• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Audio glitches με Focusrite 18i20 2nd gen

Ρε Πετράν, γιατί δεν αποκλείεις πρώτα τους εξωτερικούς παράγοντες όπως σου είπε ο @Trolley;
Δοκίμασε άλλη κάρτα και hub και μετα βλέπεις που να κινηθείς.

Για να του έκανε τα ίδια και με το παλίο pc, η λογική λέει ότι ειναι η κάρτα.
Και αφου δεν λυθηκε με software (drivers) κ.λ.π. , μάλλον ειναι προβλημα hardware της κάρτας.
Και επειδή μιλαμε για usb....το μυαλο μου πάει σε πυκνωτες τροφοδοτικου....

Last edited:
Ρε Πετράν, γιατί δεν αποκλείεις πρώτα τους εξωτερικούς παράγοντες όπως σου είπε ο @Trolley;
Δοκίμασε άλλη κάρτα και hub και μετα βλέπεις που να κινηθείς.
γιατί δεν έχω προλάβει να δοκιμάσω με άλλη κάρτα, και στο μεταξύ έμαθα για το latencymon. Αφού αυτό μου βγάζει μηνύματα λάθους και το snappydriver μου λέει ξεκάθαρα οτι έχω outdated drivers στο pc, τους βάζω και τρέχω με αυτά που έχω.

Τα cracks δεν με εμποδίζουν να προχωράω, αλλά έχω πάθει εμμονή με το οτι βγάζει errors καινούργιο πανάκριβο πράγμα

η steinberg προσφατα ανανέωσε τους οδηγούς asio generic low latency που είχε (και btw δούλευαν ικανοποιητικά) με καινούργιους που λέγονται steinberg built in asio driver.
Μου ήρθαν για το 13 και στους δυο υπολογιστές και προσωπικά τους βρήκα πιό "δυνατούς".
Τους δοκίμασες να δεις αν τουλάχιστον λειτουργεί μ αυτούς?

χτες εκατσα και εκανα καφριλες και στο bios, και σημερα γραφω ολη μερα και δεν ακουσα κανενα glitch. Νομιζω οτι απενεργοποιησα και την onboard realtek. Το latencymon επιμενει οτι εχω θεμα, αλλα εγω την περναω κοτσάνιον.

Αν παραμείνει η ειρήνη, θα επανέλθω με το τι έκανα (απενεργοποίηση cpu throttling)

Απενεργοποίηση cpu throttling

Α, ειχες ανοιχτα τα power saving καραγκιοζιλικια; Ε τοτε μην το ψαχνεις, αυτο ηταν, και εγω που ειναι βραχος το συστημα αν τα ενεργοποιησω αντε γεια, καληνυχτα, αρχιζουν οι λοξιγκες

Καποια c states παραμενουν ανοιχτα μετα απο πειραματα, να ειμαστε και λιγο οικολογοι, αλλα ειδικα τα πανω κατω με τα frequency κομμενα, ειναι χαλια για το audio.

Βεβαια με το laptop θελει λιγο προσοχη, απο την αλλη εχουν εξελιχθει τα cpu και τα τρεχουν για πλακα τα audio, αλλα καλου κακου τσεκαρε τη cpu θερμοκρασια για καποιο διαστημα οσο τρεχει καποιο βαρυ project, δε πιστευω να εχεις θεμα βεβαια

Last edited:
  • Like
Reactions: blue
και τα bloatware εκανα disable.
Αλλοι γράφουν οτι τα εχουν κανει ολα αυτα και δεν, οπότε κραταω μικρο καλαθι ακομα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα