- Πόντοι
- 198
Από αυτούς που θεωρούνται μεγάλοι (και καταλαβαίνω το λόγο) δεν με συγκίνησαν ποτέ οι ακόλουθοι:
Jimi Hendrix
Led Zeppelin
SRV
Jimi Hendrix
Led Zeppelin
SRV
@Spyros DeltaΚλείσε το νήμα!!!Από αυτούς που θεωρούνται μεγάλοι (και καταλαβαίνω το λόγο) δεν με συγκίνησαν ποτέ οι ακόλουθοι:
Jimi Hendrix
Led Zeppelin
SRV
ποιοί journey όμως....REM
KISS
JOURNEY
ειδες τι καλο παιδι ειμαι?
ποιοί journey όμως....
οι πρώτοι οι instrumental ή οι δεύτεροι οι φωνακλάδες?
Βρε Νικόλα,δικαιωμά σου να μην σου αρέσουν,ούτε εμένα μου κάνουν κλίκ,αλλά θεωρώ οτι ανήκουν στις μεγάλες μπάντες.
κατι που μου κανει εντυπωση ρε φιλε ειναι οτι συνηθως οι μεταλλαδες δεν γουσταρουν Tool.forgive me father for i have sinned
KISS
Tool
Pearl Jam
Bonus : Faith No more
ακριβώς όπως στην περιγραφή . Έχω ακούσει και έχω βρει εξαιρετικά κάποια κομμάτια τους , αλλά συνολικά κλείνω προς το " δεν μ' αρέσουν και τόσο πολύ "
10 minutes ago, vagelism said:
Yπαρχουν κ αλλοι Journey???άρα να υποθέσω πως δεν ασχολήθηκες με τους πρώτους
προφανώς,Yπαρχουν κ αλλοι Journey???
α ηταν η ιδια μπαντα κ απλα εβαλαν τραγουδιστη?προφανώς,
αλλά ήταν μάλλον πριν γεννηθείς και πριν πάρουν τον μορφονιό πιο πάνω
α έχει πολύ ενδιαφέρον.α ηταν η ιδια μπαντα κ απλα εβαλαν τραγουδιστη?
βρε τι μαθαινει κανεις
Περι Scorpions ο λογος, εμενα μεχρι το Lovedrive αντε και το blackout μου αρεσαν και δεν μπορω να τους βαλω στη λιστα.
Ακουω και σημερα ανετα πρωτη δεκαετια (72-82) και μερικα κομματια σαν το sails of charon πρεπει να ειναι must στο μελετηρι ενος ροκα κιθαριστα.
Mπορει παρακαλω να μπαναριστει ο κυριος και μαλιστα αμεσα.Θα το πω κι ας φάω μπάν,
B.B. King
κατι που μου κανει εντυπωση ρε φιλε ειναι οτι συνηθως οι μεταλλαδες δεν γουσταρουν Tool.
Αληθεια γιατι?
ξερεις να μου πεις?
Προσωπικα τους θεωρω σουπερ μπαντα με εξαιρετικο ενδιαφερον..αλλα με ξερεις..ειμαι τεχνοκρατικο αγορι.