pastelius είπε:Εγώ είμαι ο Νίκος!(πλήκτρα). Απλά παίξαμε και ηχογραφήσαμε. Δεν είχαμε λεφτά για κάτι παραπάνω...Ναι το μπάσο ήθελε λίγη δουλίτσα όσον αφορά τον ήχο....Έκανα ότι μπορούσα στο Cubase αλλά δεν το χειρίζομαι καλά το πρόγραμμα(που θα μου πάει θα το μάθω).O Nίκος το πείραξε, έκοψε έραψε στο q base,πέρασμα σε .zip, ξανά μανα μετατροπή απο wav σε mp3...Έφαγε δηλ. επεξεργασία, αλλά το σήμα του jazz bass είναι μεστό και ατόφιο, σαν το Johnnie walker blue label ένα πράγμα loooool ;D
Από ότι μας είπαν πάντως στο studio την φτιάξαν την συγκεκριμένη ηχογράφηση που κάναμε και φτιάξανε όσο μπορούσανε τον ήχο. Μόλις το έχουμε στα χέρια μας θα ανεβάσουμε και αλλο ένα δείγμα.
Ευχαριστούμε πολύ πάντως
Αν είναι 335 εννοείται πως κολλάει τρελά!!!kultura είπε:Ναι, αλλά δεν θα σε χάλαγε ένα σολάκι με τα καθαρά μιας σκαφάτης...
Έτσι δεν είναι, Ηλία; ;D
ΜΠΑΜ, όπως το πες...kwstas79 είπε:Αυτά παθαίνεις όταν παίζεις fingerstyle χωρίς κομπρέσσορα παστελάκο, αλλού δεν ακούγεται τίποτα και αλλού ... ΜΠΑΜ!
Γιατί αγόρι μου, γιατί;
Aγορίνα μου εσύ, κάτι ήξερα που σε συμπαθούσα.. Είσαι της αλητείας κι εσυ ! ;Dodis13 είπε:Λετς γγετ γκρούβη που λεν και οι Λαρισσαίοι....
Στο δεύτερο όντως μαμήθηκε ο δίας,αλλά εγώ γοούσταρα δε ξέρω για τους υπόλοιπους..
ΘΕΝΞ! Για backing track καλό ίσως, αλλά του λείπει μονο μία τρομπέτα ! ;D ;DΕυγε!!! Πραγματικα πολυ καλο!
Καλυτερα που δεν εχει κιθαρα, ειναι φοβερο backing track ;D