Με τι παίζουμε!

Εγώ ελπίζω την επόμενη εβδομάδα να κάνω ένα refresh στο post μου μετά την πολυαναμενόμενη άφιξη.

Θα συνοδεύεται και με νέες ακόμα πιο προκλητικές φωτογραφίες... :lol:

Το "πακέτο" αυτή τη στιγμή ταξιδεύει από UK για το σπίτι μου! Δυστυχώς θα πέσω πάνω σε ΣΚ.

Κάτι πολύ hot με έξι χορδές, χρώματα της φωτιάς, vintage voicing, ένα A στο headstock, στο backplate λέει made in California 6-19-01A

Please don't...όχι τίποτα άλλο, αλλά άμα γίνει καμιά στραβή και έρθει σε κομμάτια, θα σε βασανίσω :lol: :lol: :lol:

(βέβαια αυτό για σένα μπορεί και να μην είναι απειλή)

Please don't...όχι τίποτα άλλο' date=' αλλά άμα γίνει καμιά στραβή και έρθει σε κομμάτια, θα σε βασανίσω :lol: :lol: :lol: (βέβαια αυτό για σένα μπορεί και να μην είναι απειλή)[/quote']

Οκ...ρε φιλε ....παιρνω τον πο...ο προς το παρον!!! :D :D

χαχαχα...ανυπομονω για photos!μεγειες nuno! :D

Υ.Γ.αν δεν ειναι γρουσουζια πες μερικα...specs της κιθαρας...

Τάκη μπες στον anderson και βάλε το serial number που έγραψα.

Όχι τίποτα άλλο αλλά μπαίνω για ένα meeting τώρα :cry: .

Παίδες ελπίζω να παν όλα καλά και θα βγάλω πολλές φώτο.

nuno στο site εγραψα το serial number σου και λεει οτι δεν βρισκει τιποτα...

No results were found for serial number 6-19-01A

nuno στο site εγραψα το serial number σου και λεει οτι δεν βρισκει τιποτα...No results were found for serial number 6-19-01A
Νuno...Βαρκα εχεις;;;;Ετοιμασου για παραγαδι και τρελη περαντζαδα...γιατι βλεπω να σκαει κανα κουπι...

Πλακα κανω τρελε...αντε με το καλο να ρθει!!!!!!! :D :D

Είμαι σ'ένα τραπέζι με 8 άτομα (και δεν τρώμε)...θα με αρρωστήσετε τώρα.

Βάλτε 0 μπροστά

Λέτε να μου ρχετε κουπί anderson?

Τουλαχιστον θα χει κουρδισμένα ξύλα... :lol:

gousgoun%20(2).JPG

Ωραια τα παραπανω αλλα το κλασσικοτερο ολων δεν το εχει: :lol:

O Κωστας ειναι στο Βιετναμ & καλα,μεσα στη "ζουγκλα" (στη συγκεκριμενη περιπτωση ο ...Εθνικος Κηπος.

Μαζευει τους...γενναιους του και λεει:

"Eχω ενα σχεδιο...εσεις θα πατε απο ..εκει & εμεις απο...εδω...& μετα...βλεπουμε... 8O "

:lol:

την ιδια στιγμη βαθια στο πλανο φαινονται οι κεραιες του διερχομενου απο την ..Αμαλιας ΤΡΟΛΛΕΥ!!! :lol: :lol:

Ωραια τα παραπανω αλλα το κλασσικοτερο ολων δεν το εχει: :lol:
O Κωστας ειναι στο Βιετναμ & καλα' date='μεσα στη "ζουγκλα" (στη συγκεκριμενη περιπτωση ο ...Εθνικος Κηπος.

Μαζευει τους...γενναιους του και λεει:

"Eχω ενα σχεδιο...εσεις θα πατε απο ..εκει & εμεις απο...εδω...& μετα...βλεπουμε... 8O "

:lol:

την ιδια στιγμη βαθια στο πλανο φαινονται οι κεραιες του διερχομενου απο την ..Αμαλιας ΤΡΟΛΛΕΥ!!! :lol: :lol:[/quote']

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

ετσι...ετσι...Hollywood...

Είμαι σ'ένα τραπέζι με 8 άτομα (και δεν τρώμε)...θα με αρρωστήσετε τώρα.Βάλτε 0 μπροστά

Λέτε να μου ρχετε κουπί anderson?

Τουλαχιστον θα χει κουρδισμένα ξύλα... :lol:
ΟΚ NUNO!την βρηκα! :wink:

ένα ..... μικρό update και από μένα μιας και συνέβησαν κάποιες αλλαγές το τελευταίο τρίμηνο... :lol:

Guitars

Fender made in USA του 1994 S/S/S 40 Aniversary vintage white / rosewood fretboard

Fender stratocaster USA sunburst /maple '84 (2 Texas Special neck & middle και JBJR humbucker in single coil Bridge)

Fender Made in Mexico Floyd Rose I (Pearly Gates Plus humbucker bridge, stock pickup middle, Lil '59 humbucker in single coil neck)

Fender Ritcie Sampora signature for sale (Floyd rose II, DiMarzio Paf Pro bridge humbucker, 2 x single coils, lockin nut)

Fender Made in Japan custom shop Ritchie Blackmore signature (2x Seymour Duncan quarter pounders neck& bridge, scalloped rosewood fretboard, Olympic white)

Carvin DC 135 (με Original Floyd I, Sperzel Lockin tuners, Lockin nuts, brown sunburst, neck through body, ebony finger board, 24 frets & τους ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΥΣ μαγνήτες custom της Carvin. Full humbuckin bridge, & 2 x hot rails) πενταθέσιος διακόπτης no split πουθενά.

Gibson Les Paul Standard faded (lightburst with 2x burstbuackers pro alnico 5)

Ενισχυτές

Fender twin reverb 135RMS του 1981-83 CBS model (2x12'' silverface κύκλωμα me blackface cosmetics)

Peavy Classic 30Watts (1x12'')

Vox VR 30 Watts (1x10'' 1x12AX7 tube τελικός, practice at work amp)

Εφέ

Boss SD - 1 Overdrive

Damage control Demonizer (preamp / overdrive & direct recording device with 2x 12AX7 tubes, true bypass, and analog compresor)

Dunlop cry baby

Tubeman preamp/overdrive with 1x 12AX7 tube (Δωράκι από καλό μου φίλο )

Και από μπλι - μπλιξ

Guitar Port Line 6

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back