...αυτό δεν είναι το ζητούμενο? Μπάχαλο και χαβαλές! ;D ;DJazzjoker είπε:Αλλιώς το όλο θέμα θα γίνει ένα μπάχαλο
...αυτό δεν είναι το ζητούμενο? Μπάχαλο και χαβαλές! ;D ;DJazzjoker είπε:Αλλιώς το όλο θέμα θα γίνει ένα μπάχαλο
Αν δεν είναι ελεγχόμενο το μπάχαλο, ο χαβαλές πάει περίπατο.marathon είπε:...αυτό δεν είναι το ζητούμενο? Μπάχαλο και χαβαλές! ;D ;D
...τα είπα και εγώ...σαν μεγαλύτερος και πιο έμπειρος...στις αηδίες 8)blue είπε:σαν φωτογραφική προκήρυξη μου φαίνεται η ιδέα...
Η πραγματική αηδία όμως βγαίνει όταν προσπαθείς να γράψεις έπος![]()
Αν το κομμάτι αξίζει τα χάλια του και δεν ακούγεται σαν πρόχειρο ξαναμαγείρεμα, να κερδίσει. Το θέμα είναι αν θα μπορέσει να σταθεί απέναντι σε πρωτότυπες πανάθλιες συνθέσεις που γράφτηκαν από το μηδέν. Το δικό σου μπορεί να διατηρεί καλά στοιχεία γεγονός που θα του αφαιρέσει πόντους.blue είπε:Στο πιο σοβαρό : δεν είναι καλή ιδέα. Μπορώ να πάρω ένα κανονικό κομμάτι και να του βάλω 2 overdubs +1 και -3 ημιτόνια ρισπέκτιβλι και να γίνει ανυπόφορο. Αυτό τυπικά είναι ο ορισμός της κακοφωνίας και θα έπρεπε να κερδίσει.
Το βρίσκω πολύ καλή έμπνευση το σκεπτικό.Η πραγματική αηδία όμως βγαίνει όταν προσπαθείς να γράψεις έπος![]()
Δηλάδή ψάχνεις κάτι σαν ζεϊμπέκικο με blastbeats sta drums, φωνητικά και στοίχο στυλ Αλέξια ή Πωλίνα και σόλο φυσαρμόνικας.. όλα όσο γίνεται καλύτερα παιγμένα, μιξαρισμένα και με ισορροπημένους ήχους εντάσεις κτλπ ?Jazzjoker είπε:Επίσης να προσθέσω ότι κακή σύνθεση δε σημαίνει απαραίτητα κακοφωνία. Μπορεί κάλλιστα να είναι μελωδικότατη αλλά μνημείο κακογουστιάς.
Δε θα σου πω εγώ πώς θα το φτιάξεις. Αλλά αν το παραφορτώσεις μπορεί να ακουστεί "δήθεν". ;Dgadget είπε:Δηλάδή ψάχνεις κάτι σαν ζεϊμπέκικο με blastbeats sta drums, φωνητικά και στοίχο στυλ Αλέξια ή Πωλίνα και σόλο φυσαρμόνικας.. όλα όσο γίνεται καλύτερα παιγμένα, μιξαρισμένα και με ισορροπημένους ήχους εντάσεις κτλπ ?
Για να ηέρω σε τί ύφος να κινηθώ!![]()
Οκ θα βγάλω τη φυσαρμόνικά! Δεν ξέρω να παίζω έτσι κι αλλιώς!Jazzjoker είπε:Δε θα σου πω εγώ πώς θα το φτιάξεις. Αλλά αν το παραφορτώσεις μπορεί να ακουστεί "δήθεν". ;D
άμα είναι να το κάνουμε έντεχνο .......... 8) 8) 8) 8)gadget είπε:Δηλάδή ψάχνεις κάτι σαν ζεϊμπέκικο με blastbeats sta drums, φωνητικά και στοίχο στυλ Αλέξια ή Πωλίνα και σόλο φυσαρμόνικας.. όλα όσο γίνεται καλύτερα παιγμένα, μιξαρισμένα και με ισορροπημένους ήχους εντάσεις κτλπ ?
Για να ηέρω σε τί ύφος να κινηθώ!![]()
Του οποίου τα έξοδα νοσηλείας σε ψυχιατρική κλινική και απεξάρτησης από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, ποιος θα τα πληρώσει;Jazzjoker είπε:Αν είναι να γίνει σοβαρά, δε θα ανεβαίνουν χύμα τα κομμάτια. Θα στέλνονται σε έναν υπεύθυνο μοντ (μέχρι την καταληκτική ημερομηνία) ο οποίος θα κάνει ένα ξεσκαρτάρισμα (γιατί σίγουρα θα υπάρχουν και χοντράδες) και θα τα ανεβάζει ο ίδιος κάποια στιγμή.
Έτσι το σκέφτομαι.
Haris είπε:Πάντως, αν γίνει, σας έχω εύκολα. Μην μπείτε καν στον κόπο να ονειρευτείτε πρώτη θέση.
θα κερδίσω εύκολα!! ;D ;D
Σας έχω έυκολα! ;D
Αν γίνει τέτοιος διαγωνισμός θα σας σβήσω.
Πολλή αυτοπεποίθηση μαζεύτηκε αλλά από πράξη τίποτα.Σας έχω εύκολα
Θα ήθελα πολύ να συμμετέχω αλλά είμαι πρακτικά ανίκανος να βγάλω κακό κομμάτι....... 8)Jazzjoker είπε:Πολλή αυτοπεποίθηση μαζεύτηκε αλλά από πράξη τίποτα.
Πρώτον, δεν ανακοινώθηκε επίσημα ο διαγωνισμός, δεύτερον δεν προσφέρθηκε ακόμα κάποιος μοντ που να έχει τη διάθεση να απολέσει την ψυχική του ισορροπία για χάρη της τέχνης και τρίτον δεν είναι Παρασκευή.Jazzjoker είπε:από πράξη τίποτα
Μην είσαι ανασφαλής και ηττοπαθής. Κάνε την υπέρβασή σου.είμαι πρακτικά ανίκανος να βγάλω κακό κομμάτι....... 8)
καλά...περιμένεις να το έχουμε έτοιμο σε μία μέρα? Εάν θέλεις κάτι έτοιμο...άκουσε Superfunk!!!! ;D ;DJazzjoker είπε:Πολλή αυτοπεποίθηση μαζεύτηκε αλλά από πράξη τίποτα.
Εγώ έστειλα ένα μικρό δείγμα των ικανοτήτων μου αλλά δεσμεύομαι για ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ (ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ) όταν θα γίνει official ο διαγωνισμός... Θα ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΩ κιόλας... (μόνο από αυτό έχω μπει στην 3αδα... Η φωνή μου σκοτώνει ΚΑΙ κατσαρίδες!!!)Jazzjoker είπε:Πολλή αυτοπεποίθηση μαζεύτηκε αλλά από πράξη τίποτα.