- Πόντοι
- 1,688
Εγώ Gadd και Vinnie γουστάρω. Με τον Weckl παρότι τεράστιος και έχει επηρεάσει κόσμο και κοσμακη, δεν τρελαίνομαι. Δεν ξέρω γιατί.
.
.
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Είναι περίεργο το τι μας κάνει κλικ με κάποιον ντράμερ και τρώμε το κόλλημα.δεν τρελαίνομαι. Δεν ξέρω γιατί.
Όταν είδαμε τον Sting στη Φιλαδέλφεια να έπαιζε αυτός;
. Δεν ξέρω γιατί.
ακου τα αλμπουμ με τον Frank Zappa να σου φυγει η μαγκια....Δεν έχω αποφασίσει αν μου αρέσει ο colaiuta ακόμα
Εχω μπόλικα albums.....το Jing Chi καλό ειναι πάντως.
Και όχι μόνο... Ο Vinnie και που δεν έχει παίξει, χωρίς πάντα να παίζει "παπάδες", αλλά πάντα to the point - ανάλογα το τι είχε απέναντι του.ακου τα αλμπουμ με τον Frank Zappa να σου φυγει η μαγκια....
Για αυτό λατρεύω Jeff Porcaro !δεν ειναι ντραμμερ που υπηρετει το τραγουδι
Θα ήταν η νο1 λατρεία, αλλά με βραχεία κεφαλή (αλλά πολύ βραχεία) προηγείται ο αντικαταστάτης του στους Toto.Για αυτό λατρεύω Jeff Porcaro !
Έχω δισκογραφία Ζάππα.ακου τα αλμπουμ με τον Frank Zappa να σου φυγει η μαγκια....
δεν ξέρω αν μπορώ να συμφωνήσω με δαύτο.δεν ειναι ντραμμερ που υπηρετει το τραγουδι
2 ώρες πριν, Slew Rate είπε
Παράδειγμα του Weckle:
E οχι εδω θα πατησω ποδι, εχουμε δυο σελιδες πριν τον αρχηγο να το λεει ο ιδιος με τον Gadd απο πισω, που να παει αλλος τωρα? Κλειστε το να φυγουμε ειναι η φαση.Η συγκεκριμένη νομίζω ότι είναι η πιο "κολασμένη" εκτέλεση του κομματιού ever... ?
Εκτελεσάρα και του θεού Stevie, αλλά θεωρώ την Weckl - Oliver πιο... τσαχπινογαργαλιάρα. Και σίγουρα πιο show off από πλευράς τυμπάνων. Εδώ με τους τομαρουκρούστες σε οπτικό action προσθέτει στην δράση:E οχι εδω θα πατησω ποδι, εχουμε δυο σελιδες πριν τον αρχηγο να το λεει ο ιδιος με τον Gadd απο πισω