- Πόντοι
- 38
Τον Engl Powerball που τον δοκίμασες δεν ήταν τόσο κοντά στον 5150?
το powerball τον είχα αγοράσει από ένα παιδι μια περίοδο συναισθηματικής κατάπτωσης λόγω χωρισμού . Αντί να πάω να βρω άλλη γκομενα πήγα και πήρα ενίσχυτη . ;D Το θέμα είναι ότι δεν έπαιξα ποτέ με αυτόν τον ενίσχυτη και δεν έκανα και ποτέ ένα τεστακι . Γενικά δεν εχει σχέση με τον 5150 . Κρύβεται στην μίξη . Δεν εχει μεσαία και ο ήχος είναι τζιτσικιζων . Καμία σχέση με το engl570 που εχει ο octapus . Είχα τότε και τον decatone θυμάμαι και έπαιζα με έναν φίλο και ενώ μόνος μου γουσταρα τρέλα , μόλις άρχιζε αυτός με τον decatone να χώνει , ψάχναμε τον powerball . Βρε που είναι ο powerball . Γενικά θεωρώ ότι δίπλα σε σολντανο δεν στέκεται εύκολα .
Κάτι αντίστοιχο παίζει και με τον 5153 ... Κόβει πολυ καλα σε μίξη και εχει παρά πολυ επιθετικό ήχο . Brutality at its best . Βέβαια ο συγκεκριμένος 5150 απέχει απο τον παλαιότερο peavey όπου είχε μόνο ένα κανάλι . Ο evh εχει φεντερε καθαρα . Μην ζητάτε τεστ στα καθαρά . Οποίος θέλει ας έρθει να το κάνει . Εγώ παίζω αντρική μουσική και επίσης εχει και crunch αξιοζήλευτο . Γενικά δεν έχω ακούσει πιο ολοκληρωμένο ενίσχυτη .