Μεταφορα Κιθαρας με Αεροπλανο ΙΙ

To jazz bass απο οτι το κοβω μαλλον πρεπει να πατηθηκε απο clark!! (συμβαινει πολλες φορες στα αεροδρομια οταν μαζευονται πολλα πακετα' date='το εχω δει με τα ματια μου....)

[/quote']

Αν τον βρώ αυτόν που το πάτησε θα του τα βάλω και τα δύο πιρούνια του κλάρκ εκεί που ξέρει :twisted:

Τουλάχιστον η αποζημίωση είναι κάπως... αξιοπρεπής; Κρίμα το όργανο... που να πάθει τα ίδια και στο δικό του το "όργανο"... αλλά τι λέω, άγγλος είναι, δεν θα το χρησιμοποιεί... :twisted:

Λοιπον πειρα μια Χισκοξ για την Λεσπολ. Για την Στρατ θα χρησιμοποιησω την στοκ θηκη της αμερικανας.

Επισης εχω 4 κουτια Φεντερ (κουτι μεσα σε κουτι συν μπουρμπουλιθρες οπου χρειαστει).

Οποτε 2 κουτια + Χισκοξ για την ΛΠ με χαλαρωμενες χορδες και ισως λιγη υποστυριξη απο υφασμα ή μπουρμπουλιθρα στο υψος του καβαλαρι (νατ) απο πισω.

2 Κουτια + Φεντερ βαλιτσα για την Στρατ.

Παιζει τωρα ειτε να τα φερω με Παρσελφορς (200ευ ασφαλισμενα για 2000ευ), ή με γνωστο μας μεταφορεα (φορτηγο).

Καμια αποψη?

Δεν νομίζω πως χρειάζονται υπερβολές.

Απο προσωπική εμπειρία, αρχικά συμφωνώ με τον SF όσον αφορά στις δημόσιες ταχυμεταφορές: οικονομικές και ασφαλέστερες.

Στην δικιά σου περίπτωση,αυτό που εγώ κάνω πάντα,είναι να μεταφέρω το όργανο σε gig bag και να ζητήσω στο check in την άδεια να παραδώσω την κιθάρα στις αεροσυνοδούς εντός του σκάφους.

Αυτές την τοποθετούν στα απολύτως εύθραυστα, τα οποία συνήθως στα Boeing είναι αριστερά απο το πιλοτήριο. Ετσι μπορώ να ελέγχω το όργανο καθ'όλη τη διάρκεια της πτήσης.

Την μία και μοναδική φορά που ο καράβλαχος υπαλληλίσκος μου το αρνήθηκε, ζήτησα απο τον υπεύθυνο της εταιρίας να μου ασφαλίσει η εταιρία το όργανο για την πραγματική του αξία,που ήταν κοντά 3χιλιάρικα, και εντός 14 δευτερολέπτων έγινε το δικό μου.

Δυστυχως τσεκαρα και δεν παιζει πλεον αυτο φιλε...

Σιγα μη καταφερεις να πεισεις τους στοκους τους Αγγλους στο gate !(στην Ελλαδα βεβαια εχεις πολλες ελπιδες στην Αγγλια ομως αποκλειεται...οι τυποι ακομα και το ...κατούρημα με manual το κανουνε.. :lol: )

Σιγα μη καταφερεις να πεισεις τους στοκους τους Αγγλους στο gate !(στην Ελλαδα βεβαια εχεις πολλες ελπιδες στην Αγγλια ομως αποκλειεται...οι τυποι ακομα και το ...κατούρημα με manual το κανουνε.. :lol: )
Ακριβως... οποτε Παρσελφορς ή μεταφορικη μαζι με τα υπολοιπα πραγματα μου .

Σουπερφανκ τι λες μεταξυ των δυο?

Ασχετο τι πιστευεις για το λινκ που εβαλα και τον τροπο υποστυριξης του χεντστοκ?

πολυ συντομα θα κανω αυτην την αγορα για προστασια αλλα κ για μελοντικα ταξιδια με αεροπλανο που προκειτε να κανω με το Group.

για την κιθαρα μου http://www.thomann.de/gr/bcrich_warlock_case.htm

για τα πεταλια μου http://www.thomann.de/gr/rockcase_rc23000a.htm

η ερωτηση μου εινια θα την παλεψουν αυτες οι θηκες οι πρεπει να παρω κατι καλυτερο?

Δεν ξαναβάζω κιθάρα σε αεροπλάνο στον αιώνα τον άπαντα.

Ήρθε μετά την πτήση χωρίς χερούλι ξερωγω.

για αυτο πρεπει να εχεις Fender,ξεβιδωνεις μπρατσο,το χωνεις μαζι με το σωμα αναμεσα στα ρουχα σου και εισαι πασας...ουτε θηκες ουτε αλλες τετοιες αηδιες.... ;D

stam and the witches είπε:
Δεν ξαναβάζω κιθάρα σε αεροπλάνο στον αιώνα τον άπαντα.

Ήρθε μετά την πτήση χωρίς χερούλι ξερωγω.
H κιθάρα? JEM έχεις? ;D

για αυτο πρεπει να εχεις Fender,ξεβιδωνεις μπρατσο,το χωνεις μαζι με το σωμα αναμεσα στα ρουχα σου και εισαι πασας...ουτε θηκες ουτε αλλες τετοιες αηδιες.... ;D
Στις set neck να δείς ωραία πράγματα!  ;D

Αυτο γιατι δεν ειναι sticky? ;D

http://www.noiz.gr/index.php?topic=169988.0

Οποιος ταξιδευει συχνα με αεροπλανο (και καθεται παραθυρο) εχει δει πως πετανε τα κιβωτια που ειναι τυλιγμενα με fragilοταινιες... μπορει να σπαζονται κιολας και να το κανουν επιτηδες. Και δεν ειναι ελληνικη μαγκια, το κανουν και σε "πολιτισμενες" χωρες. Και μετα βεβαια εχουμε και τα ατυχηματα.

Pointy είπε:
Αυτο γιατι δεν ειναι sticky? ;D
Γιατί στα "Λυμένα" του Guitars υπάρχουν ήδη δυο παρόμοια θέματα με μεταφορά κιθάρας με αεροπλάνο.

bloody_sunday είπε:
Γιατί στα "Λυμένα" του Guitars υπάρχουν ήδη δυο παρόμοια θέματα με μεταφορά κιθάρας με αεροπλάνο.
Αφου κανενα απο τα δυο δεν εχει το βιντεο :P

Αναφέρεται και σε ένα τέταρτο σχετικό θέμα, του οποίου το λινκ πάω να ποστάρω σε ένα εκ των δυο αυτών.

Το καλυτερο ειναι να σκασεις με την κιθαρα στο αεροπλανο και να πεις "μα μου ειπανε οτι ειναι οκ" η να περασεις και να πεις αδιαφορα "μην ανησυχεις το εχω κανονισει"

psycho969 είπε:
Το καλυτερο ειναι να σκασεις με την κιθαρα στο αεροπλανο και να πεις "μα μου ειπανε οτι ειναι οκ" η να περασεις και να πεις αδιαφορα "μην ανησυχεις το εχω κανονισει"
Μπορεί εδώ να περνάνε κάτι τέτοια ορισμένες φορές αλλά σπάνια θα περάσει κάτι τέτοιο και παραέξω. Στην καλύτερη απλά θ'αφήσεις την κιθάρα σε κανένα φίλο στο αεροδρόμιο. Στη χειρότερη, η κιθάρα θα ταξιδέψει (και θα διαλυθεί) μέσα στη gigbag κι εσύ θα κλαίς...

Πριν μερικα χρονια στην Αγγλια ηταν ενας περιεργος (να ηταν ο μονος...) στο check in που μου ελεγε πως οτι και να γινει η κιθαρα πρεπει να παει με τις βαλιτσες, εγω επεμενα οτι παει πανω και καταληξαμε οτι θα πρεπει να τα βρω με τον πιλοτο! Δεν ξερω αν προβλεπεται κατι τετοιο, αλλα μετα το check in δεν ασχοληθηκε κανεις και η κιθαρα μπηκε κανονικα στο αεροπλανο.

Το χειροτερο που μου εχει τυχει ειναι να την πληρωσω σαν (πολυ) υπερβαρη χειραποσκευη.

Trending...

Νέα θέματα

Back