• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Marshall JVM205 Metal - Playthrough

Όταν βρίσκεις μια καλή συνταγή την κρατάς. Απλά θα κάνεις ότι έκανες και σ' αυτό. Κάνε ρε συ και ένα reamping με το soldano, ακριβώς το ίδιο. Είμαι πολύ περίεργος να τον ακούσω σε σύγκριση με τον marshall. Τελικά και μαμώ τους ενισχυτές ο jvm, τον είχα παρεξηγήσει.

εγω επειδη δεν καταλαβα,το εισαγωγικο κομματι που ακουγεται ειναι γραμμενο με jvm??? :o :o :o

αν ναι,ο ηχος τα σπαει....δεν μπορω να πω τιποτα αλλο....επαθα πλακα.... :P

Αρη μπραβο,συνεχισε τετοια βιντεο,τα χρειαζομαστε...οπως αναφερθηκε κ πιο πανω κανε ενα κ με τον slo....το χουμε αναγκη... ;D ;D ;D

btw, εχεις π.μ. ;)

scofield είπε:
εγω επειδη δεν καταλαβα,το εισαγωγικο κομματι που ακουγεται ειναι γραμμενο με jvm??? :o :o :o

αν ναι,ο ηχος τα σπαει....δεν μπορω να πω τιποτα αλλο....επαθα πλακα.... :P

Αρη μπραβο,συνεχισε τετοια βιντεο,τα χρειαζομαστε...οπως αναφερθηκε κ πιο πανω κανε ενα κ με τον slo....το χουμε αναγκη... ;D ;D ;D

btw, εχεις π.μ. ;)
Και ρε παίχτη ο JVM είναι σε όλο το κομμάτι ... Εμ στα έλεγα ο ενίσχυτης είναι παιχταρας... Θα κάνω και slo ...

Άρη, κάνε μου μια μεγάλη χάρη ρε συ...βάλε τον Marshall από κάτω και τον Soldano από πάνω.... για λόγους αισθητικής αλλά (κυρίως) για λόγους τάξεως της τροφικής αλυσίδας... ;) ;D

To reamped clip με τον JVM είναι τούμπανο btw... 

chris gti είπε:
Άρη, κάνε μου μια μεγάλη χάρη ρε συ...βάλε τον Marshall από κάτω και τον Soldano από πάνω.... για λόγους αισθητικής αλλά (κυρίως) για λόγους τάξεως της τροφικής αλυσίδας... ;) ;D

To reamped clip με τον JVM είναι τούμπανο btw... 

Πρπει να ερθετε απο εδω καποια στιγμη να ακουσετε τον 5150 να τα σαρωνει ολα... Αντε π.μ. για να σας κλεισω τραπεζι !!! ;D ;D

aris 17561 είπε:
Άρη το δωματιό σοτ στάζει μέλι  ;D ;D

Ένα συγκριτικό που ζητήσαμε με τον sLo με την πετυχημένη εγγραφή δεν εισακούστηκε?

kbasilis είπε:
Ένα συγκριτικό που ζητήσαμε με τον sLo με την πετυχημένη εγγραφή δεν εισακούστηκε?
E κατσε ντε ... Wait... It is Loading !!!

Καλησπερα

Μπραβο πολυ καλο !!!, ο συγκεκριμενος ενισχυτης μου αρεσει περισσοτερο απο ολους οσους εχεις ντεμαρει μεχρι τωρα.

Και η suhr ωραιο εργαλειο  ;)

Ωπα λεβεντη,,, μισο!!!

Μια χαρα η ταξινομηση στη φωτο με τον μαρσαλακο πανω απο το 4-12,

αλλα πρεπει να βαλεις κι αλλα πραγματα στη σωστη τους θεση.

O σολντανο παει κατω απο τον E.V.H. ;D

Ρε Άρη ειλικρινά, ότι θα έπαιζες τέτρις με ενισχυτές το περίμενες ποτέ; ;D ;D

aris 17561 είπε:
Α χα χα χα ... Καλό...
Άρη όπως κατάλαβες σε ζηλεύουμε αλλά ΠΟΤΕ με κακή πρόθεση.

Απλά αν ήμουν ληστής το πρώτο σπίτι θα ήταν το δικό σου  ;D ;D ;D

kbasilis είπε:
Άρη όπως κατάλαβες σε ζηλεύουμε αλλά ΠΟΤΕ με κακή πρόθεση.
Εγώ δεν τον ζηλεύω γιατί είμαι ομορφότερος.  ;D ;D :-*

theoctapus είπε:
Εγώ δεν τον ζηλεύω γιατί είμαι ομορφότερος.  ;D ;D :-*
;D ;D ;D

Ναι αλλά τέτρις με ενισχυτές μπορείς να παίξεις?  ;D

Σιγά ρε που ζηλευετε ... Να ζηλευετε που είμαι και γ*** τους κιθαριστες ναι , που είμαι καλό παιδί που δώ καλή ψυχή κτλ . Εξάλλου οι ενίσχυτες θα φύγουν κάποια στιγμή και θα μείνω με έναν . Δεν ξέρω ποιον βέβαια . Η καλή καρδιά όμως και ο αρτιος χαρακτήρας μου θα μείνουν ανεξιτιλοι στον χρόνο...

aris 17561 είπε:
Εξάλλου οι ενίσχυτες γυναίκες θα φύγουν κάποια στιγμή και θα μείνω με έναν μια. Δεν ξέρω ποιον ποιά βέβαια .
Αυτό ισχύει σε μένα  8). Λέω να νοικοκυρευτώ ο ομορφάντρας.  ;D ;D ;D

aris 17561 είπε:
Σιγά ρε που ζηλευετε ... Να ζηλευετε που είμαι και γ*** τους κιθαριστες ναι , που είμαι καλό παιδί που δώ καλή ψυχή κτλ . Εξάλλου οι ενίσχυτες θα φύγουν κάποια στιγμή και θα μείνω με έναν . Δεν ξέρω ποιον βέβαια .
Θα φύγουν?Και γω περίμενα και ανώτερα όπως

Πέρα από την πλάκα ποιόν πιστεύεις πως θα κρατίσεις?

Ο EVH σε έχει ενδουσιάσει πολύ απ'όσο λες

kbasilis είπε:
Θα φύγουν?Και γω περίμενα και ανώτερα όπως

Ο5150 είναι ένας slo με περισσότερη ατάκα και γκάζι . Νομίζω πως αυτόν θα κρατούσα ναι . Αυτό που βγάζει είναι πολύ οφελημο και μπορείς στην συνέχεια το κανείς ότι θες .

Trending...

Νέα θέματα

Back