- Πόντοι
- 1,058
Η αλήθεια είναι,πως κι εγώ ακούγοντας το είπα ''σωστό μου ακούγεται αλλά πολύ φλώρικο,ο Page παίζει με μαγκιά!'',αλλά τι να κάνω,το feel έρχεται με τα χρόνια πιστεύω...! ;D
Θα το παλέψω,αν και τέτοια tracks είναι λίγο πιο δύσκολα στη μίξη,αλλά ελπίζω να βγάλω άκρη με τις συχνότητες!!Είμαι πολύ αρχάριος σε αυτά τα ζητήματα! ;Dgeodimitri είπε:Πολύ ωραίος ήχος Βασίλη, μπράβο! 8)
Στο πρώτο sample ήταν όντως υπερβολικό το βάθος, αλλά στο δεύτερο ήταν όσο έπρεπε πιστεύω.
Άμα ευκαιρήσεις ανέβασε και κάτι πιο βαρβάτο σε gain να δούμε ακούσουμε πώς τα πάει ο JVM.
Γαμώτο,εγώ είχα διαβάσει ακριβώς το αντίθετο από αυτό που λες! ???Adamo είπε:Ωραιος μπιλαρε!!!!
Να σου πω ,αν διαβασα καλα, το wah to χεις στην κατωτατη θεση??Κανονικα νομιζω θελει τιγκα πανω βασει του ηχου στο cd.
στο δικο μου αυτι τουλαχιστον ελειπε λιγο αυτο το scream που εχει
Δυστυχώς η Schecter έχει πουληθεί εδώ και μήνες,απλά την αναπολώ ακόμα! ;D Όντως έπαιζα με μονούς,οι HS-3 είναι single coil pickups,φάνηκε ξεκάθαρα πως δεν είναι για τέτοια παιξίματα!Ούτε εγώ περίμενα κάτι τέτοιο από τον ενισχυτή,δε με χάλασε το αποτέλεσμα,αλλά με EMG 81/85 ή με Seymour Duncan Blackouts θα ΣΚΟΤΩΝΕ!Σ'ευχαριστώ πολύ και για το παικτικό σχόλιο,προσπαθώ κάθε μέρα να βελτιώνομαι!Adamo είπε:Ωραιο Βασιλη!!!!Σε ακουω πιο "δεμενο" παιχτικα
Ο ηχος οντως ηταν καπως.Κανε και ενα με την schecter.
Μου ακουγοταν πολυ Strat ηχος σαν να παιζεις με μονους σχεδον.Ωραιος ειναι αλλα δεν περιμενα αυτο απο τον ενισχυτη
Και'γω για κάτι τέτοιο την κόβω και σε μένα το metal mix δεν με ενθουσίασε τόσο όσο τα υπόλοιπαBillTrantos είπε:Έχει να κάνει κυρίως με τους μαγνήτες μου! Οι HS-3 έχουν αυτόν τον πρίμο ήχο και δεν ανταποκρίνονται καλά σε βαριά κουρδίσματα!
Αν κάποια στιγμή βρω μια γκαζοκιθάρα,θα ξανακάνω ένα τέτοιο mix,σας το χρωστάω! ;Dkbasilis είπε:Και'γω για κάτι τέτοιο την κόβω και σε μένα το metal mix δεν με ενθουσίασε τόσο όσο τα υπόλοιπα
Μα καλά κάνεις και είσαι αυστηρός,δε θα υπήρχε νόημα αν χαϊδεύαμε όλοι αυτιά! ;D Μα δεν είμαι κωφάλαλος,τα ακούω κι εγώ αυτά που τονίζεις,τα άφησα όμως ώστε να δίνει ένα vibe μιας live (one take) προσπάθειας και όχι ενός studιακού αποτελέσματος.Πιο ειδικά,όσον αφορά στα χρονικά λάθη,ίσως να μη μου ακούστηκαν τόσο,γιατί είχα στο μυαλό μου τη live εκτέλεση που άκουσα προχθές από τον κιθαρίστα του Waters που ήταν κάπως παρεμφερής στο timing.Σ'ευχαριστώ πολύ πάντως για τα ειλικρινή σχόλιά σου,τα κρατάω όλα!kbasilis είπε:Φίλε και συνονόματε θα είμαι λίγο αυστηρός όχι γιατί θέλω να βγω από πάνω(εξάλου και'γω τα ίδια κάνω) αλλά για να δεις τι πρέπει να δουλέψεις.
Πέρα από τα ένα δύο μικρόλαθάκια τα οποία δεν είναι τπτ,κάποιες φορές σε βρίσκω λίγο λάθος στος χρόνο,δεν εννοώ ότι είσαι τελείως εκτός αλλά για ένα "τσακ" που λένε.
Σ'ευχαριστώ πολύ Δημήτρη!!Γι'αυτό η κιθάρα πάει για service,έχω να την πάω πολύ καιρό λόγω άλλων υποχρεώσεων και έχει βγάλει 2-3 θεματάκια!Στα κανονικά της έχει ατελείωτο sustaine!Επιπλέον θα μου αλλάξει το wiring o τεχνικός μου (ο μεσαίος θα γίνει dummy και θα έχω 2 HS-3 στις θέσεις neck και bridge) οπότε θα ανεβάσω clip με αυτό το νέο συνδυασμό,δείχνοντας τις διαφορές.Μέχρι τώρα όλες μου οι ηχογραφήσεις έγιναν μόνο με το μαγνήτη της γέφυρας,οπότε σίγουρα θα ακούσετε διαφορετικά πράγματα!Μπράβο Βασίλη, ωραίο το σόλο και ο ήχος! 8)
Είχε ένα - δυο μικρολαθάκια αλλά δεν πειράζει. Επίσης είναι ιδέα μου ή ο ήχος της κιθάρας "σβήνει" πολύ γρήγορα (απουσία sustain);
Άντε ωραία αναμένουμε!BillTrantos είπε:Σ'ευχαριστώ πολύ Δημήτρη!!Γι'αυτό η κιθάρα πάει για service,έχω να την πάω πολύ καιρό λόγω άλλων υποχρεώσεων και έχει βγάλει 2-3 θεματάκια!Στα κανονικά της έχει ατελείωτο sustaine!Επιπλέον θα μου αλλάξει το wiring o τεχνικός μου (ο μεσαίος θα γίνει dummy και θα έχω 2 HS-3 στις θέσεις neck και bridge) οπότε θα ανεβάσω clip με αυτό το νέο συνδυασμό,δείχνοντας τις διαφορές.Μέχρι τώρα όλες μου οι ηχογραφήσεις έγιναν μόνο με το μαγνήτη της γέφυρας,οπότε σίγουρα θα ακούσετε διαφορετικά πράγματα!
Έγινε το edit! ;Dgeodimitri είπε:Άντε ωραία αναμένουμε!
Βασίλη έβαλες την απάντηση που έδωσες στον Βασίλη (kbasilis) μέσα στην παράθεση του δικού μου post. Άμα μπορείς κάνε edit για να μην μπερδευόμαστε.
Και'γω το ίδιο παθαίνω όταν παίζω όλα καλά μόλις το ακούω λέω ωχ μετά πάλι αρχίζω και σκέφτομαι "βρε μπας και κάνει καμιά καθυστέρηση η κάρτα? αφού εγώ ήμουν κανονικά στον χρόνο " αλλά το λάθος εγώ είμαι ;D ;DBillTrantos είπε:Μα καλά κάνεις και είσαι αυστηρός,δε θα υπήρχε νόημα αν χαϊδεύαμε όλοι αυτιά! ;D Μα δεν είμαι κωφάλαλος,τα ακούω κι εγώ αυτά που τονίζεις,τα άφησα όμως ώστε να δίνει ένα vibe μιας live (one take) προσπάθειας και όχι ενός studιακού αποτελέσματος.Πιο ειδικά,όσον αφορά στα χρονικά λάθη,ίσως να μη μου ακούστηκαν τόσο,γιατί είχα στο μυαλό μου τη live εκτέλεση που άκουσα προχθές από τον κιθαρίστα του Waters που ήταν κάπως παρεμφερής στο timing.Σ'ευχαριστώ πολύ πάντως για τα ειλικρινή σχόλιά σου,τα κρατάω όλα!