Φίλε μου, προφανώς ΔΕΝ μπορείς να είσαι τελείως αντικειμενικός όταν ήσουν μέρος αυτής της ιστορίας. Αναφέρθηκε και πιο πριν (σωστά) ότι δεν μπορείς να κάνεις απόλυτα ουδέτερη κριτική σε μια κατάσταση στην οποία έχεις πάρει μέρος και έχεις αφιερώσει χρόνο και ενέργεια, δε σου "βγαίνει". Είναι απόλυτα λογικό, δεν μπορώ να κατακρίνω κάτι αλλά να λέμε τα πράγματα όπως έχουν, ναι;Stinky είπε:Φιλε alchemist συγνωμη αλλα πως να το κανουμε? Αν δεν εχεις ασχοληθει kai ψαχτει με το heavy metal στην ελλαδα και συγκεκριμενα με αυτη την αγνη μορφη που περιγραφεται στο dvd, τοτε δεν μπορεις να εισαι αντικειμενικος. Ειναι σαν να ερθει και να πει ενας "μεταλλας" που την βγαζει με το πολυ maiden στα χαιλικια του και μεχρι εκει εχει παει, να ακουσει εναν δισκο flames και να μου πει ειναι για τον π***ο.
Εχει αποψη μεν δεν λεω, ευπροσδεκτη αλλα ειναι αντικειμενικη?
Ξαναλέω φίλε μου, δε διαφωνώ ότι ο άνθρωπος είναι καταπληκτικός και ίσως είναι ο μόνος που κάνει κάτι ουσιαστικό. Ένας λόγος παραπάνω λοιπόν, αφού δεν χρειάζεται διαφήμιση, γιατί να δημιουργείται αρνητικό κλίμα γύρω από τη δραστηριότητά του εξαιτίας λανθασμένης χρησιμοποίησης του ονόματός του; Δεν τα έχω μαζί του λοιπόν, τουναντίον δίνω και το respect στη δουλειά που κάνει. Απλά βρίσκω τελείως εσφαλμένο τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζεται στο βίντεο.Δεν ειναι διαφημιση ρε φιλε γιατι δεν πιστευω οτι καποιος που ειναι μονος του στο ειδος του χρειαζεται διαφημιση. Ειναι σαν να ανοιγεις την τηλεοραση και να δεις διαφημηση της ΔΕΗ....
Μακάρι αλλά θα μου επιτρέψεις να διατηρήσω τις αμφιβολίες μου σχετικά με το αν αυτό το τελευταίο ισχύει, κυρίως γιατί δεν ξέρω πόσο θα εντυπωσιαστεί κάποιος με το ελληνικό underground metal των 80's.Οσον για την χρησιμοτητα του, για μενα και μονο που ενα παλικαρακι που θα δει το ντοκυμαντερ μπει στον κοπο να ασχολειθει και να ακουσει λιγο ελληνικο μεταλ και που ξερεις ισως το εκτιμησει κιολας, εχει πετυχει το στοχο του...
@SULTAN
Well said σε όσα γράφεις στην τελευταία παράγραφο αλλά θα σου ζητήσω να μην ομαδοποιείς τα μέλη του Noiz σε ένα ενιαίο σύνολο. Όπως βλέπεις, πολλοί σε αυτό το thread έχουν εκδηλώσει την αντίθεσή τους στην απαξίωση της γνώμης όσων δεν συμμετείχαν ενεργά στο ελληνικό μέταλ των περασμένων δεκαετιών.