Καλημέρα σε όλους από τη Θεσσαλονίκη που φαίνεται να τη γλύτωσε και φέτος από φωτιές... Θα ήθελα να εκφράσω τη λύπη μου για την καταστροφή της Αττικής αλλά και τη χαρά μου για το ότι κανείς έστω από τους noizers δεν έπαθε τίποτε. Επίσης χαίρομαι και για το γεγονός ότι πέρα από το μουσικό τοπίο (όπου έχω διαφωνήσει με αρκετούς από τους συμμετέχοντες), οι πολιτικές απόψεις και θέσεις που διάβασα σε όλο το θέμα είναι αποτέλεσμα σκεπτόμενων ατόμων και ενεργών πολιτών οι οποίοι επιζητούν τη γενική βελτίωση και παλεύουν ενάντια στο σύστημα έστω και αποτελώντας μέρος αυτού εκ των έσω... Τραγική η κατάσταση με τις φωτιές όπως και με σχεδόν κάθε πλευρά της πολιτικής ζωής μας... Και μάλλον φταίμε ΟΛΟΙ... Ας προσπαθήσουμε λοιπόν ξεκινώντας από τον εαυτό μας και συνεχίζοντας με τους φίλους μας και έπειτα με τους γνωστούς μας να προωθούμε τέτοιες υγιείς πολιτικές απόψεις και στο φινάλε αν κανένας από τους πολιτικούς/κόμματα δεν μας εκφράζει (και αυτό είναι και παραείναι ενεργή πολιτική θέση) ας προσπαθήσουμε με την ψήφο μας να φέρουμε κάποια ανανέωση είτε αποδοκιμάζοντας τους πάντες με λευκά/άκυρα/άδεια ψηφοδέλτια, είτε εφαρμόζοντας τη δοκιμασμένη συνταγή πολλών χωρών του εξωτερικού (η Γαλλία είναι το αγαπημένο μου παράδειγμα) όπου όσον αφορά την πολιτική ο λαός δεν είναι χωρισμένος σε γήπεδα τύπου Ολυμπιακός-Παναθηναικός ή Άρης-Πάοκ, αλλά ψηφίζει κάθε φορά ανάλογα με την απόδοση κάθε κυβέρνησης, δηλαδή ο "δεξιός" ψηφίζει χωρίς 2η σκέψη "αριστερό" κόμμα εάν η "δική" του κυβέρνηση τα έκανε θάλασσα και το αντίθετο, ώστε με αυτόν τον τρόπο ΟΛΕΣ οι πολιτικές παρατάξεις να γνωρίζουν καλά πως εάν κάνουν λαλακίες ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ την εξουσία διότι δυστυχώς αυτό είναι το μόνο πράγμα που τους τσούζει... Προς το παρόν εύχομαι η τελειώσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα η καταστροφή και να μην επαναληφθεί τουλάχιστο σε αυτό το τραγικό μέγεθος...