Μεγαλη μπαντα που δεν σας εκανε κλικ

Doors,Guns n 'roses,Scorpions.

Πρωτοι αναπληρωματικοι U2.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Εχω την εντύπωση πως ο Γιώργος είναι έμισθο troll και απλά ποστάρει για να σπέρνει έριδες ανάμεσα στα μέλη του φόρουμ.

Scorpions

Παιδιά μεγάλες μπάντες είπαμε,όχι μεγάλα ΤΣΙΡΚΑ.

Και εμένα δεν μου αρέσει το τσίρκο Μεντρανο αλλά δεν θα το γράψω και σε μουσικό φόρουμ.

Τι άλλο θα δούμε δηλαδή Βασίλη Παπακωνσταντίνου και Τερμίτες;

Παιδιά μεγάλες μπάντες είπαμε,όχι μεγάλα ΤΣΙΡΚΑ.

Και εμένα δεν μου αρέσει το τσίρκο Μεντρανο αλλά δεν θα το γράψω και σε μουσικό φόρουμ.

Τι άλλο θα δούμε δηλαδή Βασίλη Παπακωνσταντίνου και Τερμίτες;
Φοβήθηκες μην σου φάει την θέση ο Gvour και είπες να τρολλάρεις και εσύ? ?

Φοβήθηκες μην σου φάει την θέση ο Gvour και είπες να τρολλάρεις και εσύ? ?

Ρε συ έχεις δίκιο,είναι τόσο ΧΑΛΙΑ που νομιζα ότι μόνο στην Ελλάδα,στη Γερμανία και στις πρώην κομμουνιστικές χώρες είχαν επιτυχία (σαν τους Eloy & τους City ένα πράμα ? )

Κοιταξα όμως λίγο Wilki και είδα ότι έχουν παγκόσμια επιτυχία και είναι όντως huge.

Ανακαλώ και προσθετω στο λίστα μου ?

Ρε συ έχεις δίκιο,είναι τόσο ΧΑΛΙΑ που νομιζα ότι μόνο στην Ελλάδα,στη Γερμανία και στις πρώην κομμουνιστικές χώρες είχαν επιτυχία (σαν τους Eloy & τους City ένα πράμα ? )

Κοιταξα όμως λίγο Wilki και είδα ότι έχουν παγκόσμια επιτυχία και είναι όντως huge.

Ανακαλώ και προσθετω στο λίστα μου ?
Βρε Νικόλα,δικαιωμά σου να μην σου αρέσουν,ούτε εμένα μου κάνουν κλίκ,αλλά θεωρώ οτι ανήκουν στις μεγάλες μπάντες.

θα το κάνω ακόμα πιο δύσκολο για μένα... να δυο, που παρότι έχω εντρυφήσει υποτίθεται στο είδος, ΠΟΤΕ δεν μπήκε ούτε ένα κομμάτι τους σε νεανική μου best of κασέτα που έφτιαχνα συχνά για να ακούω ή να χαρίζω και ούτε σε σύγχρονη μου playlist εννοείται (αυθόρμητα αλάθητα κριτήρια επιλογής τους για ανάλογο poll)...

1. GENESIS

2. YES

3. ως τρίτη επιλογή αφήνω τους JOURNEY (αλλά και οποιαδήποτε Journeyοειδή αμερικανιά μου πλασαρίστηκε από φίλους και οχτρούς ως μεγάλη)...?

Θα το πω κι ας φάω μπάν,

B.B. King

Αναγνωρίζω τη συμβολή του και την αξία του αλλά ποτέ δεν είπα τι κομματάρα είναι αυτή.

Και άλλα πράγματα σήμερα δεν μου αρέσουν αλλά, για παράδειγμα όταν ήμουν αμούστακο μάθαινα κιθάρα με τους σκόρπιονς και τότε μου κάνανε κλικ, άσε που κάνανε κλικ και στα κορίτσα ?

Περι Scorpions ο λογος, εμενα μεχρι το Lovedrive αντε και το blackout μου αρεσαν και δεν μπορω να τους  βαλω στη λιστα.

Ακουω και σημερα ανετα πρωτη δεκαετια (72-82) και μερικα κομματια σαν το sails of charon πρεπει να ειναι must στο μελετηρι ενος ροκα κιθαριστα.

Θα βάλω τις 3 μεγαλύτερες που ποτέ δε μου έκαναν κλικ να ακούσω σοβαρά, τα 2-3 τραγούδια που μπορεί να μ'αρέσουν δε τα θεωρώ αρκετά για να κλικάρει κάτι μέσα μου.

1) Rolling Stones

2) U2

3) Nirvana

Πραγματικά ποτέ δε μου έκαναν κλικ. Κι εγώ εκτιμώ ότι προχώρησαν ο καθένας με τον τρόπο του τη μουσική, αλλά σπάνια θα ακούσω κάποιο κομμάτι τους. 

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back