- Πόντοι
- 1,643
είσαι τόσο χαριτωμένη περίπτωση πραγματικά που μου πέρασαν και τα νεύρα... ;D
βρε χάπατο Waterfall-K σου τα χώνω επί 4 σελίδες επειδή ειρωνεύτηκες ως καρδινάλιος την αναφορά μου περί συμπερίληψης των συγκεκριμένων παιδιών ως ελπιδοφόρα παρουσία στην ελληνική σκηνή, και γράφεις το παρακάτω???
όντως δεν άξιζε τον κόπο να με θυμώσεις... σου ζητώ ειλικρινά συγνώμη... το απρόσιτο σκαλί των 100 στην IQ απαιτεί τον σεβασμό μου...
βρε χάπατο Waterfall-K σου τα χώνω επί 4 σελίδες επειδή ειρωνεύτηκες ως καρδινάλιος την αναφορά μου περί συμπερίληψης των συγκεκριμένων παιδιών ως ελπιδοφόρα παρουσία στην ελληνική σκηνή, και γράφεις το παρακάτω???
και διαρρηγνύεις τόση ώρα τα ιμάτια σου κάνοντας το μαύρο άσπρο για το "αθώο" σου σχόλιο και για μένα τον κακό γκουρού που παρεξήγησε τις αγνές σου προθέσεις????... ρε 100 η αλεπού και 110 το αλεπουδάκι...χα χα... είσαι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ...Waterfall-K είπε:Δεν ακους φαινεται την...Γαλλοφωνη Ελληνικη σκηνη... ;D ;DΤο τραγούδι δε μου είπε πολλά... ή δε το έπιασα... Λυπάμαι.
όντως δεν άξιζε τον κόπο να με θυμώσεις... σου ζητώ ειλικρινά συγνώμη... το απρόσιτο σκαλί των 100 στην IQ απαιτεί τον σεβασμό μου...