- Πόντοι
- 16
Gunstock Oil...messalion είπε:δεν καταλαβαινω τον συνυρμο σου παραθετοντας αυτη την φωτο - βοηθησε με λιγο
Ολες τις κιθαρες πρεπει να τις συντηρείς και ο ιδιος... Think rosewood....messalion είπε:εκει ακριβως στοχευω και εγω - η διαδικασια κατασκευης ειναι που κανει το οργανο ακριβο και οχι μονο τα μπλιμπλικια που φοραει......επισης αν δεν το ξερεις ηδη για να παρεις 1 κιθαρα με finish gunstock oil πρεπει να την συντηρεις και ο ιδιος.....στην περιπτωση μας ομως παιρνεις 1 κιθαρα που απλα την καθαριζεις και τιποτα αλλο αρα εξτρα διαδικασια για το παραπανω φινιρισμα
Εκτός του maple που θέλει απλά καθάρισμα αν δεν κάνω λάθος;messalion είπε:το rosewood ειναι στην ταστιερα και εκει παμε σε αλλο γηπεδο
εδω μιλαμε για μπρατσο (την ταστιερα φυσικα και πρεπει να την συντηρεις απο ΟΤΙ ξυλο και να ειναι φτιαγμενη )
Κι όμως υπάρχουμε. ;DDnightshade είπε:αν δεν κάνω λάθος τα gloss μπράτσα συνεχίσουν να υπάχουν μόνο για αισθητικούς λόγους,δε νομίζω να είναι πολλοί αυτοί που τα προτιμούν για την αίσθησή τους..
ΝΑΙkoraxprs είπε:Κι όμως υπάρχουμε. ;D
Καλά, μόνο σε μένα φαίνεται ότι σε gloss neck γλιστράει καλύτερα το χέρι;
περι ορεξεως ειναι αυταΕγώ θέλω, ει δυνατόν, να είναι gloss και η ταστιέρα! (Γι αυτό και οι 2 κιθάρες μου έχουν maple ;D )