- Πόντοι
- 1,558
Πες το, το live που κάνατε στο Λονδίνο ήταν καλύτερο από τα γατάκιαΉμουν και εγώ στην συναυλία, η οποία μου άφησε μια γλυκόπικρη αίσθηση, κυρίως για λόγους που δεν έχουν να κάνουν με τους Metallica.
Ο ένας λόγος ήταν ότι ξεκινήσαμε ως παρέα πέντε ατόμων (είμαστε από νησί) για το ταξίδι και καταλήξαμε να πάμε οι τρείς (λόγω ασθενειων).
Ο δεύτερος λόγος ήταν ότι η δικιά μου έπαθε ημικρανία κατά την διάρκεια του λάιβ (δεν μου το είπε επίτηδες παρά μόνο όταν τελείωσε για να μην την πάρω να φύγουμε) και έτσι γύρισα στο ξενοδοχείο χωρίς να πάμε μετά για ποτό με φιλαράκια (που επίσης ήρθαν για την συναυλία).
Ο τρίτος λόγος ήταν ότι ο ήχος δεν μου άρεσε καθόλου. Ίσως εκεί που καθόμασταν (ψηλά σε κερκίδες) να ήταν χειρότερος από κάτω στην αρένα. Μιλάμε για metal zone (όχι waza craft) τζιτζίκι, μόνο πρίμα και καθόλου definition. Γενικά όποτε έχω κάτσει σε κερκίδες, λάιβ δεν έχω ακούσει. Σίγουρα είναι πιο ξεκούραστη εμπειρία και αφού βρήκα εισιτήριο έστω και εκεί πάλι καλά να λέω αλλά δεν θα ξαναπήγαινα κερκίδες.
Η μπάντα έπαιξε ωραίο σετλιστ, λάθη εκανε, δεν με απασχολούν και πολύ αυτά, απλά πήγαν χαμένες πολλές ώρες ακροάσεων καθώς τα τρία τελευταία άλμπουμ και δεν τα είχα ακούσει σχεδόν καθόλου αλλά κακώς γιατί μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλά, και μάλιστα θα προτιμούσα να παίξουν πιο πολλά από τα καινούργια αντί για κάποια κλασσικά, το λάιβ έπρεπε να λέγεται "35th black album anniversary" (5 τραγούδια από τον δίσκο) παρά "72 seasons tour" (1 κομμάτι και αυτό το πιο μικρό)
Γενικά ήταν πολύ ωραία απλά πήγαν πολλά πράγματα στραβά που δεν με άφησαν να το χαρώ όσο θα ήθελα
Πέρα από την πλάκα, το άκουσα και από άλλους αυτό, είναι κρίμα. Περαστικά στην κοπέλα