exarhos guitar rig clip.(joe style)

exarhos

Μέλος
Πόντοι
36
λοιπον τις προηγουμενες μερες επεσε στα χερια μου το guitar rig 3.

.........εχω παθει ζημια!

ακουστε δυο κλιπακια λαμβανοντας υποψιν οτι

1ον. δηλωνω ασχετος απο ηχογραφησεις alone

2ον. εγραψα καθαρα και μετα εβαλα ενισχυτες κτλ. και εχει μια σχετικα μεγαλη καθυστερηση

3ον. ειναι 'one take' δειγματα τελειως προχειρα  χωρις επεξεργασια κοψε ραψε κτλ.

4ον. μου ηταν πολυ  δυσκολο να παιζω με 'καθαρο' σημα μονο. :-\

ολα ειναι οπο το rig.

κιθαρα fender 50s stratocaster 3 single coils------>pc

4 ακορντα και φυγαμε!

πειτε μου τη γνωμη σας. :)

http://www.box.net/shared/hlt9bzqosk

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Χαιρομαι που το noiz και ο exarhos ειδικοτερα μου δινουν την ευκαιρια να πω για μια ακομη φορα το "γνωστο" ρητο: "It's mainly in the fingers"... ;)

μπράβο τσολιά μου :) Και το guitar rig 3 σπέρνει, έτσι;;;;

kontras είπε:
μπράβο τσολιά μου :) Και το guitar rig 3 σπέρνει, έτσι;;;;

:)

απιστευτο προγραμμα!!!

δεν το εχω ψαξει καθολου,

και κατι εχω κανει _αλακια και μου βγαζει καθυστερηση.

με αποτελεσμα να γραφω σε καθαρο και να μην το ελενχω καθολου,

Παιδια τα guitar rig είναι απλα επικά. Εγώ δεν χρησιμοποιώ τίποτ άλλο για την κιθάρα. Ειναι το μόνο πρόγραμμα που χρησιμοποιώ στο οποίο βάζω 10/10. Ωραία κλιπάκια, αλλα που και που φαλτσάρανε...  ;D

Το guitar rig 3, από το λίγο που το χω δει, είναι αρκετά καλό, ειδικά στα καθαρά, έχει πολλά και καλά presets.

Από την άλλη πλέον θεωρώ το amplitube 2 αρκετά καλύτερο του.

ναι οντως ξεφευγει. και εχω πολλα λαθη

πρεπει να βρω ακρη με το να ακουγεται realtime. ειναι πολυ δυσκολο να γραφεις χωρις να ειναι realtime αυτο που ακους,

exarhos είπε:
ναι οντως ξεφευγει. και εχω πολλα λαθη

πρεπει να βρω ακρη με το να ακουγεται realtime. ειναι πολυ δυσκολο να γραφεις χωρις να ειναι realtime αυτο που ακους,
Με την κάρτα που έχεις (εξωτερική usb) το latency δεν διορθώνεται δυστυχώς.

δηλαδη χρειαζεται οπωσδηποτε εσωτερικη καρτα ηχου? :-\

όχι νομίζω γίνεται και με firewire. Αν και με το usb διαφωνώ, έχω μια tascam us 122 (την παλιά) και παίζει μιά χαρά το guitar rig 3

χμ.. τοτε τι μπορω να κανω να βελτιωθει το latency?  ::)

η καρτα ειναι μια lexicon lambda studio.

exarhos είπε:
χμ.. τοτε τι μπορω να κανω να βελτιωθει το latency?  ::)

η καρτα ειναι μια lexicon lambda studio.
exarhe χωρις να ξερω καν τις προδιαγραφες της Lambda (αλλα για να εχεις latency μαλλον δεν υποστηριζει ASIO drivers) - εχεις δοκιμασει το ASIO4ALL???

Παιξε βρε...τσολια μου :) και κατι με ΚΑΘΑΡΟ ηχο για να δω και εγω ο γεροντας αν αξιζει να αναβαθμιστω απο το GR2... :) :)

(Σα γεροντας που ειμαι εμενα ολες οι κιθαρες και ολοι οι ενισχυτες με τοσο γκαζι ιδιοι μου ακουγονται!! :) :) :) :) )

Superfunk είπε:
Παιξε βρε...τσολια μου :) και κατι με ΚΑΘΑΡΟ ηχο για να δω και εγω ο γεροντας αν αξιζει να αναβαθμιστω απο το GR2... :) :)

(Σα γεροντας που ειμαι εμενα ολες οι κιθαρες και ολοι οι ενισχυτες με τοσο γκαζι ιδιοι μου ακουγονται!! :) :) :) :) )
Δεν κατεβάζεις το demo? Εγώ με αυτό παίζω στο σπίτι και την έχω καταβρει αν και μου άρεσαν περισσότερο τα presets του 2, ειδικά το Holly Grail στο καθαρό  ;)

Στο 3 για μένα το ατού είναι external controller και το live view. Θέλω να δω όμως ποιός θα τολμήσει να βγει live με το laptop και στη μέση του τραγουδιού να πει στο κοινό " ε περιμέντε να κάνω ένα restart γιατί κόλλησε"  :D

Ναι ρε γμτ... θα ήταν φανταστική λύση να βγαίναμε με λάπτοπ αλλά πράγματι ποίος εμπιστεύεται τα μηχανάκια του διαβόλου!

kontras είπε:
όχι νομίζω γίνεται και με firewire. Αν και με το usb διαφωνώ, έχω μια tascam us 122 (την παλιά) και παίζει μιά χαρά το guitar rig 3
H συγκεκριμένη κάρτα δεν έχει χαμηλό latency δυστυχώς.

Α και το guitar rig που χρησιμοποιεί ο έξαρχος είναι το 2 δεν είναι το 3

να το κομματι ρυθμισμενο-ξαναγραμενο πια.

εκανα λιγη επεξεργασια και ξαναεγραψα μερικα μερη. :)

http://www.box.net/shared/hlt9bzqosk

το guitar rig 3 ειναι παρη μολις το τσεκαρα.

απο οτι μου ειπαν οι Insomniac και  TSege (ευχαριστω!)

χρειαζεται ASIO4ALL  για latancy στο 7 περίπου το in και το out.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back