Μια ιδεα μου...(clip)

Πολύ όμορφο! Δεν μπορώ να καταλάβω τι μου θυμίζει... Μάλλον Santana... Αν και κάποια στιγμη θα περίμενα μια αλλαγή. Ο ήχος των πλήκτρων έχει μπόλικο sustain, πράγμα που το κάνει κάπως μονότονο. Οπότε πρέπει να κάνεις μια αλλαγή, για να σταθεί μόνο του σαν κομμάτι...

Πάντως η κιθάρα μου φάνηκε πολύ "συμμαζεμένη"...  Μπράβο!

Πες μας λίγα λόγια για τον εξοπλισμό που χρησιμοποίησες...

longshadow είπε:
βαρεθηκα τα backing tracks και ειπα να φτιαξω κατι δικο μου:http://www.box.net/shared/26jccjje2z..............θα με ενδιεφερε η γνωμη σας! :)

παρα πολυ καλο!!!! αλλα τα κιθαριστικα φαινονται στο πρωτο riff σαν ξαναειπωμενα...... ::) ολα τα λεφτα ειναι τα synth και το bass .ωραια ατμοσφαιρα και τα τυμπανα θυμησανε satriani στο not of this earth.....γνωμη μου παντως ειναι οτι ειναι αρκετα καλο αλλα θελει δουλεια στο solo εκει που περιμενεις κατι να γινει το τελειωνεις... :'(

λαθος θυμιζει το bells of lal ιι apo to flying in a blue dream...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πάρα πολύ ωραίο.

Εγώ έχω άλλη απορία. Τί ειναι τα backing tracks?  ???

lambrosgg είπε:
Πάρα πολύ ωραίο.

Εγώ έχω άλλη απορία. Τί ειναι τα backing tracks?  ???
Ετοιμα τραγούδια από τα οποία λείπουν συνήθως οι κιθάρες για να τις παίζεις εσύ από πάνω. Φαντάζομαι αντίστοιχα backing tracks θα υπάρχουν και για μπάσο, τύμπανα, αλλά δεν έχω ασχοληθεί.

Για κιθάρα, αυτό που χρησιμοποιώ (είναι και δωρεάν), είναι το http://www.guitarbt.com

Λοιπον, με λιγα λογια Μπραβο.

Πολυ ωραια ιδεα, το ακουσα ευχαριστα.

Και δε μου θυμισε τιποτα (ενοοω αντιγραφη, επιρρεασμοι μπορει να βγαινουν αλλα εμενα μου φανηκε πρωτοτυπο).

Τωρα στο θεμα της δομης να σου προτεινω καποια πραματακια.

Λοιπον ξεκινας με τα keys μπαινουν και οι κιθαρες στο 1ο θεμα (btw το θεμα γ@μ@ει και μ'αρεσαν και οι αρμονιες με τη 2η κιθαρα), μετα μπαινουν στο 2ο θεμα με τις clean κιθαρες και αυτο το θεμα το παιζεις 2 φορες απο'οτι πρεπει. (κουραζει).

-Κοψτο στη μεση και φυγε σε μια γεφυρα εκτος κομματιου να αλλαξει η ατμοσφαιρα.

-Μετα ξαναφερτο να βαλεις το 1ο θεμα της κιθαρας

-Μετα χωρις να πας στο στο 2ο θεμα (clean) πηγαινε σε imro αλλα οχι πανω στη γραμμη ακκορντων του 1ου θεματος (αλλαξε κλειδι ισως και μετα με μια ωραια μετατροπια ξαναφερτο στο 1ο θεμα που ειναι και το σημα κατατεθεν πιστευω του κομματιου)

Μπραβο και παλι ;) ;)

thecrypt13 είπε:
Για κιθάρα, αυτό που χρησιμοποιώ (είναι και δωρεάν), είναι το http://www.guitarbt.com
Πρεπει να γινεις member?

Πολύ καλό το ριφάκι και η όλη φάση longshadow. Εμένα προσωπικά μου φάνηκε σαν ένα κλασσικότατο riff αλλά Σπάθας το intro, αλλά και κατόπιν το main riff,  αλλά έχεις την δική σου σφραγίδα.... πολύ καλή ιδέα!!!

Πολύ καλό!!!

Πολύ πιασάρικο ριφάκι, κολλάει στο μυαλό με την πρώτη. Ωραίοι ήχοι, ωραίες μελωδίες. Μπράβο!

Κι εμένα μου άρεσε συνολικά.

Οι αρμονίες δεν μου αρέσουν (δεν μου αρέσουν γενικώς δεν αναφέρομαι εδώ συγκεκριμένα) αλλά ήταν και πολύ καλά παιγμένες και ο ήχος πολύ ωραίος.

Παιδια ευχαριστω πολυ για την ακροαση και τις παρατηρησεις σας!.........το κομματι οντως χρειαζεται μια αλλαγη (γι'αυτο αλλωστε το ονομασα "ιδεα" στον τιτλο του thread)....Φιλε delta (αληθεια,γιατι εχεις ακομη μηδενικο καρμα??) αυτα που προτεινεις ειναι σαν να τα ειχα μεσα στο κεφαλι μου!!.... απλα αυτη την αλλαγη-αλλαγες ψαχνω ακομα (η ιδεα ειναι σχετικα φρεσκια)...το κυριως θεμα που απ' οτι καταλαβα σας αρεσε,το εβγαλα αφου ειχα βρει πρωτα το bassline και προσπαθουσα να βρω μια μελωδια που να του κολλαει...(το βρηκα μαλιστα τραγουδωντας και οχι παιζοντας κιθαρα..).....το main riff ειναι παιγμενο με την buddy Guy strat μου, ενω ολες οι υπολοιπες κιθαρες ειναι με την baja tele...Ολες απο το rec out του dc-3 κατευθειαν στην(δυστυχως) on board soundcard του pc...Ολα ειναι ηχογραφημενα στο Reaper(freeware) και τα τυμπανα-ανακαλυψη μου- ειναι επισης free. (πιστευω οτι ειναι τα καλυτερα free "natural" τυμπανα που υπαρχουν..δοκιμαστε τα:http://www.bluenoise.no/mydrumsetrocks.html)...thank you guys!! :) ;)

longshadow είπε:
(το βρηκα μαλιστα τραγουδωντας και οχι παιζοντας κιθαρα..).....
Ετσι ειναι πιο καλα (το χερι δεν επιρεαζει το μυαλο)

εμενα μου άρεσε πάρα πολύ!!! πραγματικά μπράβο!!! αλλα οπως είπε και ο delta θελει λίγη δουλεία ακομα... btw μ άρεσε πολύ το μέρος με τα καθαρα στην ηλεκτρική!

σωστός ... μου αρέσει ιδιαίτερα το θέμα μπράβο σου !!!!!!!!   

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα