ναι αμα μιλαμε για power/sleazy/glam/hard/aor . οι αλλες 100 υποκατηγοριες ομως δεν ειναι ακριβως ετσιaudiokostas είπε:Tο ΜΕΤΑΛ είναι απλώς ποπ με πολύ distortion.
Και η στιχουργική του κυμαίνεται από το θλιβερό στο παιδαριώδες.
Κάνεις τεράστιο ΛΑΘΟΣ!audiokostas είπε:Tο ΜΕΤΑΛ είναι απλώς ποπ με πολύ distortion.
Και η στιχουργική του κυμαίνεται από το θλιβερό στο παιδαριώδες.
Jase καλά γιατί θα ξύσω τα στιχάκια μου και θάρθωJasemeister είπε:Σε προκαλώ σε ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ στιχουργίας στο ΕΛ ΠΑΣΟ της Αθήνας του 1910! ;D
Tους Tokio Hoteltheoctapus είπε:Ξεχνάω τίποτα;
Ο καινούριος σκληρός στο server είναι ακόμα στο στρώσιμο και το πάμε χαλαρά ;DΔιαλέχτε.......
Η το forum βρίσκεται σε χειμερία ή είστε ΛΑΚΗΔΕΣ . -
Με τέτοια ατάκα, άλλες εποχές θα είχε βουλιάξει ο server.
Και τώρα 21 ολόκληρα λεπτά;
Jase καλά γιατί θα ξύσω τα στιχάκια μου και θάρθω
skantzos είπε:αυτοί που αγαπούν το μέταλ, αφού το θεωρούν τόσο φοβερό, προφανώς και έχουν και λίγο μέσα τους την απορία γιατί δεν ακούει μέταλ όλος ο κόσμος. 8)
Yπονοείς ότι αυτή η αφοριστική και ισοπεδωτική δήλωση που βασίζεται σε άγνοια επί του αντικειμένου (και που μου κάνει εντύπωση γιατί δεν έχω δει ποτέ κάτι παρόμοιο από εσένα) έγινε μόνο για να δημιουργηθούν flames? Ή για να παρακολουθήσεις αψιμαχίες δίνοντας τροφή στον νέο κόσμο που τριγυρίζει και δεν έχει συμμετάσχει σε κανένα εκ των σιχαμερά βαρετών πανομοιότυπων θρεντ του παρελθόντος?audiokostas είπε:Διαλέχτε.......
Η το forum βρίσκεται σε χειμερία ή είστε ΛΑΚΗΔΕΣ . -
Με τέτοια ατάκα, άλλες εποχές θα είχε βουλιάξει ο server.
Και τώρα 21 ολόκληρα λεπτά;
α) Το "άγνοια" δεν το στηρίζεις κάπου.bloody_sunday είπε:Yπονοείς ότι αυτή η αφοριστική και ισοπεδωτική δήλωση που βασίζεται σε άγνοια επί του αντικειμένου (και που μου κάνει εντύπωση γιατί δεν έχω δει ποτέ κάτι παρόμοιο από εσένα) έγινε μόνο για να δημιουργηθούν flames?
Η για αιωνίως έφηβους.Πάντως την απόλυτη ατάκα για το Metal την έχει πει ο Θεός Νίκος Παπακώστας των Vice Human εδώ: http://www.noiz.gr/index.php?topic=166635.0 που μάλλον οι περισσότεροι το έχετε δει: «Το Heavy Metal είναι μουσική για ανήλικους!»…
Συνηθως παντως οι μεταλλαδες είναι αυτοι που ντυνονται σαν ομαδα μπασκετ της Τρανσυλβανιας και ακουν την τσοζεν ουαν μουσικη σκηνη.theoctapus είπε:Ο κόσμος της μουσικής φαίνεται να έχει χωριστεί σε δύο κομμάτια. Αυτοί που ακούν μέταλ και νομίζουν ότι όλοι οι υπόλοιποι είναι εναντίον τους και ψάχνουν να βρούν ευκαιρία να τους κοροιδέψουν και οι άλλοι που δεν ακούν μέταλ και υποστηρίζουν ότι οι μεταλάδες είναι ανώριμοι και ενοχλητικοί και ότι νομίζουν ότι ο θεός της μουσικής τους αποκάλυψε την chosen one μουσική σκηνή παγκοσμίως.
Μόνο στον κόσμο της μουσικής στην Ελλάδα. Άλλη δουλειά δεν είχαμε.theoctapus είπε:Ο κόσμος της μουσικής φαίνεται να έχει χωριστεί σε δύο κομμάτια. Αυτοί που ακούν μέταλ και νομίζουν ότι όλοι οι υπόλοιποι είναι εναντίον τους και ψάχνουν να βρούν ευκαιρία να τους κοροιδέψουν και οι άλλοι που δεν ακούν μέταλ και υποστηρίζουν ότι οι μεταλάδες είναι ανώριμοι και ενοχλητικοί και ότι νομίζουν ότι ο θεός της μουσικής τους αποκάλυψε την chosen one μουσική σκηνή παγκοσμίως.
Says who?Αα και για να μην ξεχνιώμαστε no οne appreciates irony.
εντάξει ... και επειδή κάποιος,κάποτε,κάτι έγραψε στο χειρότερο μουσικό έντυπο όλων των εποχών δεν το κάνει και αξίωμα.audiokostas είπε:δ) Είναι μία φράση που είχε χρησιμοποιήσει ο Μαλαθρώνας στο Ποπ & Ροκ στα 80's όταν έκανε κριτική σε δίσκο των Iron Maiden και τους συνέκρινε με τους Boney M. Το έχω ξαναπεί αλλά δεν με διαβάζεις προσεκτικά όπως επανελλειμένα έχω παρατηρήσει προς απογοήτευσή μου![]()
Εδώ έχεις Λάθοςtheoctapus είπε:Αα και για να μην ξεχνιώμαστε no οne appreciates irony.
Παπούλη αυτό είχαμε, αυτό διαβάζαμε, αυτό βρίζαμε. ;Dεντάξει ... και επειδή κάποιος,κάποτε,κάτι έγραψε στο χειρότερο μουσικό έντυπο όλων των εποχών δεν το κάνει και αξίωμα.