Aυτό. Πριν ξεκινήσω να ασχολούμαι με το νοιζ, είχα να ακουμπήσω κιθάρα "σοβαρά" για 4 χρόνια περίπου.sergei είπε:γενικότερα χωρίς νετ δεν θα ασχολιόμουν σήμερα με την μουσική
Aυτό. Πριν ξεκινήσω να ασχολούμαι με το νοιζ, είχα να ακουμπήσω κιθάρα "σοβαρά" για 4 χρόνια περίπου.sergei είπε:γενικότερα χωρίς νετ δεν θα ασχολιόμουν σήμερα με την μουσική
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ ;Dmarathon είπε:Άσε μας να αγοράσουμε...έχουμε και παιδιά, να μην τους αφήσουμε τίποτα vimtage?
Αν και ο κατάλογος του μουσικού μου εξοπλισμού....ειναι τεράστιος(μια Ibanez, ενα μπάσο cort, ενας προενιχυτής, μια κάρτα ήχου και ενα Pod 2 ψόφιο προς το παρόν-θα ανοίξω θρεντ για αυτό), μπορώ να πω οτι τον αξιοποιώ στο 100%elavd είπε:Θα επαναδιατυπώσω το αρχικό μου ερώτημα βγάζοντας το Internet "απ'έξω" (μιας και όντως είναι απλά ένα μέσο το οποίο δε μας φταίει σε κάτι) και θα το κάνω πιο ειδικό:
Σε ποιο βαθμό θεωρείτε ότι αξιοποιείτε* τον εξοπλισμό που έχετε;
*Αξιοποιώ (στην προκειμένη περίπτωση): μελετάω ή/και συνθέτω ή/και παίζω live
Σε μένα ισχύει ΑΚΡΙΒΩΣ το αντίθετο! Όταν είμαι σε φάση προβών, λάηβ κλπ κλπ συνεχώς μου "δημιουργούνται" οι ανάγκες να αγοράσω εξοπλισμό για να ταιριάζει καλύτερα με το είδος που παίζω, με τον ήχο της μπάντας και γενικά με το όλο concept. Όταν για μια μικρή περίοδο έμεινα "ανενεργός" άρχισα μαθήματα στο ωδείο και βελτιώθηκα πάρα πολύ! Και δεν αγόρασα ούτε μαγνήτη!Alter είπε:για σηκωστε το χερι οσοι σας θυμιζει κατι:
1. περιοδος που παιζεις με μπαντες, μελετας, jamαρεις, γενικως παιζεις πολυ μουσικη, βγαζεις γουστα, και δε δινεις δεκαρα (σχεδον 8)) για ενισχυτες, κιθαρες, μαγνητες, κ.τ.λ. (φτανει βεβαια αυτα που χεις να δουλευουν)..
2. περιοδος χωρις μπαντες, οι φιλοι που παιζουν μουσικη εξαφανισμενοι, δε παιζεις live, (η, αν εισαι επαγγελματιας, παιζεις μονο σε δουλειες - που συνηθως δε σ αρεσουν).. ξαφνικα γινεσαι με 5 κιθαρες παραπανω, 3 ενισχυτες, δεκα πεταλια, τεραστιο rack, και παει λεγοντας....
;D ;D ;D
μηπως μπορεις να με κατατοπισεις γι αυτο το online παιξιμο?με τι bandwidth ειναι εφικτο?marathon είπε:...εάν σε βοηθάει εγώ είχα ένα κενό ενασχόλησης γύρω στα 15 χρόνια...αλλά ξαναπήρα μπρός και με ευχαριστεί ακόμα περισσότερο, γιατί η μουσική μου έλειπε. Με το Internet και τους υπολογιστές (ευλογημένο Garageband!) δεν χρειάζομαι μπάντα και το να παίζεις online είναι TΡOMAKTIKH εμπειρία.