- Πόντοι
- 1,643
όταν πολύ απλά οι "καθώς πρέπει" με το 'άλλο" υφάκι (το ίδιο και χειρότερο στο πιο εμετικό του από του κάθε Σώκου) σταματήσουν να το "προκαλούν" βαυκαλιζόμενοι ότι με 5 παπαροβιβλία που διάβασαν σε ένα καναπέ με το σώβρακο, αγόρασαν την "δανεική" γνώση, εξαργυρώνοντας ένα ΙQ λίγο πάνω του 100 που τους κληροδοτήθηκε...Grey είπε:Υ.Γ.Αυτή η παπαριά περί πολιτικής οντότητας του έρωτα πότε θα πάψει να λέγεται;
και το οποίο μάλιστα θα το επιστρέψουν μάλλον μειωμένο σε ένα μάλλον ατσαλάκωτο κουφάρι... μη τους βάλει και ο θεός τους "πρόστιμο" για "φθορές"...

ΥΓ αναμένω με αγωνία και ταπεινότητα από τους ευκόλως κρίνοντες (με τις ταμπελίτσες αρμαθιά στην κωλότσεπη για πάσαν χρήση) να μου "σκιαγραφήσουν" εν συντομία (μη τους κουράσω) το "μέτρο"... αυτό το ιδεατό σημείο αναφοράς που σε σύγκριση με αυτό βγάζουν άχρηστο, μη αυθεντικό και αποσπασματικά ότι άλλο τους βολεύει, κάθε Σώκο, ακόμα κι αν αυτό το "μέτρο" είναι ο "άγιος" ατσαλάκωτος "πνευματικά, ηθικά και όλα τα εις -α" εαυτός τους...
για να μη θεωρηθώ δικηγόρος του (από την στιγμή που κάθε ένας που εκτίθεται δημόσια καλώς να πάθει το οτιδήποτε) λέω απλά ότι κάθε "κρίση" χωρίς σημείο αναφοράς εμένα μου φαντάζει ανάπηρη (ακόμα και αν προέρχεται και από τον θεό τον ίδιο) και σε δεύτερο χρόνο ίσως και εκ του πονηρού..
ΥΓ2 grey αφορμή το ποστ σου... και όχι επί του προσωπικού η απάντηση φυσικά... άλλωστε έχεις κάθε δικαίωμα να δηλώνεις μη πεισμένος από τον εν λόγω... αρκεί που δεν το κάνεις (εσύ ειδικά όχι) με ύφος μωρού καρδινάλιου που αναζητά κοινό ρασοφόρων αναμάρτητων για να τον ανακηρύξουν πάπα, ώστε να οικειοποιηθεί ένα κίβδηλο αλάθητο επί παντός του επιστητού...

ΥΓ3 ναι ναι ξέρω κι εγώ να πικάρω αγενώς αλλά για να μη χαλάσω το κλίμα σας, να ζητήσω κι εγώ με τη σειρά μου συγνώμη από τον Mustafunk για την ωμότητα μου... ;D
Τελευταία επεξεργασία από moderator: