- Πόντοι
- 38
Kι όμως έχεις ακούσει, αλλά δεν το άκουσες γιατί ήταν κιθάρα χωρίς χορδέςpliktras είπε:Πάντως χωρίς πλάκα ποιο αστείο πράμα απο το να μάθει κανείς κιθάρα με μονή χορδή δεν έχω ακούσει... ;D ;D
Kι όμως έχεις ακούσει, αλλά δεν το άκουσες γιατί ήταν κιθάρα χωρίς χορδέςpliktras είπε:Πάντως χωρίς πλάκα ποιο αστείο πράμα απο το να μάθει κανείς κιθάρα με μονή χορδή δεν έχω ακούσει... ;D ;D
Η Γιφτσον "Λες Paul μου?" σε πατάει κάτωkwstas79 είπε:Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά έχω μια 7ender teleclaster.
kwstas79 είπε:μίλησα με τον Αγγελόπουλο και μου είπε ότι δεν πουλάνε γλάρους
Κάνεις λάθος. Πήρα σήμερα τηλέφωνο τον Αγγελόπουλο και τον ρώτησα πότε επιτέλους θα φτηνύνουν οι Les Paul Custom και μου είπε "Μη φας, θα έχει γλάρο". ;D ;Dακόμα να βρω γλάρο, από ότι άκουσα είναι backorder το προϊόν
Τίποτα, άλλωστε πάντα πίστευα πως όταν παίζεις μόνο σε μια χορδή, γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος.spy είπε:Το thread αυτό ήταν μία έμπνευση για να ξεκινήσω κάποιες ασκήσεις για παίξιμο σε μία χορδή που είχα προγραμματίσει εδώ και καιρό (σοβαρολογώ απόλυτα). Κώστα79 thanks.![]()
Ναι αλλά δεν σου είπε πότε θα έχει γλάρο. Προς το παρόν περιμένουμε, αν και νομίζω πως τελικά δεν αξίζει να πάρω τον combo γλάρο, γιατί όπως μου είπαν σε άκρως εμπιστευτικό email σε λίγο καιρό θα βγει νέο μοντέλο γλάρος-κεφαλή.Κάνεις λάθος. Πήρα σήμερα τηλέφωνο τον Αγγελόπουλο και τον ρώτησα πότε επιτέλους θα φτηνύνουν οι Les Paul Custom και μου είπε "Μη φας, θα έχει γλάρο". ;D ;D
kwstas79 είπε:Τίποτα, άλλωστε πάντα πίστευα πως όταν παίζεις μόνο σε μια χορδή, γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος.
Ναι αλλά δεν σου είπε πότε θα έχει γλάρο. Προς το παρόν περιμένουμε, αν και νομίζω πως τελικά δεν αξίζει να πάρω τον combo γλάρο, γιατί όπως μου είπαν σε άκρως εμπιστευτικό email σε λίγο καιρό θα βγει νέο μοντέλο γλάρος-κεφαλή.
έλιωσα.......όχι άλλο.Στο χορδόζουμο
είναι απλό! αν παίζεις metal με την "MI" ή κάτι ποιο ξεκούρδιστο. 8)Και γω πιστεύω ότι πρέπει να ξεκινάει κάποιος με μια χορδή.
Το θέμα είναι ποια απ'όλες Huh?