Γεια σου φιλε μου. Νομιζω οτι ο Βασιλης τον εχει δωσει τον ενισχυτη...ωστοσο εγω οχι
Καταρχην δεν ειναι made in china (ποιος σου το ειπε αυτο?) Και απο ποιοτητα ειναι πολυ καλος. Δεν εχω κανενα παραπονο. (βεβαια και ο ΜΑ50 που φτιαχνεται κινα δεν εχει καποιο προβλημα)
Θα σου προτεινα να τον δοκιμασεις πριν την αγορα. Δεν ειναι ακριβως ενας κλασικος marshall. Ειναι μια προσπαθεια της marshall (αρκετα επιτυχημενη) να φτιαξει εναν συγχρονο μεταλοενισχυτη. Αυτο εχει σαν αποτελεσμα ο ενισχυτης να εχει καλα καθαρα και πολυ σφιχτα και κομπρεσσαρισμενα γκαζια. Επισης το OD καναλι του 205 (αντιστοιχο OD2 του 410) ειναι καπως scooped μην εχοντας τα κλασικα μεσσαια της marshall να κοβουν. Τελος το διαθεσιμο γκαζι ειναι παρα πολυ και περισευει.
Καθως εγω δεν παιζω αποκλειστικα μεταλ και ψαχνοντας για εναν κλασικο (marshall) ροκ ενισχυτη, προβληματιστηκα με τον συγκεκριμενο. (Ενας MA50 ηταν αυτο που θελω αλλα δεν υπαρχει πια) Τελικα χαρη στο πολυ δραστηριο forum
http://jvmforum.com/ βρηκα τις λυσεις που εψαχνα. Με πολυ μικρα, ανεξοδα και ευκολα mods, εκανα τον ενισχυτη πολυ δυναμικο με τη χροια που εχω στο μυαλο μου οταν μιλαω για marshall(plexi). Πλεον κομπρεσσαρει μονο στα OD-amber/red (εκει που πρεπει δλδ) και εχει παοκτησει τα μεσαια που του ελειπαν στο OD καναλι (κατι το οποιο εκανε και η marshall στον καινουριο 410 με κουμπι. Γενικα αν ασχολείσαι με MODS στο forum θα βρεις οτι τραβαει η ορεξη σου. Σκεψου οτι ο σχεδιαστης του ενισχυτη (santiago) συμετεχει στο forum και δοκιμαζει η προτεινει mods. Απο fender blackface καθαρα εως rectifier γκαζια (προσωπικα δεν αλλαζω τη χροια που δινει ο ενισχυτης αλλα λεμε τωρα...)
Απο λαμπες φοραει τις κλασικες κινεζικες που φορανε οι περισσοτεροι ενισχυτες, χωρις αυτο να του στερει ποντους. Ωστοσο λογο χρησης επρεπε να αλλαξω τελικες και δοκιμασα να αλλαξω τις el34 με KT77. Εκει πραγματικα εντυπωσιαστικα απο την αλλαγη αν και ειναι θεμα γουστου. Προενισχυτριες δενε χω αλλαξει ακομα...
Πλεον δηλωνω ερωτευμενος με τον ενισχυτη και δε τον αλλαζω.
Οτι θες ρωτα και αν εισαι αθηνα κανονιζουμε να τον ακουσεις κιολας...