Μια Συζήτηση Με τον Μουσικό & Συνθέτη Socos

mustafank είπε:
Όσο περισσότερο τους ακούω τόσο περισσότερο μου αρέσουν.

:)
ψιλο πόγκο ή μου φαινεται?. Θα εριχνα πολυ ξυλο στα νιατα μου στα ρεφραιν. χαχαχααααχα

cos_dr είπε:
ψιλο πόγκο ή μου φαινεται?. Θα εριχνα πολυ ξυλο στα νιατα μου στα ρεφραιν. χαχαχααααχα
γενικά, τα αγόρια δε μπορείς να τα κατατάξεις, αυστηρά, σε ένα είδος.

Όπως δηλώνουν και οι ίδιοι:

"...Στη μουσική μας θα ακούσεις πολλά στοιχεία. Από αυτοσχεδιαστικά μέρη σε "disco"... και από "disco" σε γρήγορα σημεία με δίκασα και βαριές κιθάρες. Αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα είναι ότι μας ενοχλεί λίγο η "κατηγοριοποίηση" των μουσικών ειδών. Θεωρούμε πως παγιδεύει και τους ακροατές αλλά και τις μπάντες.

Αυτό που κάνουμε, το ονομάζουμε ΠΑΡΚΙΝ, που με λίγα λόγια σημαίνει μη μπαίνεις κάτω από ταμπέλες, αφέσου ελεύθερος και κάνε ό,τι θέλεις!..."

http://www.mixgrill.gr/ar37532el-stage-diving-19-me-agoriastonilio.html

mustafank είπε:
γενικά, τα αγόρια δε μπορείς να τα κατατάξεις, αυστηρά, σε ένα είδος.

Όπως δηλώνουν και οι ίδιοι:

"...Στη μουσική μας θα ακούσεις πολλά στοιχεία. Από αυτοσχεδιαστικά μέρη σε "disco"... και από "disco" σε γρήγορα σημεία με δίκασα και βαριές κιθάρες. Αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα είναι ότι μας ενοχλεί λίγο η "κατηγοριοποίηση" των μουσικών ειδών. Θεωρούμε πως παγιδεύει και τους ακροατές αλλά και τις μπάντες.

Αυτό που κάνουμε, το ονομάζουμε ΠΑΡΚΙΝ, που με λίγα λόγια σημαίνει μη μπαίνεις κάτω από ταμπέλες, αφέσου ελεύθερος και κάνε ό,τι θέλεις!..."

http://www.mixgrill.gr/ar37532el-stage-diving-19-me-agoriastonilio.html
Για να μην παρεξηγηθώ, μου αρέσουν. Το συγκεκριμένο μου έφερε λίγο έτσι

cos_dr είπε:
Για να μην παρεξηγηθώ, μου αρέσουν. Το συγκεκριμένο μου έφερε λίγο έτσι
φίλος, είσαι ο Ανθρωπος με τη Μοναδική Λάμψη (το πρώην δεν το λαμβάνω υπόψιν...).

Δε δύναται να καταστείς παρεξηγήσιμος.  ;D :)

mustafank είπε:
φίλος, είσαι ο Ανθρωπος με τη Μοναδική Λάμψη (το πρώην δεν το λαμβάνω υπόψιν...).

Δε δύναται να καταστείς παρεξηγήσιμος.  ;D :)
αμα δεν παρεξηγούμαστε όμως και λίγο που και που θα πήξουμε απο τη μονοτονία. λολ

Αναδημοσίευση από το facebook των αγόριαstonilio:

Breaking News!!

Τα αγόριαstonlio ξεκινούν συνεργασία με την B-otherside records.

Έτσι, το album Panaroika-Παρανόικα, θα κυκλοφορήσει σε βινύλιο.

Η ημερομηνία της κυκλοφορίας θα ανακοινωθεί λίαν συντόμως!!!

5315tep.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
XarDin είπε:
το album Panaroika-Παρανόικα, θα κυκλοφορήσει σε βινύλιο.
Και σε πλακα γραμμοφωνου παιδια!
okay.gif
Το ξερω οτι δεν εχουν πολλοι γραμμοφωνα πλεον, σε συγκριση παντα με τα πικαπ που εχουν ολοι στα 10s του 21ου αιωνα που ζουμε, αλλα καντε μια προσπαθεια και για μας τους γεροντες. ;D

Θανατος στο CD λεμε.....  8)

Waterfall-K είπε:
Και σε πλακα γραμμοφωνου παιδια!
okay.gif

Το ξερω οτι δεν εχουν πολλοι γραμμοφωνα πλεον, σε συγκριση παντα με τα πικαπ που εχουν ολοι στα 10s του 21ου αιωνα που ζουμε, αλλα καντε μια προσπαθεια και για μας τους γεροντες. ;D

Θανατος στο CD λεμε.....  8)
χαχαχα!! Καλό!!  :)  ;D

Πέρα απ' την πλάκα, μακάρι να μπορούσαμε να το κόψουμε και σε CD, αλλά οι καιροί είναι δύσκολοι... και έπρεπε να διαλέξουμε ή CD ή βινύλιο. Κέρδισε το δεύτερο.  O0

Όπως και να 'χει... το έχουμε ανεβάσει για free download στη σελίδα μας στο bandcamp, οπότε όποιος θέλει το κατεβάζει free και το αποθηκεύει στο pc του ή στο mp3 player!  ;)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back