- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 688
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
Καλη λυση για τον χειμωνα. Εαν ειχε και μεταλικο σασι, οπως οι tubemeister, ανετα ψηνεις λουκανικο και οφτες πατατες πανω, τις πολυ κρυες μερες.
25 minutes ago, Satanas said:
ORIGIN με κλειστα τα μάτια.....
Άρρωστος είναι. Βγάζει κι αυτός μια φτήνια μερικές φορές αλλά με αλλαγή λαμπων θ φτιάξει πιστευω
Καλά ναι σίγουρα. Επίσης εντάξει ο Origin έχει 5 λάμπες ποσό ακριβά να είναι η αλλαγή εδώ με τον 6100 που έχω θέλω κοντά στα 150-200 για να αλλάξω τις 11 λάμπα που έχει.Ένα σχόλιο πάνω σε αυτό:
Με όσους λαμπατους ή/και πετάλια είχα στη κατοχή μου η δεν είδα μεγάλη διαφορά με τη αλλαγή λυχνιών. Δηλαδή τα βασικά πράγματα που με χάλαγαν στον ήχο του ενισχυτή ήταν πάντα εκεί, άντε να είδα 5% βελτίωση.
Αυτό στο γράφω για να μη περιμένεις ότι θα δεις θεαματική διαφορά βάζοντας ακριβές λυχνίες.
Εντάξει κι ο origin μην φανταστείς στο Βιετνάμ φτιάχνεται όποτε οι el34 που φοράει πολύ πιθανον να φτιάχνονται μέσα στο ίδιο εργοστάσιο.Σ εναν JET CITY που εχω αλλαξα ΜΟΝΟ τη V1 κι ειδα ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ διαφορά απο 5 %
Καθαρισε ο τοπος...εφυγε η λασπη...
Ομως σε καλα μοντελα αλλων εταιριων δεν βαζουν σαπιοκινεζικες οποτε η διαφορα που λεει ο φιλος Μιλτος ειναι μικροτερη..
Κι ο PRS MT 15 Tremonti Μακεδονία γραφει....μην το ψαχνειςΕντάξει κι ο origin μην φανταστείς στο Βιετνάμ φτιάχνεται όποτε οι el34 που φοράει πολύ πιθανον να φτιάχνονται μέσα στο ίδιο εργοστάσιο.
Το BB ειναι σουπερ πεταλι για boost. Ακομα κι αν δεν εχεις βρει ακομα που μπορει να σου χρησιμευσει, μη το δωσεις. Καποια στιγμη μαλλον θα χρειαστεις και δεν θα το εχεις.
εχω τον 6100 30 annitversary τον εχω ριξει στα 25 και παιζω στη ρυθμιση που εχει ηχο JTM φαση και ολα στο 10 αλλα το μαστερ ειναι στο 1, στο 1.5 και γινετε σεισμος στην Μαγουλα
Εντάξει κι ο origin μην φανταστείς στο Βιετνάμ φτιάχνεται όποτε οι el34 που φοράει πολύ πιθανον να φτιάχνονται μέσα στο ίδιο εργοστάσιο.
σιγουρα αν και οι δυο μπορουν να κανουν αυτο που σκεφτομαιSilver Jubilee Mini αν είναι να πάρεις τον Origin. Μέρα-νύχτα οι 2 ενισχυτές.