Ποσο καλη τιμη? Τοσο http://www.dv247.com/invt/37456/?ZIKO είπε:Εχω τον Rat Valve bh15 15-20 watt κεφαλι και θελω να παρω καμπινα .
Βρηκα μια 4x12 σε καλη τιμη
Εννοω οτι μια 4x12 απο αποψη μεγεθους και ισχυος δεν μου φαινεται υπερβολη, μια marshall ομως 4x12 απο οικονομικης αποψης μου φαινεται υπερβολη.ZIKO είπε:Εδω λεω για marshall 1960 lead !
όμως τα μεγάφωνα δεν θέλουν και λίγη πίεση για να αποδώσουν? :Kostas-5150 είπε:Iσα ισα καλυτερα ειναι μιας κ τα μεγαφωνα θα δουλευουν στο χαλαρο.
Ουτε "κλανιες",ουτε "πριτς" για οσους γνωριζουν.
Laney VC15,dual channel,μια χαρα καθαρο,ωραιο crunch + FX loop + made in England + τιμουλα τσαμπα ala Jumbotheoctapus είπε:Ενδιαφέρομαι για έναν μικρό λαμπάτο ενισχυτή με fx loop και επειδή δεν υπάρχουν και πολλοί στην αγορά, ένας modified είναι μια πολύ καλή λύση.
Για πες λοιπόν, τι ακριβώς έκανες;
Μια χαρα μου ακουγεται εμενα η 212 150W με τον 15αρι μου.Τι το ψαχνουμε τοσο ρε παιδια.. Εχουμε χασει το δασος..allobarr είπε:όμως τα μεγάφωνα δεν θέλουν και λίγη πίεση για να αποδώσουν? :![]()
Καλό μου φαίνεται, σίγουρα θα μπεί στην λίστα υποψηφίων, αλλά προτιμώ σκέτη κεφαλή. Άσε που διαβάζοντας λίγο για τα mods που κάνει ο τύπος στους εν λόγο ενισχυτές, δεν σου κρύβω ότι ενθουσιάστηκα. Power scaling, Dual 'Bias' Switch, Ultra Linear Switch, Preamp Gain Switch, αλλάγή μετασχηματιστή εξόδου κ.α. μου ακούγονται αρκούντως δελεαστικά.Kostas-5150 είπε:Laney VC15,dual channel,μια χαρα καθαρο,ωραιο crunch + FX loop + made in England + τιμουλα τσαμπα ala Jumbo
Τα υπολοιπα ειναι στα πεταλια σου κ στα χερια σου.
http://www.dv247.com/invt/31308/
Eαν σε κανουν να παιζεις καλυτερα..τοτε be my guesttheoctapus είπε:Power scaling, Dual 'Bias' Switch, Ultra Linear Switch, Preamp Gain Switch, αλλάγή μετασχηματιστή εξόδου κ.α. μου ακούγονται αρκούντως δελεαστικά.
Μα συγνώμη, όλες αυτές οι συζητήσεις επί συζητήσεων για μουσικό εξοπλισμό, όλες αυτές οι οδυνηρές οικονομίες που οι περισσότεροι κάνουμε για να αγοράσουμε το Χ των ονείρων μας (όπου Χ κιθάρα, ενισχυτής, πεταλιέρα κ.α.), όλες αυτές οι ώρες διαβάζοντας reviews στο internet, όλες αυτές οι επισκέψεις στα καταστήματα παίζοντας με την υπομονή των πωλητών κάνοντας ερωτήσεις κ.α. γίνονται για να παίζεις καλύτερα; Δηλαδή εσύ είσαι της λογικής δεν γα...έται ο εξοπλισμός, τι με νοιάζουν τα χαρακτηριστικά αφού δεν θα με κάνουν να παίζω καλύτερα;Kostas-5150 είπε:Eαν σε κανουν να παιζεις καλυτερα..τοτε be my guest![]()