσε!
Το κομμάτι μου άρεσε.Δώσε στην οποιαδήποτε αρνητική κριτική περισσότερη σημασία από την θετική και προσπάθησε να την αποκρυπτογραφήσεις και να την αξιολογήσεις.
Και εχεις απολυτο δικιο, για αυτο και ειπα οτι με ενδιαφερουν οι συμβουλες ιδιως για τεχνικα θεματαΚανιμώθριος είπε:Ειδικά δε,όταν από αυτά που ακούνε τα αυτιά μου όσο αφορά κυρίως παραγωγή και εκτέλεση,είναι στα πρώτα βήματα του ταξιδιού.
Ειδες που λεω φιλος Νεστορα οτι δεν ειναι καλες οι κριτικες?? ;DNestoras είπε:Δεν θα σχολιάσω το πόνημά σου αφού έτσι κι αλλιώς δεν σ' ενδιαφέρει,
Και κάτι άλλο, σε διαβεβαιώ ότι δεν είναι όλοι εδώ μέσα "εμπαθείς & ιδιοτελείς".
;D ;D ;D ;D ;DNestoras είπε:Θα ήθελα να πω στον πιο πάνω νεανία ότι είμαι οπαδός του Γκαίμπελς. Όσο πιο πολύ ασχολείστε μαζί μου, εγώ θα γίνομαι γνωστότερος.![]()
Όχι,απλά σε εκείνο το clip έπαιζα από λα φαλτσόρε και από τότε προσέχω 100 φορές περισσότερο!Vartanis είπε:Καλα, ξεκουρδιστος επαιζες ολη την ωρα; ;D ;D