- Πόντοι
- 1,058
Μπορεί κάποιος να μη βλέπει προβλήματα, αλλά πχ μέχρι πολύ πρόσφατα, οι AMD επεξεργαστές είχαν μείωση 20% στο performance, που είναι τραγικό για έναν επαγγελματία. Το έφτιαξαν μόλις πριν από λίγες μέρες νομίζω αλλά γενικά εμφανίζονται πολλά τα οποία μπορεί να μην είναι άμεσα αντιληπτά, τύπου - δε τρέχει ένα πρόγραμμα. Θα τρέχουν κανονικά, απλά δεν είναι αντιληπτό αν κάτι τρέχει στο 100% των δυνατοτήτων του.
Δεκτό, αλλά με τη δουλειά που κάνω και τα προγράμματα που τρέχω, ακόμα και 50% μείωση στο performance να είχα δε θα επηρέαζε κάπου το workflow μου. Αντιλαμβάνομαι όμως ότι κάποιος με περισσότερες απαιτήσεις θα είχε θέμα. Εγώ από τη στιγμή που δεν τρώω crashes/freezes, κλπ είμαι οκ. Επίσης ένας επαγγελματίας μπορεί να τρέχει Excel και SPSS, επαγγελματίας μπορεί να τρέχει Cubase και video editing software. Δε μπαίνουν όλα στο ίδιο σακί.
Τα δοκιμασα, μετα απο χρονια σε win7 (τα οποια και θεωρω οτι πιο σταθερο σε περιβαλλον windows) και δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστικα. Πολυ ωραιο σαν περιβαλλον, αλλα πολλα πραγματα ειναι δυσχρηστα και δυσκολευουμουν τα βρω. Δυσκολη προσαρμογη.
Πήγα από Win10 και δεν είχα το παραμικρό θέμα στο να βρω κάτι. Ίσως σου έκατσε απότομα η μετάβαση γενικώς.
Ο λόγος που έγραψα θετικό σχόλιο για τα 11 είναι κυρίως το περιβάλλον τους. Γράφω, διαβάζω και κάνω έρευνα όλη μέρα στην ίδια οθόνη, το σημαντικότερο πράγμα για μένα είναι η οπτική άνεση και τα 11 είναι σίγουρα 1 επίπεδο πάνω από τα 10.
Τελευταία επεξεργασία από moderator: