- Πόντοι
- 198
Α,συγνώμη,νόμισα οτι το είπες ειρωνικά.Έχεις απόλυτο δίκιο για αυτό και έκανα και την διόρθωση.
?
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Α,συγνώμη,νόμισα οτι το είπες ειρωνικά.Έχεις απόλυτο δίκιο για αυτό και έκανα και την διόρθωση.
ποιοί journey όμως....
οι πρώτοι οι instrumental ή οι δεύτεροι οι φωνακλάδες?
εσυ εισαι χειροτερος κ απο μενα!!? Μονο ο Νταλαρας εμεινεVAN HALEN, WHITESNAKE, GENESIS, YES, DEEP PURPLE/DIO/RAINBOW, MOTORHEAD, BLACK SABBATH, FOO FIGHTERS, STEELY DAN, GREATFUL DEAD, EMERSON LAKE & PALMER, URIAH HEEP, KISS, PEARL JAM, SONIC YOUTH, DREAM THEATER, BON JOVI, BJORK, PHIL COLLINS, PETER GABRIEL, OFFSPRING, OΛΑΤΑNUMETAL, OΛΑΤΑPROGKINGCRIMSONCAMELVANDERGRAAFΚΛΠ, ΝΙRVANA
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων αυτό το ερώτημα είχε τεθεί στις συζητήσεις της " μεταλ κοινότητας" πριν 15 χρόνιαΕιναι το μελλον του μεταλ?
Το σπουδαίο με τους tool είναι ότι αν και σύνθετα και μονά τα μέτρα που παίζουν το όλο πράμα ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ.Οι Tool ειναι για μενα απ τις λιγες μπαντες που " βαζουν φωτια" στο μυαλο μου την ωρα που τους ακουω χωρις να ακουγονται καθαρα "κοιταξτε ποσο πολύπλοκα μπορουμε να παιξουμε " οπως οι DT.
Ειλικρινα δεν ειμαι ειδικος..Δεν ξέρω αν το djent είναι το μέλλον. Είναι ουσιαστικά ένα metal core πιο κοντά στο prog στυλ των Meshuggah. Είναι σίγουρα το μέρος του παρόντος
Σιγά, αυτά είναι ένα δείγμα μόνο από αυτούς που δεν μου κάναν (δεν αποκλείω να μου κάνουν, στο μέλλον) κλικ. Είναι γνωστό ότι δεν αντέχω ούτε δευτερόλεπτο οτιδήποτε "prog". Θα εξαιρέσω τον Zappa γιατί αυτός είχε πάντα υπερμπάντα, ήταν υπερπαίκτης, υπερσυνθέτης αλλά παρόλα αυτά το ύφος του υπήρξε πάντα αυτοσαρκαστικό και καυστικό. Οι άλλοι έπαιρναν πολύ στα σοβαρά τη μουσικη τους. Φάνη, βάλε κανα συναγερμό, προσέλαβε τίποτε σωματοφύλακες για καλό και για κακό ?
Οι δίσκοι με Κουγιουμτζή είναι αριστούργημα, με έχουν σημαδέψει και με έχουν κάνει καρακλίκ σε πολύ μικρή ηλικία κιόλας. Γενικώς πάντα τον θαύμαζα ως καλλιτέχνη. Η (κακή) φήμη που κουβαλάει είναι άλλης φύσης, νομίζω κατά μεγάλο ποσοστό άδικη-γιγαντωμένη από το ρεύμα αντι-Νταλαρισμού σε κάποιους πολιτικούς κύκλους, και δεν μου αρέσει να την μπλέκω με το έργο κάποιου.Μονο ο Νταλαρας εμεινε
Speak for yourself, mateΟύτως ή άλλως ο κανόνας είναι ότι το 98% της μουσικής που έχει υπάρξει δεν μας έχει κάνει κλικ.
Ποιος Κέηβ βρε τώρα βρε, πουθενάδες...Speak for yourself, mate
(πλοκ και ριπόρτ, στέλνω φαντομάδες να στην πέσουν, ίγκι, κέηβ και λοιπές ασυγχωρες πσυχές να σου βγάλουν τα σωθικά)
Τι να πω κι εγώ που παίζω σε μπάντα όπου ο έτερος κιθαρίστας τους "σιχαίνεται". Έτσι κι εγώ για τιμωρία, στο τελείωμα του "go your own way" από Fleetwood που κάνουμε cover, έχω χώσει όλο το τελευταίο solo από Sultans. Toυ ήρθε λίγο απότομα, αλλά το συνηθίζει σιγά-σιγά...κανέναν να γράψει κανά Dire Straits ξέρω γω
Tους Bad Seeds εννοώ, μην κάνουμε τώρα ότι δεν αναγνωρίζουμε και τον δολοφόνο!Ποιος Κέηβ βρε τώρα βρε, πουθενάδες...
Τι να πω κι εγώ που παίζω σε μπάντα όπου ο έτερος κιθαρίστας τους "σιχαίνεται". Έτσι κι εγώ για τιμωρία, στο τελείωμα του "go your own way" από Fleetwood που κάνουμε cover, έχω χώσει όλο το τελευταίο solo από Sultans. Toυ ήρθε λίγο απότομα, αλλά το συνηθίζει σιγά-σιγά...
Iσχύει. Επειδής εμείς τους ακούμε νομίζουμε ότι είναι και τίποτις σπουδαίοι.Για να μη σου πω ότι πολλά γκρουπς από όσα αναφέρουν συμφορουμίτες στο thread δεν είναι καν "super group" στη δική μου κλίμακα αξιών! ?