PrinceΆs first four albums were basically one-man efforts, with a few guest spots (though he kept all bass duties to himself). One of the most prolific artists in rock history, he also wrote, produced, and recorded for others - most notably fellow Minneapolis band the Time. In fact he performed nearly all the instrumental parts on the TimeΆs first two records, choosing to take only a production credit under the pseudonym Jamie Starr (which he also used for credits on two of his own records). "I was just getting tired of seeing my name," he explains. "If you give away an idea, you still own that idea. In fact, giving it away strengthens it. Why do people feel they have to take credit for everything they do? Ego - thatΆs the only reason."
Bass is a fish. :lol: :lol:΅When Doves CryΆ does have bass in it - the bass is in the kick drum. ItΆs the same with ΅KissΆ [Parade]: The bass is in the tone of the reverb on the kick. Bass is a lot more than that instrument over there. Bass to me means B-A-S-E. B-A-S-S is a fish."
8Oο δισκος ειναι χαλια σαν ποιοτητα παραγωγης
:lol: :lol: :lol:ναι κατεβασα μερικα κομματιαβεβαια τα mp3 δεν τα εμπιστευομαι αλλα εμενα μου ακουγεται super duper η παραγωγη...και βεβαια εχει χρονια να παιξει τετοια ΚΙΘΑΡΟΥΚΛΑ το ατομο (αν και σε ενα κομματι θα πρεπει να κανει...μηνυση ο Edge γιατι το κιθαριστικο θεμα ειναι ιδιο με το I will follow... :lol: )
το οτι μια παραγωγη ειναι minimal δεν σημαινει οτι ειναι "αδεια" :wink:
Μην ντρέπεσαι.....έτσι κι αλλιώς τζάμπα το μοιράζει. :wink:ναι κατεβασα μερικα κομματια.....
Ελληνική δεν νομίζω, όμως συμφωνώ ότι οι προηγούμενες δουλειές του ήταν καλύτερες σαν παραγωγές.Τι εννοω..Απλα ο ηχος μου θυμιζει ελληνικη παραγωγη σχεδον. Οσο παρακολουθουσα μουσικα καναλια' date=' τυχαινε που και που να δω καποια κομματια Prince. Συγκρινονται με το καινουριο? Με τιποτα! Ειναι..αδεια απο παραγωγη..ξερα..πως να το πω... :/']Superfunk το ακουσες το δισκο?
Ψαχνω και παρολαυτα δεν μπορω να τα βρω με τιποτα τα βιντεακια που αναφερεις. Εχεις καποιο λινκ? Αν υπαρχει κατι τετοιο δεν πρεπει να το χασει κανεις! Προσωπικα θεωρω το Dangerous επισης αριστουργημα απο πλευρας παραγωγης και καινοτομιας στην ενορχηστρωση. Ακομα και τωρα ακουγεται πολυ πιο φρεσκο και συγχρονο απο πολλες σημερινες παραγωγες.1992: "Jam" (με βιντεάκια στο YouTube που αναλύει λεπτό προς λεπτό τι έχει κάνει στο κομμάτι!)