Michael Romeo

panagiotis

Μέλος
Πόντοι
36
Ποιος τον ξέρει; Τι γνώμη έχετε για αυτόν; Για τους αδαείς παραθέτω ένα βίντεάκι (να σημειωθεί πως είναι απίστευτα επηρεασμένος από τον malmsteen):

απιστευτος παιχτης επαθα πλακα οταν τον πρωτοακουσα πριν λιγο καιρο.

erica-yawn-20030521.jpg

ειναι απιστευτη παιχτουρα ο τυπας

αριστη τεχνικη καταρτιση κ καλος συνθετης (βλ. Odyssey)

(σ.σ ειναι ο αγαπημενος μου κιθαριστας)

symphony x rulezzz

@abraxas: γιατί έτσι ρε συ; Δε σε συγκινεί καθόλου ο τύπος;
Δεν με πολυσυγκίνησε ούτε πριν από αρκετά χρόνια που τον πρωτοάκουσα.

Τώρα το μόνο που με συγκινεί είναι το πόσο αξιολύπητος κατάντησε: όχι μόνο συνεχίζει να παίζει σαν τον Μάλμστην, αλλά απέκτησε και τη μπάκα του. :roll: :roll:

απέκτησε και τη μπάκα του. :roll: :roll:
υπαρχουν και χειροτερα..

εγω που εχω μονο την μπακα :D :D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
otan akousa to solo tou sea of lies emeina! vasika eida videaki ! gia to tapping part milao

Ναι ρε συ abraxas αλλά στην ταχύτητα δεν πιάνεται... Επίσης έχεις ακούσει symphony x;

θελω τα μηχανηματα τουυυ :(

καλος ο παιχτης αν και το group του δεν μου λεει κατι ειναι καλος στο tapping τα σπαει

whiteNoise μαζι σου κ εγω

Ναι ρε συ abraxas αλλά στην ταχύτητα δεν πιάνεται... Επίσης έχεις ακούσει symphony x;
1) E' date=' και; :roll:

2) Έχω ακούσει. Ε, και; (δις) 8)

Ρε παιδιά, έχετε πάρει χαμπάρι ότι μιλάμε για [b']μουσική[/b]; :wink: :D :D

Τι σχέση έχει η ταχύτητα του Μιχαλάκη με την (ουσιαστική) δεξιοτεχνία του Lagrene ή του DiMeola ή και του ψυχασθενικού Martone που σας είπε ο Αντουάν? Όσο η βούρτσα με την... :twisted:

Χωρίς να πιάσω το γεγονός ότι είναι γιαλαντζί Μάλμστην.

Παρωχημένα απομεινάρια των '80s. Θάνατος. :twisted: :lol: :lol: :lol:

σε αυτα τα θεματα μιλαμε για τεχνικη και δεξιοτεχνια οταν αραζω ακουω sepultura δεν ακουω τετοια ατομα να παιζουν παπαδες και να κουραζομαι αλλα πρεπει να αναφερουμε οτι σπερνουν τα ατομα σαν τον michel angelo δεν ειναι μονο αυτο που παιζουν αλλα ειναι και ζογκλερ το θεαμα δεν χαλαει κανεναν πιστευω

Τι σχέση έχει η ταχύτητα του Μιχαλάκη με την (ουσιαστική) δεξιοτεχνία του Lagrene ή του DiMeola
Φίλε Abraxas που να τον ξέρουν τον Bireli. Πολλά ζητάς......

Και που να καταλάβουν οτι έχει την ίδια τεχνική αλλά με improvising πάνω σε chord changes...anyway....

Α!!! όσο για τον Meola ποτέ δεν μου άρεσε σαν αυτοσχεδιαστής αλλά τώρα δεν θα τρελλαθούμε κιόλας.

Υ.Γ.

Έχω την εντύπωση οτι το forum εχει αρχίσει και ψιλομεταλλιάζει επικίνδυνα...μήπως είναι καιρός να τζάξω; λέω μήπως...

Πάντως εγώ απολαμβάνω τέτοιους κιθαρίστες. Μου αρέσουν πολύ. Οι Symphony X είναι απ τις αγαπημένες μου prog μπαντες. Bρε παιδί μου γουστάρω τρελά να τον ακούω να λιώνει την ταστιέρα. ¶λλωστε όλοι έχουν επιρροές και δεν πιστεύω πως ο Romeo είναι τόσο ελεινή αντιγραφή του malmsteen. Ήμαρτον. Και φυσικά δεν υστερεί (ουσιαστικής) δεξιοτεχνίας. Επίσης δεν νομίζω πως οι symphony x αποτελούν απομεινάρια των 80ς. Ε-ΛΕ-ΟΣ... :) Abraxas τι λες;

Trending...

Νέα θέματα

Back