Δράμα η κατάσταση. Και εγώ αυτό το πρόβλημα έχω. Το synth είναι από μόνο του 18 κιλά και η σκληρή θήκη άλλα 11. Έχω 76άρι και αγόρασα μαλακή θήκη λόγω βάρους. Κουβαλάω και μία τσάντα με καλώδια, μέσα και ένα rack. Για δεύτερο keyboard χρησιμοποιώ ένα αρμόνιο με midi που έχει το προβάδικο, δεν είναι ότι καλύτερο. Ούτε καν διπλή βάση δεν έχει εκεί οπότε έχω αφήσει μία βάση μόνιμα. Τελικά κουβαλάω, έστω και με δυσκολία, τα πάντα με τη μία χωρίς βοήθεια.
88άρι ούτε που το σκέφτομαι, δεν θα χώραγε ούτε καν στο αμάξι με τη θήκη του. Κρίμα που ούτε καν δεύτερο synth με πλήκτρα δεν παίζει.
¶λλος μπελάς πάλι είναι να τα στήνεις και να τα ξεστήνεις.
Καμιά φορά σκέφτομαι να χρησιμοποιώ μόνο ένα keyboard, το ελαφρύτερο της αγοράς και ας ακούγεται όπως νά'ναι. Ούτως ή άλλως τα synth ακούγονται χάλια στα προβάδικα. Αυτό βασικά για μένα είναι το χειρότερο. Τα μεγάλα pads ακούγονται σαν μύγες και το πιάνο στις ψηλές νότες ξυρίζει αυτιά.
Για τα live δεν με πειράζει και να κουβαλήσω, δεν είναι και πολλά και αξίζει τον κόπο με κόσμο από κάτω. Για τις πρόβες όμως...