- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 2,213
Μιας και έγινε bump στο εξαιρετικό thread-παρουσίαση του @gkourmoul1 , να πω ότι και εγώ έχω φάει άσχημο GAS για τον συγκεκριμένο ενισχυτή, και δεν ξέρω αν θα επικρατήσει η λογική και θα πάω για τον 20άρη ή αν θα επικρατήσει η καρδιά και θα πάω για τον κατοστάρη re-issue, τον πιο iconic ενισχυτή στην hard rock - metal μουσική κατα την γνώμη μου... ο 20άρης σίγουρα θα μου είναι πιο χρήσιμος από θέμα μεταφοράς και έντασης (αν και έχω attenuator).
Eπίσης προσυπογράφω ό,τι λέει ο Γιώργος για τον mini Jubilee.. τον έχω εδώ και 2-3 μήνες, σε χαμηλές εντάσεις όντως δεν ''φτουράει'' αλλά με το output master στο 6-7 και μετά μοιράζει χαστούκια... τον χρησιμοποιώ σε πολλά λάιβ, είτε στα 20 watt σε μεγάλο stage είτε στα 5 watt αν ο ντράμμερ παίζει με ηλεκτρονικά τύμπανα και δεν χρειάζεται τόση βαβούρα στο stage και μου αρέσει και στα 2 αυτά modes (σίγουρα όμβως το full potential είναι στο 20watt mode)...και τώρα θέλω και τον sc20 ?
Να τον χαίρεσαι! Θυμάμαι να είναι αναιμικός σε χαμηλές εντασεις, και με το που περάσει η ένταση το 6-7, να γεμίζει μπασα και έχει ηχάρα. Επίσης, θυμάμαι ότι δεν συμπαθεί τα βρωμοπέταλα. Πως τον δουλεύεις εσύ?
(ο jcm εχει πολύ πιο κρυστάλλινα καθαρά, είναι αρκετά πιο touch sensitive, και βγάζει ευκολότερα καλό και ευκρινή ήχο σε σχέση με τον jubilee, σε όλες τις εντάσεις ανεξαιρέτως. Επίσης, λατρεύει όλα τα πετάλια)