Θα έλεγα "κανένας απ τους δύο" αλλά αυτή είναι κλασσική ατάκα. Δεν είναι και οι καλύτεροι στην κατηγορία τους, ειδικά όταν στα ίδια χρήματα υπάρχουν οι peavey vypyr 30 κι άλλοι modelling amps αλλά και διάφοροι καλοί & μικροί λαμπάτοι.iconn6 είπε:Οι απαντησεις δικες σας!
Ποιος ειναι καλυτερος?!?!
Ο freerock1974 (ή κατά κόσμον Σταύρος) πάντως με Valvestate έγραψε τα κομμάτια του album του ''free as a rock'' (αν και δεν είναι ο ''κανονικός'' του Μarshall, αυτός που χρησιμοποιεί στα live κ.τ.λ. - απλά του έκατσε καλύτερα στην ηχογράφηση αν δεν κάνω λάθος..)neeq είπε:Δεν εχω ιδεα, αλλά όποτε ακουγεται το ονομα valvestate, οι κιθαριστες σκανε στα γέλια...
Έχω δύο παρατηρήσεις για τους εν λόγω κυρίους:neeq είπε:Δεν εχω ιδεα, αλλά όποτε ακουγεται το ονομα valvestate, οι κιθαριστες σκανε στα γέλια...
Σε διαφορετικές στιγμες και χωρις να γνωρίζονται μεταξυ τους
Αν τον πήρες 80 ευρώ, οκ. Κι εγώ κάπου τόσο είχα δώσει και δε θα έδινα παραπάνω. Πράγματι, gain δεν έχει πολύ και μάλιστα "τζιτζικίζει" λίγο στο overdrive.iconn6 είπε:Εχω να πω οτι εχω τον valvestate και δεν εχω τρελαθει και παρα πολυ..ισως εκανα λαθος που βιαστικα να παρω αυτον..ομως τον βρηκα σε πολυ καλη τιμη και σε παρα πολη κατασταση..στα 80 ευρω μεταχειρισμενο..αλλα δεν ξερω θα προτιμουσα κατι πιο αγριο και γκαζιαρικο!τι εχετε να μου προτεινετε?