Καλημέρα και σε σένα hwept.hwept είπε:Το θεμα θα μπορουσε να αποτελεσει κ νεο θρεντ ισως ή και να διαγραφει ή ξερω γω τι. Αυτα τα ξερει η τροικα των μοντουλατορων
Περα απο τις χαριτολογιες περι τροικας κλπ που γραφω ειμαι οντως τσουτσουρωμενος.audiokostas είπε:Καλημέρα και σε σένα hwept.
Τσουτσουρωμένο σε βλέπω πρωί - πρωί.
Η τρόϊκα παρεμπιπτόντως αναφέρεται στον αριθμό 3 (ολογράφως, τρία).
Ξεκίνησε ως μοδάτη έκφραση από την ομάδα Παπανδρέου (αν δεν ξέρεις, να σου πω)
Αν δεις εδω (http://www.noiz.gr/index.php?page=31) όμως είμαστε πολύ περισσότεροι.
Και το σχέδιό μας παραμένει: Πρώτα το Νόιζ, μετά ο κόσμος.
Όσο για την πρόταση, έστω και αν συμφωνώ με την κίνηση, γιατί να περιμένει την έγκριση ή την συζήτηση στο Νόιζ για να το κάνει;
Ομαδική κατάθεση δεν πρόκειται να γίνει.
Ομαδική συμφωνία δεν πρόκειται να υπάρξει (και γιατί άλλωστε).
Αρα ο καθείς πράττει κατά το δοκούν.
Κι εγώ μέσα αλλά με παρέα, όχι μόνος. (Ειλικρινά φοβάμαι αυτή τι στιγμή).Evilnye είπε:Το θεωρώ σωστό. Count me in.
Ηταν εν είδει σαρκασμού......hwept είπε:Το εγραψες πολυ συγκεκριμενα και εκει ειναι η μεγαλη μου διαφωνια :
quote author=audiokostas link=topic=177249.msg449509#msg449509 date=1273130159]
Και το σχέδιό μας παραμένει: Πρώτα το Νόιζ, μετά ο κόσμος.
Συμφωνω.audiokostas είπε:Αν σου έχει ανέβει (και δικαίως ίσως) η πίεση, μπορείς να πας στα εκατοντάδες άλλα πολιτικά/κοινωνικά/οικονομικά blog/φόρουμ και να τα σύρεις σ΄όλους ένα χεράκι και καλά θα κάνεις άμα ο διαχειριστής εκεί έτσι έχει αποφασίσει.
Για όλα, αντίθετα με μια συνεχώς αυξανόμενη αντίληψη, υπάρχουν συγκεκριμένες ώρες και χώροι έκφρασης και συζήτησης.
Αντίθετα με μια λανθασμένη πεποίθηση, το Noiz cafe δεν είναι το Speaker's Corner. Είναι μεν το κομμάτι που "ας πούμε και καμμία να περάσει η ώρα" αλλά όχι το μέρος που αναιρούνται οι κανονισμοί.
Δε βλεπω τιποτα κακο στη διαφωνια ειτε ειναι για λυχνιες ειτε για οτιδηποτε. Δεν κατηγορησα κανενα μελος οτι δεν εχει θεσεις. Δε μου αρεσει η νοοτροπια "μη πολιτικα τζιζ" (επαναλαμβανομαι - το ξερω - σταματαω)audiokostas είπε:Η επιθυμία απουσίας διαλόγων σχετικά με ζητήματα που ειδικά στην Ελλάδα θα παθιάσουν και νομοτελειακά θα οδηγήσουν σε κοκορομαχίες δεν είναι απόρροια αδιαφορίας και αναλγησίας των μελών. Εάν γνώριζες τα μέλη θα έβλεπες ότι τουναντίον υπάρχουν συγκεκριμένες, καταγεγραμμένες, τεκμηριωμένες και έντονες θέσεις στα κοινωνικοπολιτικά ζητήματα του τόπου μας και όχι μόνο.
Εδώ όμω για ξύλα μιλάμε και για ξύλο είμαστε έτοιμοι στο τέλος. Όχι για τη χώρα που καταρρέει.
Εγω παντως πιστευω οτι αν σου εχει ανεβει το αιμα στο κεφαλι ειναι καλυτερο να μην εκτονωνεσαι στα φορουμ (μεσω καναπεως) ή τουλαχιστον να μην μενεις εκει!Αν σου έχει ανέβει (και δικαίως ίσως) η πίεση, μπορείς να πας στα εκατοντάδες άλλα πολιτικά/κοινωνικά/οικονομικά blog/φόρουμ και να τα σύρεις σ΄όλους ένα χεράκι και καλά θα κάνεις άμα ο διαχειριστής εκεί έτσι έχει αποφασίσει.
Για όλα, αντίθετα με μια συνεχώς αυξανόμενη αντίληψη, υπάρχουν συγκεκριμένες ώρες και χώροι έκφρασης και συζήτησης.
Αυτο το αντιλαμβανομαι πληρως. Το νοιζ ειναι ενα "μαγαζακι" με 5 κανονες και σε οποιον αρεσουν. Δεκτον. Απλα εκανα ενα σχολιο επ αυτου.Αντίθετα με μια λανθασμένη πεποίθηση, το Noiz cafe δεν είναι το Speaker's Corner. Είναι μεν το κομμάτι που ας πούμε και καμμία να περάσει η ώρα αλλά όχι το μέρος που αναιρούνται οι κανονισμοί.
Εγώ απλά προτειμώ να πάω με κάποιον άλλο παρέα. Αυτο είναι όλο.Evilnye είπε:Νικόλα το μόνο πράγμα που δεν πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να φοβόμαστε. Αν είναι μια στιγμή που πρέπει να κλείσουμε την τηλεόραση και να βγούμε έξω κάνοντας τις δουλειές μας κανονικά (και όχι πορείες του ΚΩΛΟΥ, ναι τα νεύρα είναι πολύ τεντωμένα) δείχνοντας στους κλασσικούς επαναστάτες της μαλακίας συμπολίτες μας πως αν θέλουμε να υπάρξει κράτος δικαίου εμείς θα το συνεχίσουμε μη ανεχόμενοι τις καφρίλες τους που οδήγησαν στα χτεσινά γεγονότα.
Και το να πάει κάποιος στο κέντρο και να αφήσει ένα χαρτί, ένα λουλούδι για 3 ανθρώπους που πέθαναν για να μη χαθεί η θεσούλα είναι ένδειξη ότι δεν έχουμε πεθάνει ακόμα σαν κοινωνία.
Θέλω πολυ να έρθω αλλά έχω διάβασμα... :-\ :-\Nikolas είπε:Παιδιά
Στις 15:00 σήμερα, θα βρεθούμε με την Εύη στο μετρό πανεπιστήμιο, στα εκδοτήρια, για να κάνουμε αυτό που πρότεινε ο Μενέλαος.
Όποιος θέλει ακολουθεί. Αλλά να έχετε υπόψη ότι στις 18:00 έχει συγκεντρωσή πάλι...