Συφονο απλυτα. Κανονικα αυτούς τους ναρκοτικακηδες που πεζανε πωςτολενε... γκρατς, γκρουτς? γουατεβα, επρεπε να τους ιχαν κάνι ευθανασια τη στιγμη που γενηθηκαν. Με αφτο το τροπο θα ακουγαμε όλοι πιοτικη μουσικη επιπέδου Ευρωμπάσκετ '87. Κι οχι μονο τους Νιρβανα αλα και τους αλους , ενας ξαδερφος μουπε ότι κι αλλοι το παιζαν (στην κυριολεξια!! χαχα) πιο πριν!! κάτι Σονικ Γιου, κατι Γουάι Περς που δεν τους ξερει η μανα τους (ή δεν θέλει να τους ξέρει, χαχα) και κατι κακομιρηδες το παιζουνε και σιμερα κι αντιγραφουνε τους Νιρβανα και πουλανε εκατομυρια ιδες ζημια αμα σας λεο εγω ευθανασια...govanmaniac είπε:Ευτυχώς που η καταστροφική μόδα των Nirvana πέρασε γρήγορα... Μπόρα ήταν εξάλλου...![]()
![]()
![]()
![]()
Εγώ το αντιλαμβάνομαι σα μειονέκτημα πάντως.govanmaniac είπε:Οι Symphony X στις κυκλοφορίες τους θυμίζουν AC/DC... ;D ;D ;D Ξέρεις τι θα ακούσεις απο πριν... Έχουν το στυλ τους, πως να το κάνουμε? Το ότι δεν διαφοροποιείται το παιξιμό τους όμως δεν το αντιλαμβάνομαι ως μειονέκτημα...
Όχι. Θέλω.kwstas79 είπε:Το keytar τα σπάει. Δεν σου 'χω δείξει αποκαλυπτική φωτό μου με keytar, ε;