Μια ακομα καινοτομια απο τον Dean Zelinsky

dsc08904.jpg

messalion είπε:
δεν καταλαβαινω τον συνυρμο σου παραθετοντας αυτη την φωτο - βοηθησε με λιγο
Gunstock Oil...

εκει ακριβως στοχευω και εγω - η διαδικασια κατασκευης ειναι που κανει το οργανο ακριβο και οχι μονο τα μπλιμπλικια που φοραει......επισης αν δεν το ξερεις ηδη για να παρεις 1 κιθαρα με finish gunstock oil πρεπει να την συντηρεις και ο ιδιος.....στην περιπτωση μας ομως παιρνεις 1 κιθαρα που απλα την καθαριζεις και τιποτα αλλο αρα εξτρα διαδικασια για το παραπανω φινιρισμα

messalion είπε:
εκει ακριβως στοχευω και εγω - η διαδικασια κατασκευης ειναι που κανει το οργανο ακριβο και οχι μονο τα μπλιμπλικια που φοραει......επισης αν δεν το ξερεις ηδη για να παρεις 1 κιθαρα με finish gunstock oil πρεπει να την συντηρεις και ο ιδιος.....στην περιπτωση μας ομως παιρνεις 1 κιθαρα που απλα την καθαριζεις και τιποτα αλλο αρα εξτρα διαδικασια για το παραπανω φινιρισμα
Ολες τις κιθαρες πρεπει να τις συντηρείς και ο ιδιος... Think rosewood....

το rosewood ειναι στην ταστιερα και εκει παμε σε αλλο γηπεδο

εδω μιλαμε για μπρατσο (την ταστιερα φυσικα και πρεπει να την συντηρεις απο ΟΤΙ ξυλο και να ειναι φτιαγμενη )

messalion είπε:
το rosewood ειναι στην ταστιερα και εκει παμε σε αλλο γηπεδο

εδω μιλαμε για μπρατσο (την ταστιερα φυσικα και πρεπει να την συντηρεις απο ΟΤΙ ξυλο και να ειναι φτιαγμενη )
Εκτός του maple που θέλει απλά καθάρισμα αν δεν κάνω λάθος;

Παιδιά τρίφτες κεφαλοτυριου gunstock oil και μ****ιες...Βαζελίνη και baby oil στο μπράτσο τώρα!  ;D

Dnightshade είπε:
αν δεν κάνω λάθος τα gloss μπράτσα συνεχίσουν να υπάχουν μόνο για αισθητικούς λόγους,δε νομίζω να είναι πολλοί αυτοί που τα προτιμούν για την αίσθησή τους..
Κι όμως υπάρχουμε.  ;D

Καλά, μόνο σε μένα φαίνεται ότι σε gloss neck γλιστράει καλύτερα το χέρι;

Εγώ θέλω, ει δυνατόν, να είναι gloss και η ταστιέρα! (Γι αυτό και οι 2 κιθάρες μου έχουν maple  ;D )

koraxprs είπε:
Κι όμως υπάρχουμε.  ;D

Καλά, μόνο σε μένα φαίνεται ότι σε gloss neck γλιστράει καλύτερα το χέρι;
ΝΑΙ  :P :P

Εγώ θέλω, ει δυνατόν, να είναι gloss και η ταστιέρα! (Γι αυτό και οι 2 κιθάρες μου έχουν maple  ;D )
περι ορεξεως ειναι αυτα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back