- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 2,493
Τέτοια θεαματική βελτίωση ήχου σε μια εβδομάδα (ειδικά πως κάθονται πλεον οι ήχοι κιθάρας σου στο μιξ) δε τη φανταζομουνα
Ούτε εγώ. Δοκιμαστικά το πήρα να δω τι ρόλο βαρά....
Τέτοια θεαματική βελτίωση ήχου σε μια εβδομάδα (ειδικά πως κάθονται πλεον οι ήχοι κιθάρας σου στο μιξ) δε τη φανταζομουνα
Δε λυπάμαι που θα το πάρεις...Με ψησατε. Θα δωσω ενα μωβ και θα το παρω
Με ψησατε. Θα δωσω ενα μωβ και θα το παρω
Θα στο ανταλλάξω με το δικό μου. Στημένο, έτοιμο για μίξη....
Θα δωσω ενα μωβ ....
Εγώ ετοιμάζω τα διαδικαστικά, να καταθέσω τα χαρτιά μου, ν'αποχωρησω από το νοιζ
Η αλήθεια είναι ότι ενα floor modeller χρειάζεται. Έβλεπα τις προάλλες το headrush core. Τι όμορφο που το κάνανε
συμφωνώ !!!!Στα εξτρα συν κ ο ηχος κ η μιξη. Κιθαρες καλυτερες ηχητικα απο ποτε (οπως κ το tracking σου). Θα γινεις ο ιφλουεσε του νοιζ, οχι με τελε ομως. Με Ampero!! Kαθονται τελεια κ η μιξη ειναι σουπερ.
Για τα vocal θέλουν ένα τσίμπημα μπροστά στη μίξη για το sweet spot.
Πραγματικά αξίζει να το δουλέψεις περισσότερο και να βγάλεις μια κομματάρα, τραγούδι τέλειο.
!!!
?
άκουσα την πρωινή. Τώρα πριν από λίγο.Ευχαριστώ Κώστα!
Άκουσες την πρωινή μιξη ή τη χθεσινή?
ακυρο,. δεν ακουσα την τελευταία πριν 4 ώρες βλέπω. Θα το ξανακούσω μετά.άκουσα την πρωινή. Τώρα πριν από λίγο.
Για τα vocal θέλουν ένα τσίμπημα μπροστά στη μίξη για το sweet spot.
Πάρε, μη φοβάσαι, έχω κι εγώ που δεν ξέρω!αλλά πρέπει να μάθω κιθάρα πρώτα ?.
Ζήλεια ψώρα κι έτσι.
Βρε άστα αυτά και πες: Αυτοί οι ήχοι είναι απλά preset, ή έχεις αρχίσει ήδη το πασπάτεμα και το σκάλισμα;Ας ήξερα τη μισή μπαλίτσα, απ' όση ξέρεις εσύ, και τίποτα άλλο...