• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Marshall JVM205 Metal - Playthrough

aris 17561

Μέλος
Πόντοι
38

Xε`ι` καλησπερα και παλι... Εφτιαξα ενα ακομη βιντεο με τον marshall jvm για να δειτε πως ακουγεται οσοι τον εχετε βαλει στο ματι... Ο συγκεκριμενος ενισχυτης ειναι ο πιο πληρης ενισχυτης που εχω ακουσει και η πολυπλοκοτητα του δεν φαινεται να του στερει την ηχητικη αποδοση... 2 καναλια , 6 ηχοι συνολικα... Λιγο τεραστιος σε μεγεθος αλλα χαλαλι του... Δεν υπαρχει καλυτερη επιλογη στα 1000+ ευρω... εχει και reverb , 2 master volume , midi και γενικα , δεν υπαρχει κατι που δεν εχει.. Και καλα καθαρα... Μην κοιτατε που δεν ξερω να παιζω... Εχει τρομερα καθαρα...

ξυνεις πληγες Αρη.....ο ενισχυτης ειναι εκπληκτικος. παιζει τα παντα. (οτι πρεπει για live με πλουσιο μουσικα ρεπερτοριο), εχει midi (απαραιτητο για μενα που παιζω με πολυεφε) και ειναι σε πολυ καλη τιμη (δυστυχως βεβαια ακριβος για μενα στην παρουσα φαση). Δεν ξερω γιατι, αλλα στο βιντεο σου δεν ακουγεται καλα. ειναι καπως μουντος-αχρωμος. Κανονικα εχει πολυ μεγαλη διαυγεια και δυνατη ατακα. Σιγουρα δεν ειναι ΤΟ εργαλειο για πολυ αγριο μεταλ, αλλα στην αναγκη με ενα tubescreamer μπροστα απο το κοκκινο ch2 μπορει να σταθει αξιοπρεπως. Για crunch και hard rock δεν το συζηταω. Σπερνει...

ε τα καθαρα ειναι marshall :P

αν δεν τα σπασεις απλα υπαρχουν εκει αδιαφορα..... ;D ;D ;D

kkmspm είπε:
ξυνεις πληγες Αρη.....ο ενισχυτης ειναι εκπληκτικος. παιζει τα παντα. (οτι πρεπει για live με πλουσιο μουσικα ρεπερτοριο), εχει midi (απαραιτητο για μενα που παιζω με πολυεφε) και ειναι σε πολυ καλη τιμη (δυστυχως βεβαια ακριβος για μενα στην παρουσα φαση). Δεν ξερω γιατι, αλλα στο βιντεο σου δεν ακουγεται καλα. ειναι καπως μουντος-αχρωμος. Κανονικα εχει πολυ μεγαλη διαυγεια και δυνατη ατακα. Σιγουρα δεν ειναι ΤΟ εργαλειο για πολυ αγριο μεταλ, αλλα στην αναγκη με ενα tubescreamer μπροστα απο το κοκκινο ch2 μπορει να σταθει αξιοπρεπως. Για crunch και hard rock δεν το συζηταω. Σπερνει...

ε τα καθαρα ειναι marshall :P

αν δεν τα σπασεις απλα υπαρχουν εκει αδιαφορα..... ;D ;D ;D

Ρε συ τον εχεις δοκιμασει  :o ? Ο ενισχυτης εχει το περισσοτερο γκαζι που εχω δει σε ενισχυτη... Τι να το κανεις το tubescreamer ? Ουτε ο dual rectifier τοσο γκαζι... Ασυμαζευτος ειναι... Ο 50 αρης ειναι ετσι ?

είμαι δουλειά και δεν μπορώ να ακούσω το video, αλλά σαν κάτοχος του 410 (100W με 4 κανάλια, 3 modes έκαστο), μπορώ να πω πως το γκάζι του είναι όντως ατελείωτο... Και όντως, τα καθαρά θέλουν "σπάσιμο" για να γράψουν, αν και ωραία χροιά βγάζει και το crunch green κανάλι.

Ρε συ Άρη, με reamping γράφεις?

Στο συγκεκριμένο βίντεο εχω γράψει ριαμπινγκ τα πρώτα λεπτά που είναι φουλ κομμάτι με ντραμς μπάσο... Το υπόλοιπο που παίζω μόνος είναι κατευθείαν...

aris 17561 είπε:
Στο συγκεκριμένο βίντεο εχω γράψει ριαμπινγκ τα πρώτα λεπτά που είναι φουλ κομμάτι με ντραμς μπάσο... Το υπόλοιπο που παίζω μόνος είναι κατευθείαν...
θα το ακούσω σπίτι για να καταλάβω. reamping κάνεις χωρίς reamp box αν θυμάμαι καλά, σωστά?

darshan είπε:
θα το ακούσω σπίτι για να καταλάβω. reamping κάνεις χωρίς reamp box αν θυμάμαι καλά, σωστά?
ναι το κάνω με τον τρόπο σου μου υπέδειξε η line6 βασικα με μέιλ. Είναι και ένα βίντεο που έχει ανεβάσει η εταιρεία και λέω το πως... Βασικα δεν ξέρω σωστό η λάθος...

aris 17561 είπε:
Ρε συ τον εχεις δοκιμασει  :o ? Ο ενισχυτης εχει το περισσοτερο γκαζι που εχω δει σε ενισχυτη... Τι να το κανεις το tubescreamer ? Ουτε ο dual rectifier τοσο γκαζι... Ασυμαζευτος ειναι... Ο 50 αρης ειναι ετσι ?
βρε ναι...προσωπικα δεν μου λειπει αλλα με τις δοκιμες σου σε εχει φοβηθει το ματι μου  :P :P :P :P

....απλα δεν θα σου βγαλει τα γεματα μεσαια του soldano ουτε την ατελειωτη βρωμερη διαυγεια του d-moll. απο την αλλη και ο soldano και ο diesel ειναι σε αλλη κατηγορια τιμης. Προσωπικα θεωρω τον jvm υπεραρκετο αν και επιμενω οτι δεν ακουγεται καλος στο βιντεο. η κριση μου ειναι απο κοντα που τον επαιξα ;)

Ωραίος ο JVM,κάνε και ένα συγκριτικο με τον soldano χωρίς μουσικές από πίσω,έτσι ξερά όπως παίζεις στο βιντεάκι

kkmspm είπε:
βρε ναι...προσωπικα δεν μου λειπει αλλα με τις δοκιμες σου σε εχει φοβηθει το ματι μου  :P :P :P :P

....απλα δεν θα σου βγαλει τα γεματα μεσαια του soldano ουτε την ατελειωτη βρωμερη διαυγεια του d-moll. απο την αλλη και ο soldano και ο diesel ειναι σε αλλη κατηγορια τιμης. Προσωπικα θεωρω τον jvm υπεραρκετο αν και επιμενω οτι δεν ακουγεται καλος στο βιντεο. η κριση μου ειναι απο κοντα που τον επαιξα ;)
όχι δεν διαφωνώ βασικα σχετικά με το ότι δεν σου αρέσει. Πιθανόν να θες πιο πολλά πρίμα αν κατάλαβα καλά έτσι ;
σχετικά με το τιουμπσκριμερ λέω ότι ο συγκεκριμένος δεν το δέχεται γιατί και πολύ γκάζι έχει , και πολλά μεσαία έχει και πολύ σφιχτό ήχο επίσης. Ίσως στο πράσινο κανάλι να μπορούσα να το βάλω. Θα κάνω καλύτερο  βίντεο με τον σολντανο. Οποίος θέλει να έρθει σπίτι μου να το φτιάξουμε μαζί να συμμετέχει και στο βίντεο πολύ θα χαρώ...

aris 17561 είπε:
Οποίος θέλει να έρθει σπίτι μου να το φτιάξουμε μαζί να συμμετέχει και στο βίντεο πολύ θα χαρώ...
Άμα ήμουν Αθήνα θα σου έκανα μια επίσκεψη αλλά είμαι μακριά  :-\

aris 17561 είπε:
όχι δεν διαφωνώ βασικα σχετικά με το ότι δεν σου αρέσει. Πιθανόν να θες πιο πολλά πρίμα αν κατάλαβα καλά έτσι ;

σχετικά με το τιουμπσκριμερ λέω ότι ο συγκεκριμένος δεν το δέχεται γιατί και πολύ γκάζι έχει , και πολλά μεσαία έχει και πολύ σφιχτό ήχο επίσης. Ίσως στο πράσινο κανάλι να μπορούσα να το βάλω. Θα κάνω καλύτερο  βίντεο με τον σολντανο. Οποίος θέλει να έρθει σπίτι μου να το φτιάξουμε μαζί να συμμετέχει και στο βίντεο πολύ θα χαρώ...
πολυ ωραιο βίντεο αν και ακομα δεν μπορω να πιστεψω πως ο μαρσαλ βγαζει τοσο γκαζι..φτανει ενγλ φαση  και τρελαίνομαι.  θα θελα πολυ να σε βοηθησω στο επομενο βιντεο!!!(αν δεν υπαρχει προβλημα με εσενα :) )

Αυτό το βίντεο το ευχαριστήθηκα περισσότερα από όλα όσα έχεις ανεβάσει Άρη!

Όπως πρέπει να είναι ένα τεστ για μένα. Μόνο η κιθάρα και ο ενισχυτής. Άμα έχει και backing χαλάει η δουλειά.  ;)

Θα μου άρεσε και σε επόμενα τεστ και συγκριτικά που θα ανεβάσεις να κρατήσεις αυτό το στυλ.  :)

Άρη, χωρίς μαλακίες ο ήχος που πέτυχες στο reamped κομμάτι είναι μακράν ο καλύτερος ever. Είναι ζωντανός, γεμάτος, in your face, ακόμα και τα ντράμς είναι πολύ ωραία. Αφού στην αρχή νόμιζα ότι έβαλες εισαγωγή από κανένα κανονικό κομμάτι. Well done bro (αν και έχω αμφιβολίες για το reamping όπως το προτείνει η line 6 αλλά αν ακούγεται έτσι who gives a fuck).

Άψογο.

babisgibson είπε:
πολυ ωραιο βίντεο αν και ακομα δεν μπορω να πιστεψω πως ο μαρσαλ βγαζει τοσο γκαζι..φτανει ενγλ φαση  και τρελαίνομαι.  θα θελα πολυ να σε βοηθησω στο επομενο βιντεο!!!(αν δεν υπαρχει προβλημα με εσενα :) )
Οχι βασικά ο μαρσαλ εχει ακόμη περισσότερο γκάζι από τους ενγκλ... Αγγίζει σε επίπεδο τον evh5150 .. Εχει βέβαια και τα ενδιάμεσα στάδια γκάζιου.

Άρη, χωρίς μαλακίες ο ήχος που πέτυχες στο reamped κομμάτι είναι μακράν ο καλύτερος ever. Είναι ζωντανός, γεμάτος, in your face, ακόμα και τα ντράμς είναι πολύ ωραία. Αφού στην αρχή νόμιζα ότι έβαλες εισαγωγή από κανένα κανονικό κομμάτι. Well done bro (αν και έχω αμφιβολίες για το reamping όπως το προτείνει η line 6 αλλά αν ακούγεται έτσι who gives a fuck).

Άψογο.

Άψογο.
Ναι η αλήθεια είναι ότι δεν έχω τώρα δυνατότητα για άλλη κάρτα και reamper οπότε έκανα μια ερώτηση και μου στείλαν αυτό το βίντεο και από τότε λέω Οκ . Ετσι θα το κάνω . Δεν ακούγεται και χάλια ...

theoctapus είπε:

Άψογο.
+1000 και εγώ ψάρωσα  8)

well done, Aris!!!

Thanks ρε guys ... Πωωωω πρώτη φορά υπάρχει ενθουσιασμός για ηχογράφηση μου . Ανέβασα τις προσδοκίες τώρα ... Αντε να ξανά κάνω κακη ηχογράφηση τώρα .. Θα ακούσω τον εξαψαλμο...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back