Searchiiiiiiiiiiiiing, Seek and Destroy!!!! Master of Puppets, Fade to Black. Αλλά στην απ' έξω (κυριολεκτικά, δεν είχα πάρει εισιτήριο, δεν ήθελα με αυτές τις τιμές)![]()
"Συμφωνώ.Το Black Album ήταν το soundtrack μέρους της παιδικής μου ηλικίας, η πρώτη γνωριμία μου με το μέταλ, ο τρόπος με τον οποίο ήμουν μέσα στη μόδα και ναι, φάνταζε ψαγμένο για την ηλικία μου και την εποχή του. Και όμως οι Metallica δεν σημαίνουν αρκετά για εμένα ώστε να υποστώ την ταλαιπώργια να είμαι ίσως στην τελευταία ευκαιρία να τους δω από κοντά. Σταδιοδρόμησα σαν ακροατής τόσο πολύ από τότε που έχασα κάθε δέσιμο με τη μουσική τους, ίσως είναι και το γεγονός ότι δεν μου άρεσαν ποτέ άλμπουμ παλαιότερα και νεότερα από το Black Album, πήρα άλλο δρόμο... τι να πεις, δεν παραβρέθηκα
Ο Di Anno πρέπει να είναι των iron maiden ρε συ! Πολύ άγνωστος μου φάνηκε για μέλος των Metallica και τον έψαξα"Συμφωνώ.
Τα πρώτα με τον Di Anno δεν λένε και πολλά και μετά το Black Album που έφυγε ο πώς τον λένε και έφτιαξε τους Megadeth,ξέπεσαν αρκετά".
Αυτό θα μπορούσε να είναι μιά πραγματική συζήτηση από αρκετούς απο αυτούς που είδαν το Live.
Πλάκα κάνει, βρε, ο MGs.Ο Di Anno πρέπει να είναι των iron maiden ρε συ! Πολύ άγνωστος μου φάνηκε για μέλος των Metallica και τον έψαξα
Πέσαμε από τα σύννεφα για το κούρδισμαΟ λόγος γιατί η greeny του Kirk, η κιθάρα του ενός εκατομμυρίου δολαρίων, αποφάσισε στο πρώτο main riff (μετα το πρώτο κουπλέ) να ξεκουρδίσει τελείως, με αποτέλεσμα να αλλάξει κιθάρα κατα την διάρκεια του κομματιού με μια μωβ ESP με FR tremolo,
Εγώ δέν είπα κάτι τέτοιο,εσείς βάζετε λόγια στο στόμα μου.Αναφέρεται στην ασχετίλα πολλών από τους ακροατές που ήρθαν στη συναυλία.
Μπορεί να ήταν πρωτοποριακό αλλά όχι και το καλύτερο μέταλ άλμπουμ, απλά μας εκθέτεις τις προτιμήσεις σου. Άκου λίγο Blind Guardian ποτέ δεν είναι αργάMetallica= Master of Puppets. Οχι μονο το καλυτερο τους αλμπουμ, αλλα το καλυτερο metal album γενικα.
Προσωπικα προτιμω αλλα συγκροτηματα, δε θα βαλω δηλαδη να ακουσω metallica, και αν βαλω θα βαλω απο το kill em all, αλλα το καλο να λεγεται.