Μιας και το θρεντ πήρε αυτήν την τροπή θα ήθελα να πω και εγω 2-3 σκέψεις,
Πιστεύω ότι οι περισσότεροι εδώ είστε μεταξύ 30-50, υποθέτω και χωρίς να υπονοώ τίποτα. Εγώ λοιπόν είμαι 17, και σήμερα ειναι μια απο τις μέρες που θέλω να δω ανθρώπους να καίγονται ζωντανοί, μια μερα που ευχομαι να μην είχα γεννηθεί εδώ, να μην ήμουν έλληνας.
Μένω στο Καματερο, ενα προάστυο της δυτικης Αττικης. Όπως καποιοι βλεπουν την Πεντελη σήμερα να καίγεται ετσι ειδαμε και εμεις πριν δυο χρονια την φωτια και τον καπνο πανω απο τα κεφαλια μας. Και απόψε η μισή Πεντέλη φαίνεται σαν καύτρα από τσιγαρο απο εδω. Σιχαθηκα ειλικρινά.
Και βέβαια αυτοί που δεν ψηφισαν
δεν έχουν δικαίωμα να μιλούν καθώς δεν αποτελούν "πολίτες" αυτής της "πολιτείας". Το θέμα είναι πολιτικό παρεπιμπτοντως, και δεν είναι κακό σε μια τέτοια κατάσταση να γίνονται πολιτικές συζητήσεις, με αναφορά στα κόμματα βεβαίως, καθώς αν είστε σοβαροί πολίτες αυτής τής πολιτείας δεν είναι ανάγκη να κομπλάρετε μπροστά σε κομματικά θέματα και να τα αντιμετωπιζετε σαν την γιαγια μου, δηλαδή σαν παράδοση της οικογένειας που ή κραταμε επτασφράγιστο μυστικο ή το εχουμε καμαρι. Οι εξυπνάδες του στυλ "δεν έχω καποιο κομμα που να με εκφράζει" είναι ψευτο-επαναστατικές μ******ς και τις ακουω πολυ και απο ατομα ελαχιστα μεγαλύτερα απο μένα.. τι είναι τα κομματα? τραγουδια και δεν σε εκφραζουν? Ουτως ή άλλως υπάρχουν πάνω από 30 κόμματα, είναι ανάγκη κανείς να διαλέξει μεταξύ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ_ΚΚΕ?
Επίσης για όσους μίλησαν για την νεολαία, την αδιάφορη και αμέτοχη νεολαία καλύτερα να θυμηθούν ότι κανένα κέρμα δεν έχει μόνο μια πλευρά. Και εγώ νευριάζω που βλεπω συνομιλικους μου να ειναι ΖΩΑ, αλλά μισο λεπτό.. Οταν βλεπουν εσάς (γενικά) να ασχοληστε μόνο με την πάρτυ σας και να ειστε έρμαια του πορτοφολιου και της κοιλιας σας δεν είναι παράξενο το οτι γινονται σαν εσάς...
Τέλος πάντων θεωρώ πλεον οτι αυτου του είδους οι συζητησεις δεν βγαζουν πουθενά, ουτως ή αλλως (σκληρο ή οχι αυτο που θα πω ελπιζω να αγγιξει κάποιους της γενιάς του 60/70) πολλοι σε 30/40/50 χρόνια θα είναι φυλλόχωμα, εγω (δηλαδή τα παιδιά σας) και τα παιδια μου (τα εγγονια σας) θα είναι αυτα που θα ζουν σε ένα πλανητη χωρις πάγους και σε μια χώρα που από το 2007 μέχρι σήμερα έχει χάσει το 60% της δασικής της έκτασης (κανένα ελληνικό μέσο δεν πρόβαλε αυτήν την πληροφορία). Πλέον όλοι οι έλληνες είναι δυσαρεστημένοι με την πολιτεία και το κράτος, ξυπνάτε μ*****, εμείς είμαστε το κράτος.
Μακάρι να μπορούσα να κάνω κάτι ουσιαστικό σήμερα..
Καληνύχτα και καλή τύχη