Σίγουρα,σε αυτή σου τη φράση δεν προσβάλεις κανέναν,ούτε απευθύνεις χαρακτηρισμούς ανάρμοστους.Ωστόσο μήπως κρίνεις λίγο αυστηρά όλους αυτούς που καλώς ή κακώς παρουσιάσαν την δουλειά τους,εκείνη την περίοδο?Το ότι οι παραγωγές τους ήταν επιεικώς απαράδεκτες (ως επι το πλείστον) σημαίνει ότι το υλικό τους ήταν κι αυτό απαράδεκτο?Γιατί μόνο σε επίπεδο παραγωγής μπορούμε να πούμε αντικειμενικά οτι κάτι δεν ήταν αξιόλογο.Όσον αφορά στο υλικό δεν χρειάζεται η διαβεβαίωση κανενός για το τί είναι αξιόλολογο και τί δεν είναι.Πόσο μάλλον η δικιά σου,η δικιά μου και του καθένα από εμάς.
Τί είναι αυτό που μας διαβεβαιώνεις,ρε συ eye?Οτι,όποιος έγραψε metal μουσική στην Ελλάδα,δεν ήταν αξιόλογη η δουλειά του?Και ειλικρινά περιμένεις ,από αυτούς που γράφανε τότε μουσική,να σου πουν οτι "ναι όντως,μ@λ@κίες έγραφα!".
Γράφεις επίσης οτι το heavy metal δεν ήταν ο πρωταγωνιστής της δεκαετίας.Δηλαδή τί ήταν?Μία "φάση" σαν τους emo,ας πούμε?Ένα είδος μουσικής με το οποίο λίγοι ασχολήθηκαν και λίγοι επηρεάστηκαν?Ένα είδος με λίγους οπαδούς?Ένα είδος με λίγες πωλήσεις?Ένα είδος που ούτε "εργαστήρια μουσικής" δεν ασχολούνται μαζί του?Πες μας εσύ...
Δεν ξέρω ούτε τί έκανες την δεκαετία του 80,ούτε αν έχεις γράψει μουσική.Ξέρω όμως πως καθένας από εμάς είναι πάρα πολύ ευαίσθητος με ό,τι έχει ασχοληθεί,έχει ιδρώσει και έχει παλέψει γι αυτό.Δεν χρειάζονται προφανείς χαρακτηρισμοί,όπως λάκηδες και άλλες τέτοιες μπούρδες για να βγει κάποιος απ τα ρούχα του.Φτάνει μονάχα να πεις πως αυτό με το οποίο ο άλλος έχει ταυτίσει τον εαυτό του,δηλαδή την μουσική του,"εε δεν είναι και κάτι αξιόλογο..."